Ziomek i reszta swiata

Dyskusje nie związane z profilem forum.
toomaj
Kontaktowanie:

Post14 wrz 2008, 10:22

moze to forum musialo siegnac dna zeby sie od niego teraz odbic..... mam nadzieje

Awatar użytkownika
kukems
Postawił piwka: 1 raz
Dostał piwko: 2 razy

Post14 wrz 2008, 17:14

E tam dobre pływanie wczoraj było w Sobieszew. Fale 3m :shock: Czasami jak sie wjechało na takiego monstera to prędkość spadała do zera :lol:

Awatar użytkownika
pepe191
Kontaktowanie:

Post14 wrz 2008, 17:56

widze ze jakiś kretyn juz całkowicie się nudzi, takie zdjecia na KF adminie zareaguj jakoś na to i zablokuj funkcje pisania postów przez gości i bedzie wszytsko wiadomo.
a Ty "gosciu" masz cos zle pod kopuła poukładane a pozatym idz do lekarza bo twoje gówno jakoś dziwnie wyglada, a może po przeczytaniu kilku watków probowałeś kitesurfingu i nie poszło ci i twoj mozg wysłał maila do nadchodzącej kupy ze psotkanie bedzie w gaciach... a efekt mamy na załączonym przez ciebei obrazku

pozdrowienia dla normalnych ludzi

Awatar użytkownika
Pinio
Postawił piwka: 25 razy
Dostał piwko: 30 razy

Post14 wrz 2008, 19:40

To musi być on Król sedesów z flimu "Chłopaki nie płaczą" :wink:

pojeb

MarcelSz

Post15 wrz 2008, 14:16

fajny jest kitesurfing... ale lokalni tekściarze to chyba banda przygłupów z nadwyżką testosteronu... nie genaralizuję, bo cały czas wierzę w ludzi. Ale zacznę ostroznie przegladac forum, żeby nie natknąć się na takie.... gówno. Mam nadzieję, ze bedę wkrótce dobrze pływał, ale przez to nie stanę się takim baranem jak niektórzy... pozdrawiam normalnych, a także zadowolonych z siebie adminów.
Ps. Ziomek otwórz własne formu. Może uwolnisz siebie od kretynów, a przy okazji ludzi od swojego nadmiernego EGO. Z szacunkiem. Chętnie bedę je przegladał.

toomaj
Kontaktowanie:

Post15 wrz 2008, 16:16

MarcelSz pisze:pozdrawiam normalnych, a także zadowolonych z siebie adminów.

jakich adminow? :idea: :roll:

Gość

Post16 wrz 2008, 18:55

Ludzie widze, ze swietnie bawicie sie w obrzucaniu Ziomka blotem !!! Gratuluje tepaki !!!

Poprostu zal wam dupe sciska, ze ktos umie sie wypowiadac na kazdy temat :) a nie tak jak Wy dukacie po jednej sylabie.
A z tym zdjeciem, to grubo ktos "GOSC" przesadzil. Rozumiem, ze moze masz problemy z wyproznianiem sie, ale nie popinaj pod to Ziomka.

Chlopak ma pelno pracy, ale zawsze znajdzie czas, aby doradzic czy pomoc. Niektorzy by mogli z niego brac przyklad, a nie tylek obrabiac. Opamietajcie sie ... bo nieraz poprosicie Ziomka o pomoc ...

P.S.

Pozdrowionka dla Ziomka:)

poznanianka

Awatar użytkownika
pepe191
Kontaktowanie:

Post16 wrz 2008, 22:03

Anonymous pisze:Ludzie widze, ze swietnie bawicie sie w obrzucaniu Ziomka blotem !!! Gratuluje tepaki !!!

Poprostu zal wam dupe sciska, ze ktos umie sie wypowiadac na kazdy temat :) a nie tak jak Wy dukacie po jednej sylabie.
A z tym zdjeciem, to grubo ktos "GOSC" przesadzil. Rozumiem, ze moze masz problemy z wyproznianiem sie, ale nie popinaj pod to Ziomka.

Chlopak ma pelno pracy, ale zawsze znajdzie czas, aby doradzic czy pomoc. Niektorzy by mogli z niego brac przyklad, a nie tylek obrabiac. Opamietajcie sie ... bo nieraz poprosicie Ziomka o pomoc ...

P.S.

Pozdrowionka dla Ziomka:)

poznanianka

brawooooo

gdzie jest admin niech w koncu zamknie ten cholerny temat

przemass
Deska: Encore Nirvana
Latawiec: Airush Razor
Postawił piwka: 26 razy
Dostał piwko: 25 razy
Kontaktowanie:

Post17 wrz 2008, 00:50

BraCuru pisze:Ziomek - pozwolilem sobie otworzyc watek, w ktorym bedziesz mial szanse madrzyc sie i mieszac innych z blotem a przede wszystkim nie offtopikowac w istotnych tematach.
Mysle, ze uzytkownicy KF pochwala ten pomysl. Moze dasz nam szanse odetchnac od Twojej obecnosci w niemalze kazdym watku tego forum. Z przykroscia stwierdzam, ze KF schodzi na psy przez Twoja hiperaktywnosc i nieuzasadniony monopol na madrosc. Ludziom nie chce sie juz czytac niczego jesli prawie wszedzie widza Twoje posty.

A moze zrobic mala ankiete na ten temat jesli nie dociera do Ciebie tyle prosb od innych uzytkownikow?

Brawo :clap:

Uważasz że już osiągnąłeś sukces, czy może trzeba poczekać, aż wątek rozwinie się jeszcze "ciekawiej"? Może nie jest to jeszcze wystarczający absurd?

Niesamowitym osiągnięciem tego wątku jest zakładanie osobnych tematów dla osób dużo piszących - do takich się zaliczasz, więc może jako prekursor nowych trendów KF, założysz również taki temat dla siebie?
Nie tak dawno sam ostrzegałeś przed swoją nadmierną aktywnością na KF, rozwijałeś temat kodeksu ( czemu o nim tak przycichło? ) - ale czy ktoś miał o to do Ciebie pretensje?

To jest forum - każdy ma prawo do wypowiadania się, a od tego jest odpowiedzialny admin żeby pilnować czy wypowiedzi są merytoryczne czy nie - co nie zawsze, bez urazy Pablo :hand: - się udaje.

Co do gości - żenua jak się na wasze "wypowiedzi" patrzy.

Żal wam dupę ściska ... chłopaczki :twisted:

Awatar użytkownika
rolnik
Deska: SU2
Latawiec: Obojetne
Postawił piwka: 44 razy
Dostał piwko: 44 razy

Post17 wrz 2008, 08:30

ale czy ktoś miał o to do Ciebie pretensje?
wybacz kolego ale forma wypowiedzi Marka jest zgola inna jak kolegi Ziomka .Sa to wypowiedzi inteligentne i kulturalne w przeciwienstwie do Ziomkowych inteligentnych ale hamskich zlosliwych i komercyjnych posrod ktorych zdazaja sie merytoryczne i pomocne.Kazdy ma gorsze dni ale nie codziennie.

Sebastian Kite.pl
Deska: Różnie
Latawiec: Różnie
Postawił piwka: 8 razy
Dostał piwko: 13 razy
Kontaktowanie:

Post17 wrz 2008, 09:17

Najlepszym adminem i moderatorem jesteśmy my sami, nie chcę to nie czytam. Proste :wink:

przemass
Deska: Encore Nirvana
Latawiec: Airush Razor
Postawił piwka: 26 razy
Dostał piwko: 25 razy
Kontaktowanie:

Post17 wrz 2008, 09:39

Von Belka pisze:Najlepszym adminem i moderatorem jesteśmy my sami, nie chcę to nie czytam. Proste :wink:

Tyz prawda...

rolnik:

Co innego złośliwość i chamstwo, co innego ironia.

NIe twierdzę również, że wypowiedzi BraCuru są w jakiś sposób złe czy chamskie - bo nie są.

Dla mnie krytyka, której KF nie trawi, jest podstawą istnienia forum a zakazywanie komukolwiek wypowiedzi, zwłaszcza osobom doświadczonym uważam za bezsens.

Awatar użytkownika
BraCuru
Deska: BraCuru Hover, SABfoil
Latawiec: Flysurfer Sonics
Postawił piwka: 185 razy
Dostał piwko: 374 razy
Kontaktowanie:

Post17 wrz 2008, 09:57

przemass pisze:Uważasz że już osiągnąłeś sukces, czy może trzeba poczekać, aż wątek rozwinie się jeszcze "ciekawiej"?

Na to odpowiem Ci Twoimi slowami:
To jest forum - każdy ma prawo do wypowiadania się, a od tego jest odpowiedzialny admin żeby pilnować czy wypowiedzi są merytoryczne czy nie - co nie zawsze, bez urazy Pablo :hand: - się udaje.

Żal wam dupę ściska ... chłopaczki :twisted:

A Tobie oczy.... :(

może jako prekursor nowych trendów KF, założysz również taki temat dla siebie?
Nie tak dawno sam ostrzegałeś przed swoją nadmierną aktywnością na KF, rozwijałeś temat kodeksu ( czemu o nim tak przycichło? ) - ale czy ktoś miał o to do Ciebie pretensje?

Przemass pomysl: Po pierwsze przeciez zalozylem taki watek o swojej nadaktywnosci i mozesz tam pisac, ze Ci na przyklad przeszkadza moja obecnosc na forum.
Po drugie ja nie skacze do gardla prawie kazdemu kto odpisuje na moje posty :!: Faktycznie nikt nie mial do mnie pretensji i nikt nie ma rowniez pretensji do Ziomka jak pisze na temat :!:

Czy tego nie widzisz, ze Ziomek potrafi zmasakrowac kazdy wątek pisząc w nim o swoich interesach nie majacych z tematem zupelnie nic wspólnego. Dla przykladu wątek o Fotach z Jastarnii.
Niewinnie oglądam sobie piekne zdjecia Sloiczka a tu nagle pojawia sie Ziomek, ktory rozpoczyna slowna wojnę z autorem zdjec na temat ilez musial zaplacic za jakąs fotke co pojawila sie na jego ksiazce.
Kogo to interesuje :?: :!:
Czy to jest inteligentne aby publicznie prac swoje brudy? To przypomina raczej jakas grupową sesje dla leczących swoje kompleksy...

Ktos pisze, zeby nie czytac takich watkow. Problem polega na tym, ze na przyklad interesują mnie opinie o konkretnej rzeczy wiec automatycznie otwieram wątek, aby sprawdzic czy pojawily sie nowe posty.
Sila rzeczy jestem zmuszony patrzec na te nieistotne i irytujące oftopowe ziomkowe wywody.

Ten watek to apel do Darka, aby spasowal z nagminnym pisaniem "od rzeczy".

Kazdy taki jego post czesto ma charakter obrazliwy.
Nie wnikam czy slusznie czy tez bezpodstawnie - wolalbym, aby Ziomek takie rzeczy wyjasnial sobie z zainteresowanymi poprzez uzycie funkcji "Wyslij prywatna wiadomosc" - proste?
To nie jest tylko moja osobista opinia - wszyscy znajomi tak twierdza a ja zaapelowalem do Darka.

Podkreslam, ze nie jest moja intencja dzielenie uzytkownikow KF na dwie grupy - wrecz przeciwnie - chcialbym aby KF było zwykłą kopalnią wiedzy opartej na doswiadczeniu "doswiadczonych" kitesurfingiem
a nie prywatnych wojen nie majacych nic wspolnego z KS.
Szczerze powiedziawszy ten podzial powstal juz dawno temu i to dzieki wlasnie takim wypowiedziom Ziomka.

Czemu wrzucilem ten wątek na Glówne? - bo wg mnie jest to wiekszy problem dla KF niz np wątek o "Ostrzezeniu o mojej nadaktywnosci", ktory nikomu nie przeszkadzal na głównym forum.

PS
Przemass - wiesz czemu przycichło o Kodeksie? Bo 90% szkołek i instruktorow nie jest tym zainteresowane. I to nie jest zlosliwa uwaga lecz konstruktywne spostrzezenie.
Wg mnie wiecej bys osiągnąl ustosunkowując sie do Kodeksu jako doswiadczony instruktor niz broniac kolegę Ziomka - chyba juz wszyscy sie przekonali, ze on nie potrzebuje Twojej pomocy... :wink:

Peace & common rozsądek....

gosc

Post17 wrz 2008, 10:33

BraCuru nie tlumacz sie bo i tak oni tego nie skumaja

masz trafne postrzeganie i przy tym pozostan bo to co wypisuje ziomek to jak napisales:

" ... sesja dla leczących swoje kompleksy... " :lol:

Gość

Post17 wrz 2008, 16:07

gosc pisze:BraCuru nie tlumacz sie bo i tak oni tego nie skumaja

masz trafne postrzeganie i przy tym pozostan bo to co wypisuje ziomek to jak napisales:

" ... sesja dla leczących swoje kompleksy... " :lol:

Brawo brawo brawo ... dla tych co niby lepiej rozumuja (patrz wyzej) zenua nie obrazac prosze ... ze niby inni to niekumaci !!! wypraszam sobie ...
Jesli ktos leczy swoje kompleksy, to Wy koledzy, ktorzy tak namietnie krytukujecie innych ... forum jest dla kazdego, to fakt, ale ... piszcie na konkretny temat zwiazany z kitem, a nie zawracacie gitare duperelami defakto zwiazanymi z tym, ze "ZAL WAM DUPE SCISKA" (powtorze to poraz enty) ... opamietajcie sie i tyle ... szkoda czasu ...

Wróć do „Offtopic”