Ziomek i reszta swiata

Dyskusje nie związane z profilem forum.
przemass
Deska: Encore Nirvana
Latawiec: Airush Razor
Postawił piwka: 26 razy
Dostał piwko: 25 razy
Kontaktowanie:

Post17 wrz 2008, 16:44

BraCuru:

Świetnie, ze założyłeś wątek dotyczący własnej nadaktywności - nie wiem tylko - po co? Nie podobają mi się Twoje posty czy czyjekolwiek inne - nie czytam ich, tyle.

Nie unikniesz, jak Ty to nazywasz "prywatnych wojen" na forum - po prostu się nie da, i nie dotyczy to tylko tematów związanych z wake.pl - forum niestety jest miejscem, gdzie takie problemu również należy rozwiązywać - i wielu ludziom to odpowiada.

Ziomek na pewno nie potrzebuje mojej pomocy, zresztą nie taki był cel mojego posta - chodzi mi tylko o to, że likwidując zachowania według Ciebie negatywne doprowadzasz do absurdów - takich jak ten temat. Wrzucając go na dodatek na główne - po prostu spamujesz. Spytałem tylko, czy jesteś zadowolony z rezultatu swojego działania - i nie otrzymałem odpowiedzi.

Co do kodeksu, choć to offtop, nie zwalaj winy za "wyciszenie tematu" na to, że szkółki i instruktorzy nie są nim zainteresowani. Pomijając problem zawartości kodeksu i jego rozwlekłości - to 90 % pływających na kite najwyraźniej nie wykazało dostatecznego zainteresowania.

grzechu
Kontaktowanie:

Post17 wrz 2008, 17:17

przemass pisze:
Co do kodeksu, choć to offtop, nie zwalaj winy za "wyciszenie tematu" na to, że szkółki i instruktorzy nie są nim zainteresowani. Pomijając problem zawartości kodeksu i jego rozwlekłości - to 90 % pływających na kite najwyraźniej nie wykazało dostatecznego zainteresowania.

szkoda gadac..

Awatar użytkownika
BraCuru
Deska: BraCuru Hover, SABfoil
Latawiec: Flysurfer Sonics
Postawił piwka: 185 razy
Dostał piwko: 374 razy
Kontaktowanie:

Post17 wrz 2008, 18:25

przemass pisze:Nie unikniesz, jak Ty to nazywasz "prywatnych wojen" na forum - po prostu się nie da, i nie dotyczy to tylko tematów związanych z wake.pl - forum niestety jest miejscem, gdzie takie problemu również należy rozwiązywać - i wielu ludziom to odpowiada.

Czy znacie jakies inne forum ludzi o ciekawych zainteresowaniach, ktore zostalo tak zdominowane przez prywatne pranie brudow jednego uzytkownika? Czemu mamy wszyscy o tym czytac a tymbardziej rozwiazywac jego problemy? Nie kumam....
:?

Spytałem tylko, czy jesteś zadowolony z rezultatu swojego działania - i nie otrzymałem odpowiedzi.

Pewnie, ze nie jestem zadowolony widząc pływające gówno, wyslane anonimowo przez kogos, kto dostal (mam nadzieje) chwilowego rozwolnienia mózgu.
Tylko dlaczego niby ja mam poczuwac sie winnym za czyjes niestrawnosci :?: :? Tez nie kumam...
Jestem rowniez niezadowolony, ze wątek przeksztalcil sie w kolejna pyskówkę zwolenników i przeciwników Ziomka (nie bylem swiadomy, że nawet miesiac temu powstal podobny watek).
Cel postu i umieszczenia go na głównym wyjasnilem juz pare razy ale nie trafia to do wszystkich. Nie tylko ja jestem niekumaty :wink:

PS.
Co do kodeksu, choć to offtop, nie zwalaj winy za "wyciszenie tematu" na to, że szkółki i instruktorzy nie są nim zainteresowani.
Pomijając problem zawartości kodeksu i jego rozwlekłości - to 90 % pływających na kite najwyraźniej nie wykazało dostatecznego zainteresowania.

Jak najbardziej winię szkółki za zwolnienie pracy nad kodeksem, bo po ponownym wysłaniu maili czekam na jakiekolwiek odpowiedzi.
Do tej pory odpowiedzialo jedynie parę szkółek i wszystkie jednomyslnie sa zachwycone pomysłem.
Reszta szkółek zupelnie milczy - wiec skad mam wiedziec, ze czy im sie to podoba czy tez nie? Wystarczy proste: OK lub wal się...
A w koncu ten kodeks ma trafic przede wszystkim do wszystkich szkółek.
A jesli dla Ciebie kodeks jest zbyt rozwlekły to napisz co bys w nim zmienil ale proszę w odpowiednim wątku...

PS2.
... nic wiecej nie jestem w stanie napisac w tym wątku - no bo coz mozna dodac :?: :!: wyłączam sia stąd... ewentualnie odpowiadam jedynie na priv...

Peace & zdrowy sense...

przemass
Deska: Encore Nirvana
Latawiec: Airush Razor
Postawił piwka: 26 razy
Dostał piwko: 25 razy
Kontaktowanie:

Post18 wrz 2008, 10:35

Dobrze, temat i przekonywanie się tutaj jest faktycznie bez sensu.

Pozostańmy przy swoich zdaniach zatem.

Ziomek.
Deska: C L A S H / BEST Armada
Latawiec: BEST TS / Airrush Razor
Postawił piwka: 261 razy
Dostał piwko: 300 razy
Kontaktowanie:

Post18 wrz 2008, 12:43

BraCuru pisze:
Jak najbardziej winię szkółki za zwolnienie pracy nad kodeksem, bo po ponownym wysłaniu maili czekam na jakiekolwiek odpowiedzi.
Do tej pory odpowiedzialo jedynie parę szkółek i wszystkie jednomyslnie sa zachwycone pomysłem.
Reszta szkółek zupelnie milczy - wiec skad mam wiedziec, ze czy im sie to podoba czy tez nie?

.

więc nie czekaj na te szkółki
które nie odpowiedziały
potraktuj je jako "niezachwycone pomysłem" :idea:

Wróć do „Offtopic”