BraCuru:
Świetnie, ze założyłeś wątek dotyczący własnej nadaktywności - nie wiem tylko - po co? Nie podobają mi się Twoje posty czy czyjekolwiek inne - nie czytam ich, tyle.
Nie unikniesz, jak Ty to nazywasz "prywatnych wojen" na forum - po prostu się nie da, i nie dotyczy to tylko tematów związanych z wake.pl - forum niestety jest miejscem, gdzie takie problemu również należy rozwiązywać - i wielu ludziom to odpowiada.
Ziomek na pewno nie potrzebuje mojej pomocy, zresztą nie taki był cel mojego posta - chodzi mi tylko o to, że likwidując zachowania według Ciebie negatywne doprowadzasz do absurdów - takich jak ten temat. Wrzucając go na dodatek na główne - po prostu spamujesz. Spytałem tylko, czy jesteś zadowolony z rezultatu swojego działania - i nie otrzymałem odpowiedzi.
Co do kodeksu, choć to offtop, nie zwalaj winy za "wyciszenie tematu" na to, że szkółki i instruktorzy nie są nim zainteresowani. Pomijając problem zawartości kodeksu i jego rozwlekłości - to 90 % pływających na kite najwyraźniej nie wykazało dostatecznego zainteresowania.