PYTANIE DO UŻYTKOWNIKÓW I'Phone'a 3G

Dyskusje nie związane z profilem forum.
Smokie
Deska: Semente Pocket Rocket, 77
Latawiec: Slingshot RPM
Postawił piwka: 121 razy
Dostał piwko: 77 razy
Kontaktowanie:

Post29 wrz 2008, 23:19

HTC maja to do siebie ze sa chyba najstabilniejszymi telefonami na rynku tzn. rzadko kiedy się wieszają i nie sa zamulone przy takiej ilości softu. No i w miarę szybko zdejmuje sie nakladki programowe operatorów. iphone jest opór przereklamowanym gadżetem i jeśli już coś w tym stylu z dotykowym wyświetlaczem to Samsung Omnia. Tak że zamiast się zastanawiać co to i jak to .... to zmień telefon ;)

Awatar użytkownika
sander
Postawił piwka: 5 razy
Dostał piwko: 11 razy
Kontaktowanie:

Post29 wrz 2008, 23:21

__kater__ pisze:to pierwsze zdjęcie proównawcze troszkę nie zachowuje skali
tu widać lepiej co i jak

http://blog.laptopmag.com/wpress/wp-con ... iphone.jpg

...

To zdjęcie kompletnie nie oddaje rzeczywistej rozdzielczości i jakości grafiki iphona/ipoda touch. Niektóre filmy np z youtube lepiej mi sie ogląda na mojej "taczce" niż na monitorze komputera.

Awatar użytkownika
michooo

Post30 wrz 2008, 01:19

__kater__ pisze:wybaczcie ze tak troszkę wbiję na wała i delikatnie nie w temat :) ale ten Iphone w porównaniu np do HTC diamonda to nawet nie podskakuje pod względem i designu i funkcjonalności.

offtop w offtopie. szczyt :lol:

Awatar użytkownika
DISKORELAKS
Deska: DUOTONE PROWAM 5'10
Latawiec: Switch Element 6
Postawił piwka: 10 razy
Dostał piwko: 13 razy
Kontaktowanie:

Post30 wrz 2008, 08:17

michooo pisze:siema
niedawno robilem jailbreaka na swoim. po odblokowaniu instalujesz sobie cydie i/lub installera za pomoca ktorych sciagach aplikacje. ja sobie sciagnalem np program do mms-ow (za brak ktorych iPhone ma minusa) i kamere a takze winterboard (normalnie masz springboarda a z apple store mozesz kupic summer boarda) albo na odwrot. w kazdym razie winterboard pozwala ustawic tapete na stale (pod ikonami zamiast czarnego tla i takie tam gadzety)
swojego iPhone'a odblokowalem zgodnie z ta instrukcja
http://forum.myiphone.com.pl/viewtopic.php?f=5&t=970
pozdro

Dzieki Michooo za linka. Wlaśnie czegoś takiego szukałem;)

Awatar użytkownika
michooo

Post30 wrz 2008, 13:13

DISKORELAKS pisze:
Dzieki Michooo za linka. Wlaśnie czegoś takiego szukałem;)

nie ma za co. tylko mi sie po tym wszystkim rozsypala biblioteka z muza w iTunesach, ale to niska cena za odblokowanie iPhone'a
pzdr

Awatar użytkownika
Neykon
Deska: z OBI
Latawiec: ze Składnicy Harcerskiej
Dostał piwko: 1 raz

Post02 paź 2008, 21:26

Smokie pisze:HTC maja to do siebie ze sa chyba najstabilniejszymi telefonami na rynku tzn. rzadko kiedy się wieszają i nie sa zamulone przy takiej ilości softu. No i w miarę szybko zdejmuje sie nakladki programowe operatorów. iphone jest opór przereklamowanym gadżetem i jeśli już coś w tym stylu z dotykowym wyświetlaczem to Samsung Omnia. Tak że zamiast się zastanawiać co to i jak to .... to zmień telefon ;)

smoki chybe ze do universala dolutujesz kosc 124 MB Ramu :) nie ma tak dobrze jak by sie wydawalo...

Wróć do „Offtopic”