Suchy bolek - pytanie do użytkowników

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
Awatar użytkownika
Pedro
Postawił piwka: 2 razy
Dostał piwko: 2 razy
Kontaktowanie:

Post30 wrz 2008, 17:15

Z dresów to najlepiej sprawdza się polar (bo odprowadza pot na zewnątrz i nie ma nieprzyjemnego efektu wilgoci , absolutnie żadnej bawełny) na bieliznę termoaktywną, ale nie trzeba przesadzać z grubością bo się zapocić szybciutko idzie :D
Ja używam już 2 sezony suchego i jestem mega zadowolony.

Awatar użytkownika
sander
Postawił piwka: 5 razy
Dostał piwko: 11 razy
Kontaktowanie:

Post30 wrz 2008, 18:25

Gdyby ktoś szukał polaru to mam do odsprzedania nowy dedykowany specjalnie pod suchego bolka:
http://www.kiteforum.pl/forum/viewtopic.php?t=21240

Awatar użytkownika
digital

Post17 paź 2008, 19:35

--------------------------------------------------------------------------------
Jesli suchacz to tylko Ocean Rodeo model PYRO PRO
sprawdzony i kupiony w usa online w

http://www.kite-line.com/kiteboarding/a ... an%20Rodeo

cena tylko 630 $ wysyłka do polandu za dod. dopłatą

konserwacja wosk na zamek oraz talk lub silikon na lateksy rekawa

a dilerzy w kraju zarabiaja 200% biedaczki.......ciekawe

pozdrawiam digital

evolutionVIII
Deska: nkb
Latawiec: nkb
Kontaktowanie:

Post17 paź 2008, 19:44

Bardzo atrakcyjna cena. 630 dolców plus wysyłka do Polski.. Suchy bolek u mnie kosztuje 1400 zł w detalu z pełną gwarancją i fakturą! To taniej niż ty podajesz przeliczając po 2.5 za dolara. Więc nie wciskaj ciemnoty ludziom, że ze Stanów taniej. Jak będzie z kombinezonem coś nie tak, to co wyślesz na gwarancji do USA ? :!:
Bez komentarza i gratuluję sprytu...
pzdr

kowalm
Dostał piwko: 3 razy
Kontaktowanie:

Post17 paź 2008, 20:21

http://www.xperience.com.pl/sklep,2437, ... 41296.html
ja tam zadnej roznicy nie widze miedzy ta cena
DRY SUIT OCEAN RODEO PYRO SURF

cena: 2799.00 zł - Włóż do koszyka
a ta
$629.0+ liczmy nawet 100$ na przesylke*2.65=1931zl
totalne ZERO roznicy nie prawdaz?

Awatar użytkownika
szed
Deska: CF, North, Shin
Latawiec: Naish
Postawił piwka: 8 razy
Dostał piwko: 31 razy
Kontaktowanie:

Post18 paź 2008, 10:56

Ewolution,
wydaje mi sie, ze troche wprowadziles ludzi w blad (m.in. mnie) gdyz z Twojej wypowiedzi i porownania do postu Digital'a wynika, ze za 1400 proponujesz OR Pyro Pro!, a to chyba nie jest prawda :). No chyba, ze jest.. :)

evolutionVIII
Deska: nkb
Latawiec: nkb
Kontaktowanie:

Post18 paź 2008, 11:11

szed pisze:Ewolution,
wydaje mi sie, ze troche wprowadziles ludzi w blad (m.in. mnie) gdyz z Twojej wypowiedzi i porownania do postu Digital'a wynika, ze za 1400 proponujesz OR Pyro Pro!, a to chyba nie jest prawda :). No chyba, ze jest.. :)

zgadza się sprzedaje Mystica a nie OR, ale post dotyczył ogólnie suchych bolków.
Jak róznica między Mystyciem a OR Classic oprócz ceny, to już chyba Ci wyjaśniłem.
:D pzdr

kowalm
Dostał piwko: 3 razy
Kontaktowanie:

Post18 paź 2008, 11:14

tak a jaka roznica miedzy mysticiem a OR surf costam bla bla bla bo mi sie wydaje ze duuuza ;)

Awatar użytkownika
JaxoN
Deska: Sklejka
Latawiec: SS REV 9m
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post18 paź 2008, 12:55

Hello
Szukam chętnego lub chętnych :D (zaczyna się jak jakieś ogłoszenie matrymonialne) do zakupu suchego bolka Gul Astro http://www.wetsuitoutlet.co.uk/product_info.php?products_id=604
Kinjar wynegocjował całkiem dobrą cenę 220Ł koszt wysyłki przy zakupie minimum trzech sztuk wynosi 1Ł. Poza tym masz pełną gwarancję a sklep jest sprawdzony przez kilku forumowiczów. Kto szuka Suchara niech wali na PW do mnie lub do kinjara.

Pozdro i sory za lekkiego offtopa.

Awatar użytkownika
Raku
Kontaktowanie:

Post18 paź 2008, 18:57

digital pisze:--------------------------------------------------------------------------------
Jesli suchacz to tylko Ocean Rodeo model PYRO PRO
sprawdzony i kupiony w usa online w

http://www.kite-line.com/kiteboarding/a ... an%20Rodeo

cena tylko 630 $ wysyłka do polandu za dod. dopłatą

konserwacja wosk na zamek oraz talk lub silikon na lateksy rekawa

a dilerzy w kraju zarabiaja 200% biedaczki.......ciekawe

pozdrawiam digital

Hmm...dolicz jeszcze sobie cło i vat kochasiu i wtedy cena się wyrówna...bo chyba nie mówimy tu o kupowaniu dla kogoś przez kogoś przy pomocy wujka z ameryki nieprawdaz tylko zakup w sklepie...a ceny w xperience są DO NEGOCJACJI
pozdrawiam :lol:

Awatar użytkownika
Qba-EPP11
Deska: Czapla Kite., Moses
Latawiec: RRD, Cabrinha, Airush
Dostał piwko: 15 razy
Kontaktowanie:

Post18 paź 2008, 19:25

Słuchajcie czym smarować zamek w bolku oraz gumowe gilzy? Wczoraj przyjechał mój długo oczekiwany Mystic niestety nie było w komplecie żadnego smarowidła. Gdzieś pisał ktoś o silikonie w sprayu do zamka jeśli dobrze pamiętam a czym smarować gilzy żeby nie sparciała guma no i żeby nic nie pękło przy ubieraniu. Na nadgarstkach i głowie zakłada sie spoko ale boje sie o nogi bo trzeba przez ten mały otwór pietę przecisnąć. Czy komuś w Mysticu pękły lub rozdarły sie gilzy? Bolo jest spoko jutro go testuje w wodzie ale obawiam sie (a może niepotrzebnie- oświećcie mnie jeśli sie myle)właśnie o te gumowe gilzy że mogą sie porwać. Jak przetestuje wrzuce jakąś recenzje bo temat bolków ostatnio na topie :D

Awatar użytkownika
kinjar
Deska: SU-2
Latawiec: Cabrinha, F-One

Post18 paź 2008, 19:35

JaxoN pisze:Hello
Szukam chętnego lub chętnych :D (zaczyna się jak jakieś ogłoszenie matrymonialne) do zakupu suchego bolka Gul Astro http://www.wetsuitoutlet.co.uk/product_info.php?products_id=604
Kinjar wynegocjował całkiem dobrą cenę 220Ł koszt wysyłki przy zakupie minimum trzech sztuk wynosi 1Ł. Poza tym masz pełną gwarancję a sklep jest sprawdzony przez kilku forumowiczów. Kto szuka Suchara niech wali na PW do mnie lub do kinjara.

:D mała poprawka do teko postu matrymonialnego: koszt przesyłki 3 sztuk to 18 Ł (czyli po 6 funtów na łebka)

Awatar użytkownika
SWIRUS
Kontaktowanie:

Post18 paź 2008, 21:25

qbaepp11 pisze:Gdzieś pisał ktoś o silikonie w sprayu do zamka jeśli dobrze pamiętam
a czym smarować gilzy żeby nie sparciała guma no i żeby nic nie pękło przy ubieraniu.

Tez silikon w sprayu wystarczy. :wink:

Awatar użytkownika
Maslak
Dostał piwko: 2 razy

Post18 paź 2008, 21:41

kinjar pisze:
JaxoN pisze:Hello

:D mała poprawka do teko postu matrymonialnego: koszt przesyłki 3 sztuk to 18 Ł (czyli po 6 funtów na łebka)

Wlasnie dostalem bolka od tego kolesia i wszystko oki,tak ze polecam!!!Ale musze przynac ze za duzo Wam nie zszedl z ceny!!!!Jak doliczycie cene wysylki do rozeslania tych bolkow do ludzi po Polsce to wyjdzie na to samo w koncu "chyba" co by kazdy zamowil z osobna:)Przycisnijcie tam goscia z ta cena!!!

Awatar użytkownika
kubisztal
Kontaktowanie:

Post18 paź 2008, 22:33

a dres jaki ma byc pod bolka? moze byc z 4 paskami, czy obowiazkowo z 3?

Wróć do „Forum Główne”