Filip ^ kiteteam.pl pisze:aha i przypominam o wyjeździe na ferie zimowe w styczniu do Egiptu - El Gouna - Red Sea Zone
Szkoleniowy wyjazd, dwie opcje:
1. Beginner- IKO Level 1+2
2. Freestyle camp- Level 3+ elementy freestylu.
Organizowany przez Energy Sports i Szkółkę Kitesurfingu - Kite Point.
Więcej szczegółów w Energy Sports albo www.kitepoint.pl
Może suchy bolek by coś rozwiązał? Przyznam że pływałem drugi raz w skafandrze mistica i powiem że to inny wymiar pływania! Teraz to już tylko śnig i lód mnie powstrzymapawelXXII pisze:witam wszystkich. Całkiem ładnie wieje ale czemu jest tak zimno. wybiera się ktoś w listopadzie do Egiptu? tam chyba trochę cieplej i dużo przyjemniej wejść do wody.
MatDe pisze:Też byłem na miedwiu i popływałem właśnie na 9 c-shape bez żadnych problemów, dopiero pod koniec po prostu przestało wiać, a deszczu prawie w ogóle nie było, nawet chwilami słońce wychodziło
waldir pisze:Może suchy bolek by coś rozwiązał? Przyznam że pływałem drugi raz w skafandrze mistica i powiem że to inny wymiar pływania! Teraz to już tylko śnig i lód mnie powstrzymapawelXXII pisze:witam wszystkich. Całkiem ładnie wieje ale czemu jest tak zimno. wybiera się ktoś w listopadzie do Egiptu? tam chyba trochę cieplej i dużo przyjemniej wejść do wody.
rolnik pisze:Suchy bolek rzadzimystik przeszedl probe wzorowo . Jak Waldi napisal inny wymiar jesiennego plywania.
rolnik pisze:Suchy bolek rzadzi, mystik przeszedl probe wzorowo
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości