Cinek pisze:Może to błąd fabryczny, ale właśnie dzisiaj kiedy w Wolinie po raz pierwszy zakładałem nowego Mystica, kondom mi został na stopie... Wk....się na maxa. Wrrr.......
kto smaruje ten jedzie

Cinek pisze:Może to błąd fabryczny, ale właśnie dzisiaj kiedy w Wolinie po raz pierwszy zakładałem nowego Mystica, kondom mi został na stopie... Wk....się na maxa. Wrrr.......
MatDe pisze:65
Najczęściej właśnie uszkodzenia są gdy manszety nie są posmarowane. Ja używałem silikonu w sprayu z shella lub orlenu lub i tu się nie śmiać , puder dla dzieci do posypywania pupy lub zwykły talk. Silikon konserwuje i powoduje że guma nie parcieje i ułatwia zakładanie więc to lepsze wyjście natomist talk czy puder wyłącznie ułatwia zakładanie. Sugerował bym jednak silikon który można używać również do zamków. .......... ale nie na temat tu klepiemyCinek pisze:rolnik pisze:Suchy bolek rzadzi, mystik przeszedl probe wzorowo
Może to błąd fabryczny, ale właśnie dzisiaj kiedy w Wolinie po raz pierwszy zakładałem nowego Mystica, kondom mi został na stopie... Wk....się na maxa. Wrrr.......
macsurf pisze:Jakby ktos chcial suchara Mystica, to narazie jest wolna L-ka bo sie okazala za duza na kolesia. Nowka sztuka, nieuzywana. Jakby ktos byl zainteresowany to dzwonic 512352272.
bartesso pisze:macsurf pisze:Jakby ktos chcial suchara Mystica, to narazie jest wolna L-ka bo sie okazala za duza na kolesia. Nowka sztuka, nieuzywana. Jakby ktos byl zainteresowany to dzwonic 512352272.
za ile?
macsurf pisze:waldir pisze:Ktoś się wybiera na miedwie jutro?
A moze Wolin ?
bitter pisze:MatDe pisze:65
przy 13 węzłach na 9 już nie daje rady
Cinek pisze:rolnik pisze:Czekamy na fotki z molo w miedzykach z wczorajszych skokow ....widzielismy
Kto pływał? bo słyszałem od localesów, że nieźle wymiatał.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 21 gości