Trzydniówka ???? na Dziećkowicach

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze
Awatar użytkownika
Maslak
Dostał piwko: 2 razy

Post24 paź 2008, 09:36

szed pisze:..jeszcze odnosnie bielizny termo: fajny zestawik znalazlem:
http://allegro.pl/item456967597_bielizn ... ory_m.html

Fajny ten zestawik!!!!szkoda ze to przeoczylem bo kupilem juz inny mam nadzieje ze tez sie sprawdzi!!! Ten zeczywiscie wyglada na mega wypas!

GURU 10.5
Latawiec: OZONE EDGE, C4, CATALYST
Postawił piwka: 24 razy
Dostał piwko: 24 razy
Kontaktowanie:

Post24 paź 2008, 11:50

szed pisze:..jeszcze odnosnie bielizny termo: fajny zestawik znalazlem:
http://allegro.pl/item456967597_bielizn ... ory_m.html

..mam taką bluzę Brubeck'a :arrow: jak dla mnie rewelacja , pierwsza bluza termoaktywna , która rzeczywiście działa [ odprowadza pot od ciała , szybko wysycha :arrow: wypas na rower, snowboard itp..]

Awatar użytkownika
los bizonos
Kontaktowanie:

Post24 paź 2008, 15:11

no i siadło .....zobaczymy co z tego bedzie ale narazie lipa :cry: ...ale pocieszam sie ze za 10dni rassudr 8)

Awatar użytkownika
Maslak

Post24 paź 2008, 20:12

los bizonos pisze:no i siadło .....zobaczymy co z tego bedzie ale narazie lipa :cry: ...ale pocieszam sie ze za 10dni rassudr 8)

Siadlo,siadlo :cry: Jedyna opcja to niedziela na helu ale by musiala byc mocna ekipa co by wesolo w pociagu bylo a niewiem czy ktos chetny jest??? chyba ze ktos baardzo lubi autem jezdzic:p

Awatar użytkownika
robinm
Deska: Nobile, North
Latawiec: Nemesis, Bandit
Postawił piwka: 13 razy
Dostał piwko: 5 razy

Post26 paź 2008, 19:03

Jutro (i nie tylko) halny, ktoś gdzieś będzie walczył. Tradycyjnie okolice 1-listopada zapowiadają się tyż piknie, tylko snowkite może odpalimy w przyszły łykend.

Dla podłamania dla tych co na miejscu siedzą relacja z wyjazdu naszego człowieka na Mauritius, opisywane przez sympatycznego oswojonego złomiarza Flakona:
http://poklopac.blogspot.com:80/
Obrazek

i link do zdjęć
http://picasaweb.google.pl/Lorzelek/Mauritius#

Awatar użytkownika
szed
Deska: CF, North, Shin
Latawiec: Naish
Postawił piwka: 8 razy
Dostał piwko: 31 razy
Kontaktowanie:

Post26 paź 2008, 19:17

qrfa.. Robin! Przegioles chopie! Nie pokazuj takich rzeczy w srodku zimy :).
Bajecznie Panie Bajecznie..
ps. ja sie zastanawialem czy jutro nie dac sobie spokoj z robota i na caly dzionek na Turawke nie pojechac.. ale az tak dobrze chyba nie bedzie jednak jutro..
Ale w helloween jak zawsze pewnie bedzie git :)

Awatar użytkownika
robinm
Deska: Nobile, North
Latawiec: Nemesis, Bandit
Postawił piwka: 13 razy
Dostał piwko: 5 razy

Post26 paź 2008, 19:32

Byłem tydzień temu na Turawie i jak masz czas to jest to super pomysł. Koło Borowika jest wyspa więc jest "prawie" jak w Rewie.
Przy S będziesz miał idealnie płaską wodę za wyspą, a po drugiej stronie kartofle czyli do wyboru do koloru.
Ja niestety poumawiałem się wcześniej i jak przydymi to może uda mi się godzinkę zaliczyć na KGB.

Awatar użytkownika
wake-darek
Kontaktowanie:

Post30 paź 2008, 19:25

A na dziećkach był dziś mega wypas na latawki 7-9m i fajne kartofle prawie jak wave :)

Awatar użytkownika
szed
Kontaktowanie:

Post16 lis 2008, 14:06

Z innej beczki:
sorry, ze tutaj ale nie chce tej informacji upubliczniac ogolnie, a chce poznac Wasza opinie na ponizszy temat.
Nosz sie z zamiarem stworzenia strony o Slaskim Kitesurfingu. Generalnie ma to byc prosta strona, na ktorej beda ifnormacje:
- o ekipie ze Slaska
(fotka, jakies dane lub jedynie nick z kf) Moga byc tez linki do osobistych galerii czy stron
- o spotach z terenu Slaska i okolic
(dokladne opisy wszystkich spotow i mapki)
- jakies krotkie fotorelacje z wyjazdow
- info o planowanych wyjazdach
Oczywiscie ja wszystko zrobie i przygotuje (w wolnych chwilach). Natomiast beda koszty ok. 200 zl rocznie (domena + serwer) ale jak to sie podzieli na cala ekipe ze Slaska to wyjdzie po pare zlotych.
Bedzie tez potrzebna Wasza pomoc: trzeba wszystkich nazwijmy to skatalogowac no i opisac dobrze spoty.
Co myslicie o tym pomysle?
ps. mowiac o Slaskiej ekipie mam tez na mysli ziomali z Krakowa i okolic, gdyz tak naprawde nie maja u siebie gdzie plywac i znaja nasze spoty czesto lepiej niz my sami :)..

Awatar użytkownika
Maslak

Post16 lis 2008, 14:54

szed pisze:Z innej beczki:
sorry, ze tutaj ale nie chce tej informacji upubliczniac ogolnie, a chce poznac Wasza opinie na ponizszy temat.
Nosz sie z zamiarem stworzenia strony o Slaskim Kitesurfingu. Generalnie ma to byc prosta strona, na ktorej beda ifnormacje:
- o ekipie ze Slaska
(fotka, jakies dane lub jedynie nick z kf) Moga byc tez linki do osobistych galerii czy stron
- o spotach z terenu Slaska i okolic
(dokladne opisy wszystkich spotow i mapki)
- jakies krotkie fotorelacje z wyjazdow
- info o planowanych wyjazdach
Oczywiscie ja wszystko zrobie i przygotuje (w wolnych chwilach). Natomiast beda koszty ok. 200 zl rocznie (domena + serwer) ale jak to sie podzieli na cala ekipe ze Slaska to wyjdzie po pare zlotych.
Bedzie tez potrzebna Wasza pomoc: trzeba wszystkich nazwijmy to skatalogowac no i opisac dobrze spoty.
Co myslicie o tym pomysle?
ps. mowiac o Slaskiej ekipie mam tez na mysli ziomali z Krakowa i okolic, gdyz tak naprawde nie maja u siebie gdzie plywac i znaja nasze spoty czesto lepiej niz my sami :)..

Spokoko spoko:)Fajny pomysl:) Daj pozniej na priva jakis nr konta czy cos gdzie kase przelewac!!! Mam nadzieje ze wszyscy sie przylacza bo na taka ekipe to wyjdzie po pare zeta:)

Ps. Widac ze nie wieje jak sie za stronke bierze,hehhe:) a jaka nazwa tej domeny bedzie?? silesiakite.pl czy moze kite-hanysy.pl :p

Awatar użytkownika
szed
Kontaktowanie:

Post16 lis 2008, 15:28

Maslak pisze:.. a jaka nazwa tej domeny bedzie?? silesiakite.pl czy moze kite-hanysy.pl :p

nazwa bedzie fajna ale i powazna.. narazie nie zdradzam

Awatar użytkownika
brzoza1979

Post16 lis 2008, 16:17

Naprawdę fajny pomysł tylko nie zapomnijcie o nas z zagłębia ( gorolach ) Jutro wieje czy ktoś pływa ???

Awatar użytkownika
szed
Kontaktowanie:

Post16 lis 2008, 16:57

brzoza1979 pisze:Naprawdę fajny pomysł tylko nie zapomnijcie o nas z zagłębia ( gorolach ) Jutro wieje czy ktoś pływa ???

Spoko! Wbrew pozorom nie mam nic do 'sasiadow'. Przeciez to nie Wasza wina :) ..zarcik taki :)

Awatar użytkownika
szed
Kontaktowanie:

Post20 lis 2008, 20:46

Panowie! Zapraszam do tego watku!
http://www.kiteforum.pl/forum/viewtopic.php?t=21879

Awatar użytkownika
Maslak

Post27 mar 2009, 23:12

A jak tam teraz na dzieckach wyglada?? dojazd oki i krzaki na plazy??

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”