Crazy Horse pisze:Z kretlikami zawsze byly prblemy ale dla mnie to nic dziwnego. Sól robi swoje.
Nie powiesz mi Marku, że w Toiwm Crossbow 2006 działał![]()
bitter pisze:Onzo, zrobię fotę jak wrócę do domu i prześlę. Krętlik jest spieprzony, tak jak override w IDS i zbyt duża odległość do linek depowera. Latawiec jest super ale takie niedociągnięcia w takiej firmie nie powinny się zdarzać.
Crazy Horse pisze:bitter pisze:Onzo, zrobię fotę jak wrócę do domu i prześlę. Krętlik jest spieprzony, tak jak override w IDS i zbyt duża odległość do linek depowera. Latawiec jest super ale takie niedociągnięcia w takiej firmie nie powinny się zdarzać.
Co jest spieprzone, proszę o szczegóły.
Jeśli nie sięgasz do gumek do regulacji mocy ( tak to rozumiem ), to możesz sobie skrócić gł. linkę nawet delikatnie obcinając plastykową koszulkę i robiąc węzeł ratowniczy "krócej".
Czy w ogóle masz na lince tulejkę, na której zapina się stoper??!!
Jeśli tak, to o co chodzi:
Zapinasz mocno, to ciężko jest zbić, bo się przesuwa do góry, tak?
No to zapinaj lekko;)
Ja tam się cieszę z możliwości regulacji podczas pływania, zwłaszcza pod kątem słabego wiatru, kiedy można zaciągnąć całość w dół i ręce się mnije męczą.
A tak z przymrużeniem oka, to linki zawsze można odkręcić:
1 na plaży kręcac się wokol wlasnej osi pod barem
2 unhooked z kajtem w zenicie krecisz chickenem
3 kręcac obroty w druga stronę
4 kiteloopami w dopowiednią stronę, np. przy zwrocie
Czekam na uwagi...
bitter pisze:2. Mam tulejkę ale ona się ślizga na lince, a to zębate kółko nic nie daje przy zaciskaniu (jest tam jakaś dziurka jakby do wkręcenia śrubki ale w zestawie nie było żadnej śrubki). Pamięta, że piszę o IDS, gdzie override dodano.
bitter pisze:BraCuru ale mnie wkurza strasznie jak nie mogę odkręcić baru po prostu go puszczając. Muszę to robić przekładając z ręki do ręki.
Wróć do „Zrób to Sam & Naprawa Sprzętu”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości