Witam wszystkich Slaskich kajterow i nie tylko!
Jak juz niektorzy wiedza mam zamiar zrobic strone o Slaskim Kitesurfing'u. Ma to byc przede wszystkim przewodnik po slaskich spotach (z dokladnymi opisami i mapkami google) ale takze miejsce gdzie chcialbym zebrac wszystkich nas razem (przedstawic i zamiescic krotkie info oraz podac dane kontaktowe). Poza tym jak dobrze pojdzie to moze byc to tez niezle miejsce nazwijmy to integracyjne Slaskiej Braci (info o wyjazdach, relacje, porady).
Nazwa domeny (juz wykupiona przeze mnie) to: kite.slask.pl
Oczywiscie uplynie troche czasu zanim bedzie mozna cos pokazac. Jestem jak narazie na etapie gromadzenia materialow (a to troche moze potrwac) i projektowania logotypu.. w zalaczeniu mala probka (cos sie juz dzieje):
http://asagencja.com/downloads/kiteslas ... eslask.jpg
Jedno jest pewne. Bez Waszej pomocy napewno nie dam sobie rady wiec licze na Was! Cenne beda wszelkie Wasze uwagi ale uprzedzam, ze moim zamyslem jest aby stronka byla mozliwie prosta, przejrzysta i spelniala swoja podstawowa informacyjna funkcje o kitesufingu na Slasku.
Na poczatek prosze Was o:
1. umieszczanie w tym watku nazw spotow na Slasku (trzeba je jakos skatalogowac). Mozecie tez odrazu podawac jakies linki do opisow
2. podawanie na priv'a swoich namiarow do bazy danych slaskich kajterow. Myslalem o tym aby kazdy mial: fotke, nick z kf, imie i nazwisko (chyba, ze sobie nie zyczy), mail kontaktowy (zakamuflowany), telefon, gg lub inny komunikator, miasto, krotkie info na czym plywa. Moze tez kazdy jesli chce napisac czym sie zajmuje i dolaczyc linki swojej stronki czy np. linki do fotoalbumow czy videoalbumow.
Czekam wiec na Wasze uwagi, opisy spotow i materialy o Was!