Dla wszystkich tych, którzy poszukują jakiegoś dobrego sposobu na rzucenie tego gówna, to radze tabex ) Lekarz mi to zalecił i to naprawde działa nie palę 5 dzień i jedyne co mnie drażni to zapach papierosów gdy jade np autobusem.. Nawet jak balowałem w wekend nie zapaliłem co jest wielkim cudem.
Napewno nie działają plastry nikoret itp... tylko szkoda kasy.. A to kosztuje 40 zł, i jest niby na recepte, aczkolwiek można kupić bez recepty Ja się czuje idealnie Jeżeli nie chciało mi się palić, gdy byłem za przeproszeniem nawalony jak świnia w sobote to w takim razie oznacza tylko jedno.. To naprawde działa, zabija ten cholerny głód nikotynowy...
prawda jest taka ze jak ktos chce rzucic to rzuci ja pale bo lubie probowalem raz rzucac przy pomocy plastrow niquitin ( czy jakos tak ) i powiem szczerze ze po dniu z plastrem ciezko jest zapalic wieczorem bo ma sie odrazu odruch wymiotny ;]
nie dajcie sie naciac na akumpukture ;] po pierwszym zabiegu jesli nie zapali sie w ciagu 5 dni ponoc daje efekty wytrzymalem 7 drugi zabieg i koles mnie obsmial bo powiedzial ze musialem zaczac wczesniej palic niz 5 dzien...
kosztowalo mnie do 400 zl i powiem szczerze pale wiecej ;]
A ja osobisice "rzuciłem" fajki w drugiej klasie podstawówki.. i do dzisiaj wogole mnie do tego nie ciągnie... a jak sobie jeszcze przelicze ze za srednio wypalona kase w miesiącu mozna np kupic nowy trape PAT LOVE model X-CUTE w kolorze czerwonym.. no to nie mam więcej pytań