Grzegorz fs pisze:Mam zarezerwowany trzypokojowy apartament dla 4 osob w termine 6-13.12. tuz przy godoli Carosello. Cena za caly apartament 616 Euro z 4 skipasami na 6 dni. Wyszlo tak ze 3 miejsca sa wolne. Przy pelnej obsadzie wyjdzie po 154 Euro od osoby + dojazd. Chetnych zapraszam na priva.
Grzegorz fs pisze:Mam zarezerwowany trzypokojowy apartament dla 4 osob w termine 6-13.12. tuz przy godoli Carosello. Cena za caly apartament 616 Euro z 4 skipasami na 6 dni. Wyszlo tak ze 3 miejsca sa wolne. Przy pelnej obsadzie wyjdzie po 154 Euro od osoby + dojazd. Chetnych zapraszam na priva.
robinm pisze:Dajcie znać gdzie kitujecie, kiedy ruszą wszystkie wyciągi i jak tam warunki poza trasami, śniegu już chyba pod 2m i ma dopadać![]()
Wybieram się od 6.12 na tydzień. Pozdrowienia
stiv amoralny pisze:Grzegorz fs pisze:Mam zarezerwowany trzypokojowy apartament dla 4 osob w termine 6-13.12. tuz przy godoli Carosello. Cena za caly apartament 616 Euro z 4 skipasami na 6 dni. Wyszlo tak ze 3 miejsca sa wolne. Przy pelnej obsadzie wyjdzie po 154 Euro od osoby + dojazd. Chetnych zapraszam na priva.
no ok, jestem zainteresowany, tylko jaki transport proponujesz?, mozna sie gdzies podłaczyc?, jakby co mozna moją furką jechac, byle komplet osób zebrac, czekam na info:)
Raku pisze:Temperatury coraz niższe już powyzej zera nie wystepują...będzie zacnie
Ziomek. pisze:
sczerzeżyczymy Wam choć zbliżonego szczęścia do pustelnictwa i opadów
jakimi my się raczyliśmy![]()
pozdro
Raku pisze:Hehe...PUŚĆ MNIE!!!
Dzieki wszystkim za mega klimat...
Mało ludzi a Kuh(p)stahl był nasz!!!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 33 gości