TWINTIPY NA NOWO >>STEREOSKIS<<

Recenzje, oceny, opisy, porady sprzętowe.
Awatar użytkownika
DISKORELAKS
Deska: DUOTONE PROWAM 5'10
Latawiec: Switch Element 6
Postawił piwka: 10 razy
Dostał piwko: 13 razy
Kontaktowanie:

Post08 gru 2008, 13:06

W jednym z ostatnich numerów amerykańskiego magazynu KITEBOARDING - link ze strony firmy Stereo o tej wzmiance http://www.stereoskis.com/wp-content/up ... ng_mag.jpg wpadła krótka wzmianka o nowym podejściu do nartek do wake'a oczywiście równiez zastosowanych z kajtem. Producent twinów widać zauważył lukę i sprytnie wydał produkt który odpowiada na wzór freeskingu w górach tym razem na wodzie. Dużo tricków wykonywanych na wodzie odpowiada tym własnie na śniegu. Strona dla zainteresowanych www.stereoskis.com oczywiście na stronce kilka fimików uzywania produktu.
Zastanawiam się kiedy pierwszy freeskier pojawi sie na zatoce nie tylko za motorówką i zaskoczy nas pieknym helikopterem UH.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
onzo
Deska: Wainman Joke 138
Latawiec: Vegas 9,12,16
Postawił piwka: 41 razy
Dostał piwko: 89 razy
Kontaktowanie:

Post10 gru 2008, 10:03

problem z nartami na wodzie jest dla mnie taki, że niestety można sobie mocno pouszkadzać mięśnie i ściągna, pachwiny itd. - po prostu narty zapadają się trochę bardziej w wodę niż w śnieg... Ja się nie podejmę

bartofslaves
Kontaktowanie:

Post10 gru 2008, 17:58

zapadac sie zapadaja, ale wyjecie nogi z gumowego wiazania narty w przypadku crashu wymaga szczatkowych sil - przynajmniej tak bylo na wyciagu w szczecinku :) (nie zebym plywan na nartach tam heheHE)

Awatar użytkownika
onzo
Deska: Wainman Joke 138
Latawiec: Vegas 9,12,16
Postawił piwka: 41 razy
Dostał piwko: 89 razy
Kontaktowanie:

Post11 gru 2008, 15:42

Możliwe - ja po prostu wyobrażam sobie zachowanie kolana podczas ewentualnego crasha

Wróć do „Recenzje & Opinie”