O jakim jeziorze piszesz?macsurf pisze:Jezioro juz skute lodem, jeszcze co prawda za cienki, ale jakis tydzien i powinno byc ok. Sniegu w miedzyczasie tez powinno troche dowalic i odpalamy snowkite'a
O jakim jeziorze piszesz?macsurf pisze:Jezioro juz skute lodem, jeszcze co prawda za cienki, ale jakis tydzien i powinno byc ok. Sniegu w miedzyczasie tez powinno troche dowalic i odpalamy snowkite'a
Tylko nie wpadnij do wodymacsurf pisze:waldir pisze: O jakim jeziorze piszesz?
Male dabskie. Jutro ide sprobowac na lyzwach posmigac to zdam relacje.
jaceek pisze:same łyżwy czy jakies pirłety z latawka ?
macsurf pisze:
Jeszcze sie wacham bo ma jutro calkiem niezle wiac, ale lod jeszcze nie jest chyba taki gruby na takie akcje. Skocze rano na same lyzwy i obadam, jak sie nada to wroce po latawke - mam jakies 300-400m
hyba raczej ...............ktory w Szczecinie po cienkim lodzie na lyzwach jezdziŁ I SIĘ UTOPIŁkaczor pisze:macsurf pisze:
Jeszcze sie wacham bo ma jutro calkiem niezle wiac, ale lod jeszcze nie jest chyba taki gruby na takie akcje. Skocze rano na same lyzwy i obadam, jak sie nada to wroce po latawke - mam jakies 300-400m
a jak sie nie uda to uslyszymy w wiadomosciach o jakims idiocie ktory w Szczecinie po cienkim lodzie na lyzwach jezdzi
targetti pisze:Przepraszam za offtop... ale mam pytanie.
Czy ktoś ze Szczecina lata na komorowcach ? Ja mam swojego Flysurfera Pulse 10m2 i powoli przygotowuję się do letniego sezonu. Jestem bardzo początkującym w temacie latawców, na chwilę obecną potrafię już nim wystartować, wylądować a czasem i podskoczyć (nie zawsze spadam na nogi) Bardzo chętnie spotkałbym się na spocie z kimś bardziej doświadczonym i opływanym na latawcu komorowym.
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 48 gości