soraya pisze:Ciesze sie ze wzbudzam w Was tyle emocji i checi nawiazania ze mna dyskusji. Jestescie wszyscy wspaniali bo podobnie jak ja latacie w przestworzach lecz.......... nie zapominajcie ze kazdy ma prawo do swojej opinii, w koncu po to jest forum zeby wymienic swoje poglady,uwagi itp.
Spogladalem na to wszystko co sie dzialo z ukrycia z powodow czysto natchnieniowych, czekalem na Wasze fotki i filmiki pokazujace "ekstremalne" wysilki i wiedzialem ze zrobicie z siebie bohaterow. Czy tak jednak bylo naprawde ? Niech kazdy sobie sam odpowie na to pytanie.
peace
Ja też TAM

byłem i z ukrycia podglądałem podglądaczy i co to było za podglądanie, żenada a nie voyeryzm

Pojedź sobie do Sadr City w Bagdadzie i tam popodglądaj: terroryści, głowy obcinają, kobiety całe zasłonięte, to jest dopiero wyzwanie

i prawdziwe podglądanie. Wszyscy jesteśmy wspaniali bo podglądamy podglądaczy latając w przestworzach i na dodatek jeszcze mamy swoje na ich temat opinie...Spogladałem na to wszystko z powodów czysto natchnieniowych, ale byłem pewien, że jako prawdziwy zukrycia podglądacz ukażesz nam całą prawdę i zdemaskujesz kite-oszustów. Ale czy na pewno podglądałeś zgodnie z regułami podglądania. Odpowiedz sobie sam na to pytanie.
Pozdrawiam,
Ignacy

aka Prawdziwy Podglądaczów Podglądacz