Fotoradar w drodze do Łeby :) dobrze zamaskowany

Dyskusje nie związane z profilem forum.
Awatar użytkownika
Kosek
Deska: 666
Latawiec: North Rebel
Postawił piwka: 1 raz
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post25 sty 2009, 02:17

Esia ja sie zglosilem przed wiglia jakos. powiedzieli ze mandat przyjdzie poczta .... ani widu ani slychu poki co ;)

AdamR

Post25 sty 2009, 11:15

Ciekawe co by było gdyby przy niewyraźnej fotce, lub fotce z tyłu wskazać jako kierowce kogoś kto nas akurat nagłe i tragicznie opuścił ? :(
Osobiście. to gdy mi pokazali fotkę to się nie rozpoznałem ....no bo brak 100% pewności że to ja sam a Oni mnie ostrzegali że "za składanie fałszywych zeznań to to i to"
Oczywiście bardzo chciałem im pomóc ale nie byłem w stanie no bo cały czas brak tej 100% pewności że to ja, a groźba za skłamanie mnie przerażała. :oops:
Skończyło się w Sądzie Grodzkim, ten sam mandat ale bez pkt. :wink:

Awatar użytkownika
gabryś.
Kontaktowanie:

Post25 sty 2009, 12:01

Jesli chodzi o rozpoznawanie, to niebiescy już się wycwanili. Teraz jak np w przypadku gdy odpiszesz na pismo, w którym masz wskazać kierowcę, że nie wiesz kto jest na zdjęciu to oni ładnie i kulturalnie wyciągają np Twoje zdjęcie które składało się do wyrobienia DO. Wtedy już nie możesz mieć wątpliwości :D

AdamR

Post25 sty 2009, 16:50

Ja wcale się nie wypierałem że to nie ja, tylko stwierdziłem że nie jestem w 100%-tach pewny że to ja :wink:
Poza tym autem jeździ też żona i może ma jakiegoś fagasa podobnego do mnie któremu daje kierować :evil: ale w to wolę nie wnikać bo dwójka dzieci i na co mi nowe kłopoty :D
PS
Zakończyło się na 200 zł + koszty około 100 zł i bez pkt, sprawa z 2008r

Awatar użytkownika
don Komorro
Latawiec: ss fuel
Postawił piwka: 8 razy
Dostał piwko: 5 razy

Post25 sty 2009, 17:15

AdamR pisze:może ma jakiegoś fagasa podobnego do mnie któremu daje kierować :evil: ale w to wolę nie wnikać bo dwójka dzieci i na co mi nowe kłopoty :D

hehe niezłe podejście :lol:

AdamR

Post25 sty 2009, 18:50

kofly pisze:
AdamR pisze:może ma jakiegoś fagasa podobnego do mnie któremu daje kierować :evil: ale w to wolę nie wnikać bo dwójka dzieci i na co mi nowe kłopoty :D

hehe niezłe podejście :lol:

może wyjaśnienia nie były zbyt górnolotne ale przyniosły dobry efekt :D

Wróć do „Offtopic”