Dziekuje Jurgenowi i QBAepp11 za konstruktywne odpowiedzi.
Grubość pianki na lato już znam - 4/3 .
Odnośnie pianki na lato bo macie ja na krótki/długi rękaw i krótkie/długie nogawki ?
QBAepp11 pisze:...W sumie w tak grubych rękawicach trzymanie baru by mi nie pasowało....
djdaniel pisze:Ja podłącze się do tematu, ale chciałbym zapytać o opinie odnośnie modeli
mam na oku dwie pianki
neil pryde seria 3000 semidry 5/3 E1
i o'neill psycho 1 Zen Zip 5/3
Gumiś. pisze:jako, ze troche instruktorze na kite i ws moge smialo polecic pianke Gaastry, model manic 5/3. Za gaastra nigdy nie przepadalem.. jakims cudem dalem sie namowic na ta pianke i okazala sie wysmienita. Idealnie trzyma cieplo a co najwazniejsze konstrukcja powoduje odczucie braku takiego grubasa na sobie czyli schylanie wyginanie itp niczym w krotkiej. na zgieciach pokryta jest 'tytanowymi' wstawkami co gwarantuje, ze sie nie przetrze, spojenia/ szycia idealne - nie ma opcji, zeby sie rozeszlo. Fajny patent z dodatkowym wewnetrznym kolniezem. Rozwalona zostala dopiero przez lekarzy jak wyciagali mnie z niej polamanego
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość