warteq pisze:czy ktos wie jaka jest pokrywa lodowa na zegrzu (jesli wogole jest)?
Bylem dziś nad Zegrzem i powiem ze bylo bardzo dobrze jeżeli chodzi o lód,śniegu tez napadało[tyle że był mokry] gorzej z wiatrem.do 15dało sie tylko na łyżwach a przed wieczorem trochę powiało to polatałem na nartach.dużo bylo bojerów[chyba mieli regaty]i trochę kolegów na windsurfingach.konieczne jest dobre smarowanie bo snieg klei się jak nie wiem co. ja jutro jestem.pozdrawiamparalizator pisze:warteq pisze:czy ktos wie jaka jest pokrywa lodowa na zegrzu (jesli wogole jest)?
Lód to pewnie jest ale ja bym si e bał na niego wchodzic.
Może po dzisiejszych opadach jakaś łąk w okolicy zegrza? Od jutra ma złapac mróz i ma wiac
Bylem dziś nad Zegrzem i powiem ze bylo bardzo dobrze jeżeli chodzi o lód,śniegu tez napadało[tyle że był mokry] gorzej z wiatrem.do 15dało sie tylko na łyżwach a przed wieczorem trochę powiało to polatałem na nartach.dużo bylo bojerów[chyba mieli regaty]i trochę kolegów na windsurfingach.konieczne jest dobre smarowanie bo snieg klei się jak nie wiem co. ja jutro jestem.pozdrawiam[/ zapomniałem dodać że kierunek wiatru był idealny -prosto na barkę. 31 o1 2009.waldi pisze:paralizator pisze:warteq pisze:czy ktos wie jaka jest pokrywa lodowa na zegrzu (jesli wogole jest)?
Lód to pewnie jest ale ja bym si e bał na niego wchodzic.
Może po dzisiejszych opadach jakaś łąk w okolicy zegrza? Od jutra ma złapac mróz i ma wiac
kite-zone.pl pisze:Było zacnie aż dziwne w stosunku do zalewu zegrzyńskiego.
Na jutro prognoza tez obiecujaca więc może i ja wyskocze posmigac. Może łyzwy do latawca założę
Jak wyrobię się z robotą to ok. 13 powinienem się zjawic
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 33 gości