Leeloo pisze:szed ... nie ma przymusu zeby jechac z nami ... ale mysle ze znalazło by sie kilka argumentow za... szczegolnie dla osob poczatkujacych lub czujacych sie nie pewnie na wodzie..
"Cubano pisze:"za tą kasę to można na ten przykład zjeść 2083 zup na placu Jemma el Fna w Marakeshu, albo jak taką kasę rzucą 4 osoby to można autem pojechać do Władywostoku i tak serfować na Pacyfiku, tylko co z tego?!
robię sobie tu chłopaki ofertę, to na kiego ch... im się wcinać, że drogo, że można lepiej itd. ?
no po co?
żeby zniechęcić potencjalnych chętnych?
zazdrość przez Ciebie przemawia?
Cubano pisze:Drogi Szedzie, przepraszam jeśli Cię uraziłem.
Z fajną inicjatywą chłopcy (i dziewczyny) wychodzą, to po co ich tak od razu flekować, że drogo i do dupy?
Bless
Cubano pisze:
za tą kasę to można na ten przykład zjeść 2083 zup na placu Jemma el Fna w Marakeshu
GURU 10.5 pisze:Cubano pisze:
Fuerta- super wyjazd, piękne miejsce, fajny luźny klimat[jak całe Canary]
Powodzenia!:hand:
los bizonos pisze:....szczególnie stare dziadki niemieckie z fujarami na wierzchu....
sorki za offtop ale nie mogłem sie powstrzymać
Von Belka pisze:..Pepe napisał kiedyś całkiem przyjemny artykuł o płw., do którejś gazetki kitesurfingowej pt: " Swego nie znacie, cudze chwalicie...". Jemu tam najbardziej przeszkadzali turyści ze Śląska, szczególnie tatusiowie na dobrej białej skarpecie w sandałach ze swoją rozwrzeszczaną dziatwą. Sorry nie mogłem się powstrzymać![]()
Pzdr,
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 31 gości