Zapraszam na świeżą stronkę,głównie dla początkujących ..

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze
Awatar użytkownika
szed
Deska: CF, North, Shin
Latawiec: Naish
Postawił piwka: 8 razy
Dostał piwko: 31 razy
Kontaktowanie:

Post25 mar 2009, 19:12

Nemo,
w sumie dopiero teraz poczytalem troche co tam naskrobales na tej stronce. Musze przyznac, ze bardzo fajny i klimatyczny ten opis Praso :). W pelni kumam o co chodzi :).
Mavlena,
poczytaj sobie jednak bo warto :)

Awatar użytkownika
NEMO
Deska: C.L.A.S.H. 138
Latawiec: Dice 10m, RS 14m
Dostał piwko: 6 razy

Post25 mar 2009, 19:46

Z niecierpliwością i ogromną radością czytam ,każy komentarz.. :) Kazdy z Was mi w jakiś sposób pomaga -THX!
Zrobię co w mojej mocy coby się Wam jakoś odwdzięczyć!

evolutionVIII juz poprawione,bład literkowy,dzieki ;)
Wracając do postu przemassa czy stronka jest formą promocji?
Oczywiście! w świecie nie ma nic za darmo. Ja staram się pracować i będe starał się umieszczać najlepsze z możliwych i działajace materiały aby moc pomoc szczegolnie tym co zaczynaja,w zamian np prosze Was o email i imię(oczywiscie w kazdej chwili mozesz zrezygnowac i wypisac z z naszej listy adresowej) ,który pomoze mi bezposrednio przekazac kazdemu z osobna to co konkretnie potrzebuje,co w efekcie tworzy jakis tam pozytywny mam nadzieje wizerunek Naszej Grupy.

Co do merytoryki nauczania,to o czym mowisz glosi IKO. Zgadzam się z Nimi ,ale tylko po czesci. Zgodnie z podstawowymi prawami pamięci Naszego mozgu, materiał powtarzany kilkakrotnie zostaje zapamietany efektywniej i na dluzej. W praktyce? Czytasz teorie na stronce,wiesz juz co i jak i zgodnie z tym co napisaleem ''instruktor w każdej chwili Ci ją przypomnii, a
Na kursie będziesz trenował i dziko ćwiczył,setki razy,kompulsywnie''

Czyli masz już jakaś wiedze a instruktor w najbardziej porzadanym momencie powtarza Ci ja ,a Ty ukladasz sobie wszystko w glowie tak jak nalezy. Co do kosztów ,nie bardzo rozumiem o co chodzi? Czy chodzi o np zwroty koszto za paliwo na dojazd na hel ;) -oczywiscie ,ze nie :P
Nawet nie dopuszczamy myśli ,ze cos sie nie powiedzie ,ale na wrazie czego gwarancja jest!
Dziekuje Szed,jak to czytam jak tam bylo,az sie lezka w oku kreci. Czas tam wrocić...
Czekam na kolejne wpisy :P i Wasze propozycje czego byście oczekiwali..

Z pozdrowieniami Nemo
Ostatnio zmieniony 25 mar 2009, 20:04 przez NEMO, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
NEMO

Post25 mar 2009, 19:54

hehe fotka nie jest mojego autorstwa pochodzi ze strony samlight.co.uk na którą ,zapraszam,zawodnik Naisha-ogarnia ;) pytałem Sama czy moge umiescic foto-spoko gosc,nismowity rider

przemass
Deska: Encore Nirvana
Latawiec: Airush Razor
Postawił piwka: 26 razy
Dostał piwko: 25 razy
Kontaktowanie:

Post25 mar 2009, 21:06

Nie nie zrozum mnie źle ;) Stronka jak najbardziej ciekawa, pomysł na promocję super!

Chodzi mi tylko o niejasne wyrażenie które wyszytałem w tekście, czy dajecie 100procentowa gwarancję zwrotu kosztów czy też gwarantujecie że zwaracacie 100% ceny w razie gdy klient sie nie nauczy? No bo to drugie byłoby rewolucyjne naprawdę :)

Pozdro i powodzenia

patron
Postawił piwka: 6 razy
Kontaktowanie:

Post25 mar 2009, 21:12

ja jestem mało pojętny chyba, ale czym różni się jedno od drugiego? ;)

evolutionVIII
Deska: nkb
Latawiec: nkb
Kontaktowanie:

Post25 mar 2009, 21:54

Mevlana pisze:za duzo tekstu za malo obrazkow :D powiem szczerze mi sie tekstu nie chcialo czytac jak zobaczylem ja duzo go jest ;]

Niektórzy przeczytali więcej niż jedną stronę w życiu........
pzdr

przemass
Kontaktowanie:

Post25 mar 2009, 22:46

patron pisze:ja jestem mało pojętny chyba, ale czym różni się jedno od drugiego? ;)

Tym że 100% gwarancję zwrotu kosztów niewykorzystanego kursu daje większość ze znanych mi szkół, natomiast gwarancję zwrotu 100% kosztów kursu w przypadku nieukończenia go z sukcesem tzn z popłynięciem - z tego co wiem, ŻADNA> tekst można rozumieć na 2 sposoby.

dlatego spytałem, ale chyba znów nie wyrażam się dość jasno;)

patron
Postawił piwka: 6 razy
Kontaktowanie:

Post25 mar 2009, 22:48

ah! tak mi się wydawało po pewnym zastanowieniu ze o to może chodzić ;)

Nie wiem czy wyrażasz się jasno, ale ja mam ciężki tydzień. Tak to tłumaczę ;) Nawet pisanie składnie mi niezbyt przychodzi ;)

Mevlana

Post25 mar 2009, 22:56

evolutionVIII pisze:
Mevlana pisze:za duzo tekstu za malo obrazkow :D powiem szczerze mi sie tekstu nie chcialo czytac jak zobaczylem ja duzo go jest ;]

Niektórzy przeczytali więcej niż jedną stronę w życiu........
pzdr

evo i po co ten komentarz wredny? jak chcesz zachecic kogos do uprawiania kitesurfingu to musisz mu dac latwizne filmik, obrazek wiekszosc z nas jest wzrokowcami to przykuwa uwage taka jest okrutna prawda. nieneguje tutaj poprawnosci tekstu bo uwazam ze nie mi to oceniac sa madrzejsi, o wiele bardziej doswiadczeni ludzie niz ja. tylko prosze Cie nie wmawiaj mi ze do czlowieka lepiej dojdzie Pan Tadeusz w wersji ksiazkowej niz na szklanym ekranie. poradniki mozna zalaczac jako pdf'y po jakims kawalku tekstu to o wiele bardziej zacheci czlowieka ktory jest ciekawy o co tak naprawde biega.

Awatar użytkownika
NEMO

Post25 mar 2009, 23:10

Odpowiadam co do pytania o gwarancję:

Przychodzi do Nas kursant i wykupuje przypuśćmy IKO I, IIpoziom.
Szkolenie idzie płynnie ,student robi postępy,aż tu nagle dochodzimy do nauki pływania na prawym i lewym halsie na desce i człowiekowi za żadne skarby świata nie wychodzi.. Próbujemy do upadłego,dajemy z siebie wszystko -my jako szkółka ,w pewnym momencie kursant stwierdza ,że już mu się nie podoba i go to nie bawi -chce wycofać pieniądze za oba kursy.
Wtedy bez gadania dostaje pełna kwotę za I,II IKO ,ale oczywiście nie dostaje legitymacji (IKO) ani za I ani za IIpoziom.
Wprowadzając w sumie jakby nie patrzeć rewolucyjną formę gwarancji wierzymy w Was, Waszą uczciwość,że zapłacicie Nam za wykonaną prace(za umiejętności które uzyskacie),
jeśli stwierdzicie ,że się nienależy, trudno.
Krótka piłka ,dostajecie pełny zwrot pieniedzy.

Czemu wprowadzamy takie coś?
Proste bo wierzymy w jakość tego co dajemy..

Pozdrawiam Nemo i Ekipa FlyKite

Awatar użytkownika
NEMO

Post25 mar 2009, 23:22

poradniki mozna zalaczac jako pdf'y po jakims kawalku tekstu to o wiele bardziej zacheci czlowieka ktory jest ciekawy o co tak naprawde biega.

<<<< Hej Mevlana zgodze sie z Tobą w tej kwestii , dlatego jak najedziesz mysza na fioletowy tytuł ''Jak Dobrać Sprzęt Do Kitesurfingu" i klikniej ,tam jest opisane ,czemu warto taki poradnik mieć.

Osoby które dostały już poradniki i jesli jeszcze ich nie ściągneły do siebie na dysk mogą mieć problem z wejsciem w 'starej wiadomosci' w link do pdf.

W kolejnej wiadomosci wszystko juz bedzie wyswietlac sie poprawnie.
Wybaczcie dopiero się uczę tego wszyskitego od strony technicznej.

Nemo
[/quote]

Awatar użytkownika
wuyex
Kontaktowanie:

Post25 mar 2009, 23:59

nie wierze odebrałem dziś esa będąc w markecie na zakupach w motłochu codziennych zadań praca, firma itp stanąłem i pysk mi sie roześmiał tak strasznie że prawie usiadłem, GRATULACJE to po pierwsze,
po drugie jeśli będziesz czegoś potrzebował dzwoń nawet w nocy,
po trzecie wiem, że jesteś najbardziej uczciwą osobą jaką znam ale uważaj na cwaniaczków jest ich kilku !!!
Po czwarte spotykamy sie na dniach i popływamy to mi opowiesz bo te 30 min przez tel to stanowczo za mało :)

dużo pomyślnego wiatru, bo przyda ci sie na pewno see ya' soon my friend

przemass
Kontaktowanie:

Post26 mar 2009, 17:10

Dokładnie, jest to coś nowego. Z mojej strony jedna rada - szkolenie na efekt ma to do siebie ze jest subiektywne, wiec uważaj na naciągaczy...nie brak ich niestety.

pozdro

Ziomek.
Deska: C L A S H / BEST Armada
Latawiec: BEST TS / Airrush Razor
Postawił piwka: 261 razy
Dostał piwko: 300 razy
Kontaktowanie:

Post26 mar 2009, 22:07

NEMO pisze:Krótka piłka ,dostajecie pełny zwrot pieniedzy.

życzę wytrwałości w tym postanowieniu
ale jako kolega po fachu stwierdzam - NIE JEST TO ABSOLUTNIE MOŻLIWE
:idea:

rozumiem że chodzi o dobry chwyt na poczatek
ale CO powiesz instruktorowi, który wystał w wodzie kilkanascie godzin
a kursant NIE poplynął?
..choćby z takiego powodu że ..mu sie urlop skonczył?

pozdrawiam czekając na odpowiedź

przemass
Kontaktowanie:

Post27 mar 2009, 00:21

Że się urlop skończył to jeden problem, a drugi, co powiesz kursantowi którego widziałeś jak zapycha elegancko ( no właśnie ile-set ? )metrów na obu halsach, a twierdzi ze nie czuje się pewnie i nie umie pływać ;/ bo i tak bywa niestety.

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”