Wiecie gdzie i dobrze można zjeść w rejonach kempingów w chałupach? bo korki do Władysławowa mnie i znajomych zabijaja czasowo i nerwowo..
Z gory dzieki za odpowiedzi...
Pzdr
Archie pisze:Daje dużo, tanio no i dobrze
SPLpolska pisze:Archie pisze:Daje dużo, tanio no i dobrze
Taka reklama na pewno przyciągnie wielu klientów
inzynier pisze:SPLpolska pisze:Archie pisze:Daje dużo, tanio no i dobrze
ja tam dostalem smazona fladre NIEWYPATROSZONA a moja znajoma spaghetti zimne a sos to byl rozwodniony ketchup jak odnioslem to mi WŁASCICIELKA powiedziala ze jak sie nie podoba to moge isc sobie parowki w sklepie kupic...pozniej okazalo sie ze nie tylko mi to sie zdazylo
Archie pisze:inzynier pisze:SPLpolska pisze:Archie pisze:Daje dużo, tanio no i dobrze
ja tam dostalem smazona fladre NIEWYPATROSZONA a moja znajoma spaghetti zimne a sos to byl rozwodniony ketchup jak odnioslem to mi WŁASCICIELKA powiedziala ze jak sie nie podoba to moge isc sobie parowki w sklepie kupic...pozniej okazalo sie ze nie tylko mi to sie zdazylo
No ja tam z ekipa wiele razy jedlimy, problmu najmniejszego nigdy nie bylo... Albo TY mialeś mega pecha, albo my jeszcze wieksze szczeście![]()
Ja zawsze miałem dużo, tanio no i dobrze... Może zapomniałś sie uśmiechnać do pani za lada![]()
ted pisze:mnie przepozytywnie zaskoczyła pizza w Pianie w Rewie. Spodziewałem się spalonego placka z paczki, a dostałem świeżutkie, cienkie, pyszne ciasto prosto z pieca.
I cena niska.![]()
ted pisze:mnie przepozytywnie zaskoczyła pizza w Pianie w Rewie. Spodziewałem się spalonego placka z paczki, a dostałem świeżutkie, cienkie, pyszne ciasto prosto z pieca.
I cena niska.![]()
Na helu - danie dnia na małym morzu prawie nigdy nie zawodzi.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości