Jest gdzies moze na terenie Europy jakis servis Besta???

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
Awatar użytkownika
Maslak
Dostał piwko: 2 razy

Post05 maja 2009, 22:39

Tak jak w temacie,moze ktos zna bo potrzebuje back bridle do waroo a kurcze nie ma nigdzie a ze stanow to ceny za transport kosmiczne!!! Przy przesylce latawca oki ale prawie 100 euro za dwie linki to smiech,dlatego szukam jakiegos porzadnego sklepu besta na terenie europy gdzie beda mieli wszystkie czesci zamienne!!!
chyba ze ktos by akurat sciagal jakas latawke ze stanow to bylbym wdzieczny za pomoc!!!

Awatar użytkownika
Qba-EPP11
Deska: Czapla Kite., Moses
Latawiec: RRD, Cabrinha, Airush
Dostał piwko: 15 razy
Kontaktowanie:

Post05 maja 2009, 22:48

Przedstawiciele Besta powinni Ci to ściągnąć

Awatar użytkownika
Maslak

Post05 maja 2009, 22:53

QBAepp11 pisze:Przedstawiciele Besta powinni Ci to ściągnąć

Pewnie by i sciagneli jakby sie to komus oplacalo!!! ale...bridle kosztuja 18 euro, a przesylka prawie 100 euro,wiec rozumie ze moge zaplacic za te bridle z jakas tam marza nawet i 100% ale ta przesylka to porazka i nikt tych kosztow nie pokryje zeby mi sprzedac bridle!!! chociaz jak sciagaja kajty to taki dupcyk zaden klopot jakby do latawki dolaczyli!!!
chyba zrobie je sam poprostu i tyle!!!

mkmiec
Postawił piwka: 3 razy
Kontaktowanie:

Post05 maja 2009, 23:28

Skontaktuj sie z wake.pl, aloha.pl lub powersurf.pl

To Ci taki back bridle do Waroo od razu zamowia. W komplecie sa obydwa back bridle lewy i prawy. Tylko poinformuj ich o jaki rocznik i rozmiar Waroo chodzi.

Kto i gdzie oficjalnie sprzedaje produkty Best Kiteboarding i udziela serwisu mozez zobaczyc na mapie TU. Wybierz Polske.

Niepotrzebnie kombinujesz z Ameryki lub z innego kraju w Europie gdyz wystarczy zadzwonic do oficjalnej szkolki/sklepu Besta w Polsce.
Wtedy takze wspierasz rozwuj w kraju ojczystym a nie Amerykanskim...[/url]

Smokie
Deska: Semente Pocket Rocket, 77
Latawiec: Slingshot RPM
Postawił piwka: 121 razy
Dostał piwko: 77 razy
Kontaktowanie:

Post05 maja 2009, 23:47

mkmiec pisze:Wtedy takze wspierasz rozwuj w kraju ojczystym a nie Amerykanskim...

Święte słowa :)

Awatar użytkownika
zielwandam

Post06 maja 2009, 07:51

A ja ci zaproponuje najtańsze rozwiązanie jeśli na takowe masz ochotę
sklep żeglarski z cienką linką spectra i zrób sam na wymiar / kopię tych które masz...
Kilka supełków ratowniczych i ósemek jeśli przeszywać ci się nie chce, nóż, płomień świeczki...
Linka kosztuje chyba 3 do 5 PLN za metr wytrzymałość 450kg i napewno się nie rozciąga...

Awatar użytkownika
Maslak

Post06 maja 2009, 09:06

mkmiec pisze:Skontaktuj sie z wake.pl, aloha.pl lub powersurf.pl

To Ci taki back bridle do Waroo od razu zamowia. W komplecie sa obydwa back bridle lewy i prawy. Tylko poinformuj ich o jaki rocznik i rozmiar Waroo chodzi.

Kto i gdzie oficjalnie sprzedaje produkty Best Kiteboarding i udziela serwisu mozez zobaczyc na mapie TU. Wybierz Polske.

Niepotrzebnie kombinujesz z Ameryki lub z innego kraju w Europie gdyz wystarczy zadzwonic do oficjalnej szkolki/sklepu Besta w Polsce.
Wtedy takze wspierasz rozwuj w kraju ojczystym a nie Amerykanskim...[/url]

Wiesz pytalem we wszystkich tych miejscach i nie ma!!!! Na tyle jestem ogarniety :lol: I jeszcze w paru innych:)

mkmiec
Kontaktowanie:

Post06 maja 2009, 12:14

Slabo cos pytales w Polsce szczegolnie u oficjalnych dystrybutorow, bo wiem ze jest ostatnia sztuka ;)

Takze wiem, ze powyzej wymienone sklepy/szkolki bardzo sie staraja by kazdy byl zadowolony z ich uslug i z marki Besta.

evolutionVIII
Deska: nkb
Latawiec: nkb
Kontaktowanie:

Post06 maja 2009, 14:09

mkmiec pisze:Slabo cos pytales w Polsce szczegolnie u oficjalnych dystrybutorow, bo wiem ze jest ostatnia sztuka ;)

Takze wiem, ze powyzej wymienone sklepy/szkolki bardzo sie staraja by kazdy byl zadowolony z ich uslug i z marki Besta.

Jak taki oświecony jesteś, to po prostu napisz koledze gdzie jest do kupienia, a nie tu swoje mądrości wstawiasz.
Linka człowiekowi potrzebna, pywanie nadchodzi ostre a ty......... :D

mkmiec
Kontaktowanie:

Post06 maja 2009, 14:44

evolutionVIII pisze:
mkmiec pisze:Slabo cos pytales w Polsce szczegolnie u oficjalnych dystrybutorow, bo wiem ze jest ostatnia sztuka ;)

Jak taki oświecony jesteś, to po prostu napisz koledze gdzie jest do kupienia, a nie tu swoje mądrości wstawiasz.
Linka człowiekowi potrzebna, pywanie nadchodzi ostre a ty......... :D

Widze, ze trzeba sie powtarzac... Back Bridle do Waroo 13m 08 jest do nabycia u jednego z oficjalnych dystrybutorow produktow Best Kiteboarding w Polsce: wake.pl, aloha.pl i powersurf.pl

Klient sam musi omowic szczegoly z jednym z powyzej wymienionych partnerow Besta.

Awatar użytkownika
rapanui
Postawił piwka: 4 razy
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post06 maja 2009, 15:23

mkmiec pisze:Klient sam musi omowic szczegoly z jednym z powyzej wymienionych partnerow Besta.

o ja cie... to nie kilo koksu z kolumbi, tylko kawalek sznurka :?

Awatar użytkownika
peg
Deska: C.L.A.S.H
Latawiec: EVO, Rebel, Vegas
Postawił piwka: 11 razy
Dostał piwko: 9 razy
Kontaktowanie:

Post06 maja 2009, 15:36

też mi się ta odpowiedź spodobała - jeden z 3 dilerów w naszej wielkiej Polsce ma jeden malutki sznureczek i po 1 trzeba się zorientować który z nich jest tym właściwym dilerem-szczęściarzem a po 2 to jak już znajdziesz właściwego dilera musisz dokładnie omówić z nim warunki planowanej umowy kupna-sprzedaży, transportu, montażu, warunki płatności oraz zapewnić nocleg ekipie serwisowej...

No to już wszystko wiesz Maślak - kolega Ci podpowiedział :D

ps: a superniania nie mówiła, żeby nie kupować Waroo?*

*(zaznaczam, że to ostatnie zdanie jest żartem nie skierowanym przeciwko użytkownikom latawców BEST Waroo ani przeciw firmie BEST kiteboarding ponieważ to uznana marka i dobry latawiec i za takiego go uważam jak pragnę zdrowia /nawet sam używam Waroo/. wszelkie negatywne odczucia po przeczytaniu tego zdania są mylne i należy się ich natychmiast pozbyć. wszelkie podobieństwa do postów innych osób są przypadkowe.)

generalnie zgodnie z ostatnio panującą w pewnych mediach modą oświadczam, że JA SIĘ ODCINAM od tego tematu

:twisted:

mkmiec
Kontaktowanie:

Post06 maja 2009, 16:49

peg pisze:też mi się ta odpowiedź spodobała - jeden z 3 dilerów w naszej wielkiej Polsce ma jeden malutki sznureczek i po 1 trzeba się zorientować który z nich jest tym właściwym dilerem-szczęściarzem a po 2 to jak już znajdziesz właściwego dilera musisz dokładnie omówić z nim warunki planowanej umowy kupna-sprzedaży, transportu, montażu, warunki płatności oraz zapewnić nocleg ekipie serwisowej...

Trzeba sie skontaktowac z dilerem by zlozyc zamowienie oraz raczej warto wiedziec kiedy dana czesc moze zostac odebrana, nie uwazasz :wink:

Awatar użytkownika
Maslak

Post06 maja 2009, 19:36

Temat mam nadzieje juz zalatwiony u Ziomka:) w kazdym razie za nim nie napisalem do Michala z Besta,sprawa byla jakos nie do zalatwienia u zadnego z dystrybutorow!!!! Domyslam sie dlaczego ale niech kazdy wyciagnie swoje wnioski :lol:

Ziomek.
Deska: C L A S H / BEST Armada
Latawiec: BEST TS / Airrush Razor
Postawił piwka: 261 razy
Dostał piwko: 300 razy
Kontaktowanie:

Post07 maja 2009, 00:17

evolutionVIII pisze:Linka człowiekowi potrzebna, pywanie nadchodzi ostre a ty......... :D

ostre pływanie na trzynastce ? ;)
to brzmi prawie jak "kochanie się w ""łazience"" w PKP" :lol: (cytat)
wtajemniczeni wiedzą o co cho. ;)

Maslak pisze:..sprawa byla jakos nie do zalatwienia u zadnego z dystrybutorow!!!! Domyslam sie dlaczego ale niech kazdy wyciagnie swoje wnioski :lol:

..moze dlatego że w Egipcie byliśmy ostatnio ;)
a powazniej - sam sobie odpowiedzialeś - że bridle kosztują nie za wiele, nieproporcjonalnie mniej od ich dostawy
więc zamówienie samych bridli jest "nie do końca oplacalne" ;)
ale by podtrzymywać DOBRY SERWIS BESTa w Polsce - pomożemy Ci..

"zadowolenie klienta naszym uśmiechem i radością" :lol:
"klient nasz pan" :lol:
"przez żołądek do serca" :roll:

eee..

pozdro ;)

Wróć do „Forum Główne”