KiteSurf Magazyn - zmiany, zmiany, ...

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
Awatar użytkownika
Free&Style Magazyn
Kontaktowanie:

Post17 sty 2005, 10:47

Witam Forumowiczów,

KiteSurf Magazyn przeszedł poważną operację. Obecnie połączony będzie z naszym drugim tytułem Free&Style, a kite stanowić będzie oddzielny, obszerny dział. Nowy magazyn będzie miał objętość ok. 100 stron i będzie kosztować 14.95 zł, czyli tak samo jak dotychczasowy KiteSurf Magazyn. Tematyka pisma to snowboard freestylowy, freeskiing i oczywiście kitesurfing.
Pierwszy połączony numer ukaże się pod koniec stycznia. Przesunięty został terminarz wydań i numery będą ukazywać się odpowiednio na luty-marzec, kwiecień-maj, itd.

Jesteśmy przekonani, że nowa formuła magazynu przypadnie Wam do gustu i nadal chętnie będziecie po niego sięgać.

Pozdrawiam i życzę przyjemnej lektury,

Awatar użytkownika
Kris.
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post17 sty 2005, 12:08

wg. mnie jest to kiepski pomysl,kupowalem ten magazyn dla kajta,a teraz bede mial snowboard,narty,dowcipy,sklepik,testy desek,nart,kajtow,jeszcze wiecej reklam,szkolek itd. wydaje mi sie ,ze taka generalizacja nie wyjdzie na dobre Nam...
Dobrze ,ze powstaje jakas konkurencja (Surf It),mimo,ze jest tam malo kajta to tematyka jest wodna,a tego chyba szukamy... :roll:
Ehh...Ale pewnie wiecej ludzi siegnie teraz po gazetka..

Awatar użytkownika
eska
Postawił piwka: 51 razy
Dostał piwko: 30 razy
Kontaktowanie:

Post17 sty 2005, 12:21

[quote="Kri-Sto"] wydaje mi sie ,ze taka generalizacja nie wyjdzie na dobre Nam...
Dobrze ,ze powstaje jakas konkurencja (Surf It)[/quote]

Hej,
ja nie czytałam jeszcze nowego Surf It, wiec sie nie wypowiadam :-) specjalnie też nie martwi mnie to ze KiteSurf magazyn bedzie czescia Free&Style'a . to nawet dobrze ! wiecej stron do czytania bo prawda jest taka ze chyba wiekszosc tych co bawia sie kita rowniez robi cos jeszcze..snowdeska, streetdeska i inne deski :roll: I to wszystko za ta samą cene ! A przy okazji jaka to bedzie reklama dla kita, przeciez dotychczasowo kitesurf magazyn byl tylko gazeta ktora kupowalo dosc male grono --> My, a teraz dodatkowo moze dotrze do innych. Co to jest snowboard wie zapewne 90% pytanych w wieku 15-40 lat, a co to jest kite....sami sobie odpowiedzcie..ilu waszych znajomych ze szkoly, pracy, uczelni ma pojecie o co chodzi z tymi "spadochronami" :roll: Czasem trzeba cos na sile, nawet jesli wyglada to jak ostatni program w tvp2, zimowe plywanie w telexpresie albo Free&style ;-) :roll:

Damy rade ! a pozatym jak ktos nie chce to nie musi kupowac, a jak ktos chche to moze sam wyprodukowac lepsza, gazeta :-)

eska (nie zwiazana w zaden sposob z żadna gazeta)

Awatar użytkownika
Adamski_Ustka
Kontaktowanie:

Post17 sty 2005, 12:22

Czy nie lepiej by wyszło połączenie kajt-pisma z pismem zajmującym się tematyką wodną np. łodziami motorowymi, jachtami, wakeboardem itp. ?

Awatar użytkownika
eska
Kontaktowanie:

[quote="Kri-Sto"] wydaje mi sie ,ze taka generalizacja nie wyjdzie na dobre Nam...

Hej,
ja nie czytałam jeszcze nowego Surf It, wiec sie nie wypowiadam :-) specjalnie też nie martwi mnie to ze KiteSurf magazyn bedzie czescia Free&Style'a . to nawet dobrze ! wiecej stron do czytania bo prawda jest taka ze chyba wiekszosc tych co bawia sie kita rowniez robi cos jeszcze..snowdeska, streetdeska i inne deski :roll: I to wszystko za ta samą cene ! A przy okazji jaka to bedzie reklama dla kita, przeciez dotychczasowo kitesurf magazyn byl tylko gazeta ktora kupowalo dosc male grono --> My, a teraz dodatkowo moze dotrze do innych. Co to jest snowboard wie zapewne 90% pytanych w wieku 15-40 lat, a co to jest kite....sami sobie odpowiedzcie..ilu waszych znajomych ze szkoly, pracy, uczelni ma pojecie o co chodzi z tymi "spadochronami" :roll: Czasem trzeba cos na sile, nawet jesli wyglada to jak ostatni program w tvp2, zimowe plywanie w telexpresie albo Free&style ;-) :roll:

Damy rade ! a pozatym jak ktos nie chce to nie musi kupowac, a jak ktos chche to moze sam wyprodukowac lepsza, gazeta :-)

Awatar użytkownika
eska
Kontaktowanie:

Hej,

Awatar użytkownika
swistak
Kontaktowanie:

Post17 sty 2005, 12:30

mhh uwazam adam ze to juz lepsz polacznie!! tak jak eska napisala- podejrzewam ze wiekszosi z nas do desek niz do motorwek i jachtow!! (moge sie myslic)

Awatar użytkownika
>M-I-S-I-E-K<
Kontaktowanie:

Post17 sty 2005, 12:32

Adamski_Ustka pisze:Czy nie lepiej by wyszło połączenie kajt-pisma z pismem zajmującym się tematyką wodną np. łodziami motorowymi, jachtami, wakeboardem itp. ?

To może od razu połączmy Kiteboard, kolarstwo górskie, rzucanie lotkami, siatkówkę itp. :-P

Awatar użytkownika
ZAK
Kontaktowanie:

Post17 sty 2005, 13:02

Chociaz nie kupuję mag.KS :) to uważam, że jeśli nie ubędzie stron o tematyce kajta a magazyn będzie kosztował tyle samo co kasztuje do tej pory to super. Poczytasz o kajcie a przy okazji zobaczysz deski SB które mogą być przydatne w zimę. Jakieś testy itp.
Reklamy to coś nieuniknionego. Ciekawe czy ktoś zapłaciłby np. 40zł za magazyn w zamian za to zeby nie było w nim reklam??
Zapewnie powiedzielibyślie - chyba ich pogibało.

Awatar użytkownika
Neykon
Deska: z OBI
Latawiec: ze Składnicy Harcerskiej

Post17 sty 2005, 17:50

Adamski_Ustka pisze:Czy nie lepiej by wyszło połączenie kajt-pisma z pismem zajmującym się tematyką wodną ...

a slyszeliscie o http://www.magazyn.windsurfing.pl/ :?:

Awatar użytkownika
Maslav
Kontaktowanie:

Post17 sty 2005, 21:41

ZAK pisze:Ciekawe czy ktoś zapłaciłby np. 40zł za magazyn w zamian za to zeby nie było w nim reklam??

Jakbyłbymzłośliwytobympowiedziałżewtakimraziemusielibyteżwywalićkilkaarykułównp.zostatniegonumerutekstokiteloopach. Ale tak nie powiem bo nie jestem złośliwy.

Awatar użytkownika
onzo
Deska: Wainman Joke 138
Latawiec: Vegas 9,12,16
Postawił piwka: 41 razy
Dostał piwko: 89 razy
Kontaktowanie:

Post17 sty 2005, 22:32

eska pisze:Co to jest snowboard wie zapewne 90% pytanych w wieku 15-40 lat, a co to jest kite....sami sobie odpowiedzcie..ilu waszych znajomych ze szkoly, pracy, uczelni ma pojecie o co chodzi z tymi "spadochronami" :roll:

Ostatnio znalazłem w reklamie jakiegoś wyjazdu ze Scan Holiday informację, ze można "pływać ze spadochronem" . :roll:
Pływanie za motorówką ze spadochronem też było wymienione więc nie wydaje mi się, żeby się powtarzali... :wink:

Awatar użytkownika
kasya
Kontaktowanie:

Post18 sty 2005, 00:01

Ney pisze:
Adamski_Ustka pisze:Czy nie lepiej by wyszło połączenie kajt-pisma z pismem zajmującym się tematyką wodną ...

a slyszeliscie o http://www.magazyn.windsurfing.pl/ :?:

no raczej :) nawet wydaja bardzo fajny dodatek "kitesurfing" 8)

I tak jak kri-sto uwazam, ze takie polaczenie to pomysl raczej chybiony. IMHO juz w KSM bylo malo kite a co dopiero po polaczeniu. ale, jako ze ja swoja przygode z tym pismem zakonczylam kilka miesiecy temu to szczerze mowiac srednio mnie interesuje czy szanowna redakcja polaczy go z free&style czy z szydelkowaniem.

pozdro
Kasya

pivot

Post31 sty 2005, 23:44

Do redackji KSM.
W związku z tym, ze zamówilem prenumerate KSM do domu, poprosze w nagrode szydełko i wełne - dlugopisów juz mam klika :-). Chcialem zauwazyc, ze ja nie spoznilem sie z wpłata za prenumerate a wy opóźniacie sie z wysylka magazynu i to jeszcze nie tego ktorego to ja zaprenumerowalem.
Pytanie do ogołu:
Czy komuna wraca?

Awatar użytkownika
Falco
Kontaktowanie:

Post06 lut 2005, 00:49

A gazeta wogóle sie ukazała czy jeszcze jej nie ma? Bo w Emipkach pustki i nie wiem kiedy się spodziewać "nowej" formy. Jeśli ktoś już ma, to czy cokolwiek się zmneniło?

pozdrawiam,
Maciek

Wróć do „Forum Główne”