wenzel pisze:nowe pady i strapy do bamusa
Czy te kapcie dostępne są tylko z bambysem czy można je zamówić razem z Proriderem 2 ?
wenzel pisze:nowe pady i strapy do bamusa
Ziomek. pisze:maski pisze:sorki panowie ale takie ogolne stwierdzenie ... w sumie tegoroczne RRd + Naish to ponad 50 desek
piszesz o WINDSURFINGOWYCH czy o modelach KS we WSZYSTKICH rozmiarach , np 115 cm lub 167 cm?
w TYCH rozmiarach faktycznie NIE testowałem i ..nie mam zamiaru - bo to rozmiary nie dla mojej wagi
..dlatego też poprrzednio napisałem że:
"...dla mnie też TE MODELE z RRD i NAISHktórych próbowałem
czyli 4RÓWNIEŻ NIE
..."
..ale wiem, że niektórzy mają problem z rozumieniem nawet BARDZO prostego tekstu...
QBAepp11 pisze:wenzel pisze:nowe pady i strapy do bamusa
Czy te kapcie dostępne są tylko z bambysem czy można je zamówić razem z Proriderem 2 ?
maski pisze:niestety to ty nie rozumiesz prostego tekstu...
wiec postaram sie pisac powoli
n a p i s z__k o n k r e t n i e , __k t ó r e__m o d e l e__ i__c o__j e s t__n i e__t a k.
Ziomek. pisze:rolnik pisze:prawde powiedziawszy to nie wiem ..: Ale z tegorocznych rrd i naish napewno nie sa dla mnie
dla mnie też TE MODELE z RRD i NAISHktórych próbowałem
czyli 4RÓWNIEŻ NIE
Ziomek. pisze:lubię też szeroki rozstaw, który w nich jest
ale może on nie podejsć sredniakom - ale to tez nie deska dla nich
Ziomek. pisze:..a jak ci napiszę że na SU-2 pływa mi sie jak na "kłodzie" to bedzie wystarczająco konkretnie?
Ziomek. pisze:RRD Poison podobnie mało "pracuje" podczas pływania
wymaga więcej wiatru by wejść i utrzymać ślizg
ale ciekawie przechodzi przez falki/czop
a strapy z metalowymi elementami przy stopie w nich to jakiś żart
Ziomek. pisze:Thorn 09 z Naisha jest jak zawsze megatwardy i nieco "klockowy"
lubię swoje kolana i niech tak zostanie
lubię też szeroki rozstaw, który w nich jest
ale może on nie podejsć sredniakom - ale to tez nie deska dla nich
choć wielu jej używa..
podobnie jak 666
Ziomek. pisze:Sol - to kształt ZUPEŁNIE nie dla mnie
krągłości jak najbardziejale nie w deskach
Ziomek. pisze:potencjalnie interesująco dla "zjadacza chleba" prezentuje się Haze z Naisha
ale jeszcze nie mialem okazji spóować
Ziomek pisze:potencjalnie interesująco dla "zjadacza chleba" prezentuje się Haze z Naisha
ale jeszcze nie mialem okazji spóować
Ziomek. pisze:
..a jak ci napiszę że na SU-2 pływa mi sie jak na "kłodzie" to bedzie wystarczająco konkretnie?
..
RAFAŁ pisze:Ziomek. pisze:
..a jak ci napiszę że na SU-2 pływa mi sie jak na "kłodzie" to bedzie wystarczająco konkretnie?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 15 gości