SZCZECIN KTO/GDZIE/KIEDY?

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze

Twoj ulubiony spot w okolicach Szczecina to?

Trzebież
19
6%
Nowe Warpno
6
2%
Miroszewo
5
1%
Podgrodzie
5
1%
Miedwie
101
29%
Międzyzdroje
62
18%
Świnoujscie
74
22%
Inne
72
21%

Liczba głosów: 344

Awatar użytkownika
bitter
Kontaktowanie:

Post14 cze 2009, 18:09

kornik pisze:
bitter pisze:Chciałbym zaprosić tych co mieszkają po prawej stronie Szczecina żeby częściej odwiedzali plaże w Lubczynie nad jez. Dąbie. Super dużo miejsca do rozłożenia latawki no i nie ma tłoku a czasem przydałby się ktoś do pomocy. Ja mam tam z domu 15 minut.

Wczoraj spocik przetestowany, całkiem całkim :) dobra alternatywa na zatloczone wierzbno :)
no i troche blizej ze szcz.
pozdro

No kurcze byłeś w sobotę a jak ja w piątek potrzebowałem pomocy w lądowaniu to siedziałem sam na wodzie i w końcu po kilku nieudanych próbach latawiec wpadł na latarnie ;-). Next time jak się tam wybierzesz zadzwoń 728 972 127

Awatar użytkownika
infidelity
Deska: Nobile 555
Latawiec: Best Waroo

Post14 cze 2009, 20:06

Bitter, to IDS-y same nie lądują? W zeszłym roku jak przez chwilę się bujałam na cabrinhi i nie było komu jej złapać na brzegu to skubana sama się położyła po dotknięciu ziemi jednym uchem.

Awatar użytkownika
kornik
Deska: 666 132x41
Latawiec: Waroo 13m, Cult 9m

Post14 cze 2009, 20:11

bitter pisze:
kornik pisze:
bitter pisze:Chciałbym zaprosić tych co mieszkają po prawej stronie Szczecina żeby częściej odwiedzali plaże w Lubczynie nad jez. Dąbie. Super dużo miejsca do rozłożenia latawki no i nie ma tłoku a czasem przydałby się ktoś do pomocy. Ja mam tam z domu 15 minut.

Wczoraj spocik przetestowany, całkiem całkim :) dobra alternatywa na zatloczone wierzbno :)
no i troche blizej ze szcz.
pozdro

No kurcze byłeś w sobotę a jak ja w piątek potrzebowałem pomocy w lądowaniu to siedziałem sam na wodzie i w końcu po kilku nieudanych próbach latawiec wpadł na latarnie ;-). Next time jak się tam wybierzesz zadzwoń 728 972 127

no problemo dam znac :)

Awatar użytkownika
rolnik
Deska: SU2
Latawiec: Obojetne
Postawił piwka: 44 razy
Dostał piwko: 44 razy

Post14 cze 2009, 22:35

Sobota byla najlepszym kiteowym dniem od kilku lat.Plaska woda wiatr od switu do nocy dochodzacy nawet do 40 kt i slonce .Nie bylo niestety zadnego fotografa w wolnej chwili pstryknalem pare fotek jak juz siadalo a riderzy wieszali sie na barach z braku sil nawey szklo nie bylo dostatecznie motywujace :wink:
Wojtek( Bitter ) notorycznie wyskakiwal mi poza obiektyw skacz kolego troche nizej na drugi raz i wczesniej podplyn na fotosesje a nie jak rece mi juz posluszenstwa odmawiaja
:twisted:
Obrazek
Andrzej dd zeeko
Obrazek
Waldi
Obrazek
Sylwia
Obrazek
Bitter
Obrazek
Zeeko i Ozone :lol:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
allsaints.pl
Kontaktowanie:

Post14 cze 2009, 22:39

meczacy weekend ale wszyscy ktorzy przyjechali nei mieli powodow do narzekan-no moze poza tymi ktorzy maja te ogromne latawce 10m2+
tym zostaly tylko drinki i podziwianie wspanialego show zafundowanego przez najlepszych kitsurferow z wybrzeza

oto lista zwyciezcow

tak jak przewidywalem pucia's bros zgarneli(zgarna) wszystkie nagrody w najwazniejszych konkurencjach

zawody kitesurfingowe

Daniel aka jaszczomb-1 miejsce za the best trick
nie wiem jak sie to wymawia ale jury jednoglosnie stwierdzilo ze bylo najladniej

Pucia ex maxsurf-1 miejsce za hang time
naprawde bylo dlugo i wysoko ze ho ho

zawody skimboardowe zoztaly odwolane ze wzgledow technizcnych
jakeis piekielny sily zasypaly przez noc caly tor piachem

zawody windserfingowe wygral Krzysiu locales z Miedzykow

zawody wave
1 miejsce exequo team Wainmana-senior Klona i Gustaw oraz z innego teamu Pavulon

zawody w siatkowce plazowej zostaly odwolane z wiadomych wzgledow

zawody w pilce noznej plazowej odbyly sie zgodnie z planem i nawet nie na czworakach jak Rolnik przewidywal
zwyciezca zostala ekipa Copacabany(ale tylko dzieki transferom-bo z podsatwowego skaldu zostaly 2 osoby)

Pan Piotr z zielonego explorera-1 miejsce za najbardziej freestylowy wieczor

zatem jeszcze raz gratulujemy nagrody przeslemy poczta

All Saints team

Awatar użytkownika
bitter
Kontaktowanie:

Post15 cze 2009, 08:10

rolnik pisze:Wojtek( Bitter ) notorycznie wyskakiwal mi poza obiektyw skacz kolego troche nizej na drugi raz i wczesniej podplyn na fotosesje a nie jak rece mi juz posluszenstwa odmawiaja

Jak tu nie wyskakiwać jak latawiec ciągnął mnie nawet w zenicie z zaciągniętym depowerem na maksa ;-) Next time się ładnie ustawię na jakimś przyzwoitym tle ;-) Dzięki za foty

Awatar użytkownika
allsaints.pl
Kontaktowanie:

Post15 cze 2009, 12:13

aaa i jeszcze jedno chialbym nadmienic

zapomnialem wspomniec o debiutach 2009
rosnie nam nowy talent wavowy Grzesiu aka Nutella z energysports

do pelni szczescia brakuje mu tylko zestawu Wainmana;)

grzesiek_szn
Kontaktowanie:

Post15 cze 2009, 17:25

allsaints.pl pisze:aaa i jeszcze jedno chialbym nadmienic

zapomnialem wspomniec o debiutach 2009
rosnie nam nowy talent wavowy Grzesiu aka Nutella z energysports

do pelni szczescia brakuje mu tylko zestawu Wainmana;)

to może jako team menager wesprzesz zestawem gypsy 6,5 i deseczka fatboy 5,8

;]

tomi
Deska: AIR E OLA
Latawiec: Neo
Dostał piwko: 2 razy
Kontaktowanie:

Post15 cze 2009, 17:39

jutro pokazuje jakis wiaterek z pn-zach. Wybiera się ktoś na wierzbno??

Awatar użytkownika
robert1982
Kontaktowanie:

Post15 cze 2009, 18:59

tomi pisze:jutro pokazuje jakis wiaterek z pn-zach. Wybiera się ktoś na wierzbno??

dla mnie bliżejna Trzebież:)

tomi
Deska: AIR E OLA
Latawiec: Neo
Dostał piwko: 2 razy
Kontaktowanie:

Post15 cze 2009, 19:48

może być Trzebież w sumie to dla mnie też dużo bliżej

pacel

Post15 cze 2009, 19:54

A w którym miejscu startujesz/lądujesz, bo chyba nie na plaży koło budki ratowników?? Ja byłem na weekend na Lubczynie i tylko sie wkurzałem, że nie wziąłem sprzętu z Kołobrzegu.

Ale jestem tam prawie co weekend więc "do zobaczenia"...

Awatar użytkownika
bitter
Kontaktowanie:

Post15 cze 2009, 21:29

pacel pisze:A w którym miejscu startujesz/lądujesz, bo chyba nie na plaży koło budki ratowników??

Oczywiście, ze na plaży koło budki ;-) Z tym, że po doświadczeniu powieszenia latawca na latarni przy ostatnim samotnym lądowaniu postanowiłem zmienić metodę. Będę zabierał ze sobą szeklę i mocował chickenloopa do zjeżdżalni albo budki w zależności od kierunku wiatru. No chyba, że się doczekam wreszcie towarzystwa. Tak czy inaczej na razie rządzi Wierzbno ... tam jednak czuje najlepszy klimat. Ale jak czasu brak to wypad na godzinkę dla mnie najlepszy do Lubczyny.

Awatar użytkownika
allsaints.pl
Kontaktowanie:

Post15 cze 2009, 21:31

to może jako team menager wesprzesz zestawem gypsy 6,5 i deseczka fatboy 5,8

;]

ze tak powiem nie te barwy grzesiu nosisz,z calym szacunkiem dla energetykow wiec o wsparcie musisz poprosic swojego menago

ale najlepiej popros go tak zeby cie wsparl przy kupnie wainmana;)

jaceek
Deska: nbl
Latawiec: edge 11
Kontaktowanie:

Post16 cze 2009, 12:35

bitter pisze:
pacel pisze:A w którym miejscu startujesz/lądujesz, bo chyba nie na plaży koło budki ratowników??

Oczywiście, ze na plaży koło budki ;-) Z tym, że po doświadczeniu powieszenia latawca na latarni przy ostatnim samotnym lądowaniu postanowiłem zmienić metodę. Będę zabierał ze sobą szeklę i mocował chickenloopa do zjeżdżalni albo budki w zależności od kierunku wiatru. No chyba, że się doczekam wreszcie towarzystwa. Tak czy inaczej na razie rządzi Wierzbno ... tam jednak czuje najlepszy klimat. Ale jak czasu brak to wypad na godzinkę dla mnie najlepszy do Lubczyny.

na zdjeciach z zumi cala ta plaza i okolice wygladaja jak jeden wielki zakwitniety glon ?? wiecie moze cos o tym ?

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”