Polbinski pisze:No i kupiłem...
Cabrinha Crossbow 12m może nie szczyt marzeń ale budżet ciasnya no i się okazało że moŻna za 500 zł bow-a kupić.
Jesli możecie wyrazić swe zdanie, czy trzeba na jakieś specyficzne cechy uzytkowania uważać, przy tym kajcie. Mam nadzieję że jak na pierwszy latawiec który będę obijał może jeden sezon tylko to aż takiego złego zakupu nie zrobiłem:).
Pozdrawiam
Polbinski pisze:No i kupiłem...
Cabrinha Crossbow 12m może nie szczyt marzeń ale budżet ciasnya no i się okazało że moŻna za 500 zł bow-a kupić.
Jesli możecie wyrazić swe zdanie, czy trzeba na jakieś specyficzne cechy uzytkowania uważać, przy tym kajcie. Mam nadzieję że jak na pierwszy latawiec który będę obijał może jeden sezon tylko to aż takiego złego zakupu nie zrobiłem:).
Pozdrawiam
patron pisze:
Jeśli się w ciąge tego sezonu nie rozpadnie...
peb0 pisze:Ważę 75 kg więc z tego wychodzi, że powinienem mieć rozmiar kite - 12 lub 13 m^2, a rozmiar deski 128x38 lub 132x42
Ewentualnie jakieś drzwi od łazienki- jak to na początkującego przypada ( byłoby mi wygodniej z początku )
3000 zł chciałbym przeznaczyć na wszystko ( cały komplet gotowy do pływania bez pianki ).
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości