ted pisze:a która z gdańskich - no powiedzmy trójmiejskich - miejscówek nie oferuje wiatru czystego on shore tylko chociaż lekki side on???Oczywiście przy dzisiejszym kierunku.
Mamy N do NE wiec praktycznie całe wybrzeże od Gdyni aż po Brzeżno.
ted pisze:a która z gdańskich - no powiedzmy trójmiejskich - miejscówek nie oferuje wiatru czystego on shore tylko chociaż lekki side on???Oczywiście przy dzisiejszym kierunku.
Jurgen pisze:ted pisze:a która z gdańskich - no powiedzmy trójmiejskich - miejscówek nie oferuje wiatru czystego on shore tylko chociaż lekki side on???Oczywiście przy dzisiejszym kierunku.
Mamy N do NE wiec praktycznie całe wybrzeże od Gdyni aż po Brzeżno.
kofly pisze:o której będziecie w czarnej? Li-du pożyczysz mi dechę, ta do mega fristajlu?:) mam taką chęć popływać ze nie pytajcie!!!!!!
Lida pisze:kukems pisze:Dlatego dzisiaj się tam pojawię
obiecaj,że to nie będzie Sobieszewo
czyli ta opcja odpadła... bedzie ktos w czarnej z 2 dechami??
Jurgen pisze:kukems pisze:Dlatego dzisiaj się tam pojawię
Znowu wave dla dzieci![]()
kukems pisze:Lida pisze:kukems pisze:Dlatego dzisiaj się tam pojawię
obiecaj,że to nie będzie Sobieszewo
Aż tak mnie nie lubisz![]()
kukems pisze:A możesz go Gdańska podjechać ? Ja mam jeszcze skima więc jakoś się zmieścimy razem
wiesz, jak leży Twoja pompka na brzegu to chętnie z niej korzystam
ale jak jesteś na wodzie i urządzasz friistajl przede mną, to bym Cię chętnie podtopiła![]()
kofly pisze:niestety u mnie mama auto zabrala a drugie (moje) nie ma aktualnego przeglądu... wiec lipa poza tym chciałem na góra 2/3 godzinki sie wyrwac domu bo seszyn jeszcze do piątku
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości