Filmy szkoleniowe kitesurfing-czy ktoś podzieli się linkami

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
kiteman

Post04 lip 2009, 20:28

fokus123 mam nadzieje że ty taki "święty" jesteś i nigdy nie ściągałeś nielegalnie filmów, programów, muzyki itd...

A ja tu podaje link do sklepów w/w filmów podobno już nie dostępnych

http://www.kitesurfwarehouse.com/dvds.html

A więc proszę o usunięcie "nielegalnych" linków

Awatar użytkownika
fokus123
Deska: SU-2
Latawiec: Core
Postawił piwka: 1 raz
Dostał piwko: 2 razy

Post04 lip 2009, 20:37

Kolego widzę, że nowy tu jesteś więc może trochę pokory jak ci ktoś grzecznie zwraca uwagę. Przepraszam, że nie wyraziłem się dość szczegółowo, chodziło mi o dostępność tych filmów w Polsce. Nie twierdzę że sam czegoś nie ściągam, ale nie mówię bezczelnie "w twarz" autorowi filmu, że będę go okradał. Zanim zaczniesz coś pisać na tym forum przeczytaj regulamin lub zapoznaj się z netykietą bo zamiast pisać post pod postem wystarczy użyć opcji edycji posta.

kiteman

Post04 lip 2009, 21:17

A co to za różnica czy dostępne w Polsce czy za granicą??
A jeśli już jesteś taki dociekliwy to daje link na kitesufing.pl
http://www.kitesurfing.pl/default.aspx?=102
cena każdej części to 95 zł

PS. Od kiedy to jestem Twoim kolegą?

kiteman

Post04 lip 2009, 21:19

fokus123 pisze:Kolego widzę, że nowy tu jesteś...

A Ty to co od 2008r masz konto...

Awatar użytkownika
djdaniel
Deska: SU-2 prorider
Latawiec: Liquid Force
Kontaktowanie:

Post04 lip 2009, 21:28

KOLEŚ po pierwsze trochę pokory :!: bo jesteś zwyczajnie bezczelny :!:
Kolega zwraca Ci grzecznie uwagę to ją uszanuj, bo póki co nikt nie jest dla Ciebie nie miły.

Po drugie opcja edytuj post nie gryzie

Po trzecie nikt tu do nikogo nie mówi na PAN więc tym bardziej nie będzie do Ciebie Nowy Kolego

Nie interesuje mnie czy ściągasz z neta czy nie, ale nie siej kichy, Eska daje info gdzie kupić film a Ty pytasz gdzie go pobrać? bez przegięć,

PS. a tak w ogóle to ile masz lat :?: :roll: bo coś mi się wydaje że nie więcej niż 12, a jeśli tak to się nie przyznaj :roll:

Tyle Pozdrawiam

Awatar użytkownika
fokus123
Deska: SU-2
Latawiec: Core
Postawił piwka: 1 raz
Dostał piwko: 2 razy

Post04 lip 2009, 21:38

W takim razie szanowny Panie moje uwagi co Pańskiej wypowiedzi odnosiły się głównie do tego, że żenujące jest pisanie o chęci kradzieży parę postów po autorze filmu. Kwestia dostępności jest kwestią drugoplanową. W moim mniemaniu jest to po prostu bezczelność. Może w takim razie napiszę Pan do jakiegoś piosenkarza gdzie na torrentach może Pan ściągnąć jego album? Jeśli nie jest Pan świadomy w środowisku kitesurfingowym jaki i również na tym forum panuje raczej koleżeńska atmosfera dlatego zwracałem się tak do Pana. Nie spotkałem się z sytuacją żeby na spocie ktoś do mnie na Pan mówił lub ja do kogoś i jak wspomniałem wcześniej nie wynika to z braku kultury osobistej. Widzę ze umie Pan posługiwać się przeglądarką google więć naprawdę proponuje Panu zapoznanie się z netykietą ponieważ mimo uwag nadal nie umie Pan użyć opcji edycji posta. Jak sam Pan zauważył posiadam konto na tym forum od października 2008 roku, a nie tak jak Pan od dziś więc ja w przeciwieństwie do Pana zapoznałem się z zasadami i dobrym obyczajem panującym na tym forum.

kiteman

Post04 lip 2009, 21:41

No i kolejny się znalazł...
Temat jest czy ktoś podzieli się linkami...
Ja też podałem tak jak zrobiła to eska skąd można kupić ten niby "niedostępny" film.
Więc te linki typu torrent cz warez są tu nie potrzebne?
Nic takiego nie napisałem że masz Ty bądź ktoś inny ma do mnie mówić "Pan" lub coś w tym rodzaju...
A jeśli chodzi Ci o wiek to mam wystarczająco aby na tym forum pisać równo z tobą...

Ziomek.
Deska: C L A S H / BEST Armada
Latawiec: BEST TS / Airrush Razor
Postawił piwka: 261 razy
Dostał piwko: 300 razy
Kontaktowanie:

Post04 lip 2009, 23:34

bez spiny :wink:
kitefan - odpuść - bo faktycznie "nieco" się wystawiłeś ;)

a poza tym to WITAMY :wink:

pzdr

suburban kite
Deska: Czarna jak węgiel
Latawiec: Rhino 2005
Dostał piwko: 7 razy
Kontaktowanie:

Post08 cze 2011, 18:53

Cześć,

Nakręciłem rok temu film szkoleniowy i chce się z wami nim podzielić.

Był już jeden w Polsce o nazwie Loty Kontrolowane. Zupełni mi się nie podoba jeżeli chodzi o estetykę, format 4/3 z przed ery dinozaurów oraz widoczne samouwielbienie Pana Ł.K...

Chciał bym uniknąć tu kłótni i jakiś postów w stylu: eeee twój film jest gorszy bo mój lepszy...

Wersja „sklepowa” będzie miała oczywiście lektora i parę brakujących dodatków.

Żeby zobaczyć mój film Lekcja Pierwsza trzeba wejść na Bezpośredni link: http://www.youtube.com/watch?v=yM2nZ4p0TdU //reklama skasowana - Admin

Zanim zacznę go sprzedawać jest dostępny za free przez 2-3 tygodnie : ) Taki gest dla rozwoju sporu : D

Lekcja Pierwsza: Kite Komorowy to jak sama nazwa wskazuje lekcja pierwsza z kite’m komorowym.

Pozdrawiam forumowiczów i do zobaczenia na wodzie !!!

Andy

P.S. Żeby nie było nieporozumień. Nie uważam Lotów Kontrolowanych za zły film. Nigdy tego nie powiedziałem. Po prostu mi się nie podoba.

kitemobile
Deska: Nobile
Latawiec: Nobile

Post08 cze 2011, 22:21

suburban kite pisze:Cześć,

Był już jeden w Polsce o nazwie Loty Kontrolowane. Zupełni mi się nie podoba jeżeli chodzi o estetykę, format 4/3 z przed ery dinozaurów oraz widoczne samouwielbienie Pana Ł.K...

Chciał bym uniknąć tu kłótni i jakiś postów w stylu: eeee twój film jest gorszy bo mój lepszy...

Żeby zobaczyć mój film Lekcja Pierwsza trzeba wejść na http://www.funkite.pl i tam na samym dole w oknie postów z http://www.facebook.com/pages/FunKitepl ... 419?ref=ts jest link do niego. Można też po prostu kliknąć powyższy link i zalogować się do FB.

Zanim zacznę go sprzedawać jest dostępny za free przez 2-3 tygodnie : ) Taki gest dla rozwoju sporu : D

Lekcja Pierwsza: Kite Komorowy to jak sama nazwa wskazuje lekcja pierwsza z kite’m komorowym.

Andy

P.S. Żeby nie było nieporozumień. Nie uważam Lotów Kontrolowanych za zły film. Nigdy tego nie powiedziałem. Po prostu mi się nie podoba.

oooooo tu też jest post "informacyjny" :thumbsup:

suburban kite
Deska: Czarna jak węgiel
Latawiec: Rhino 2005
Dostał piwko: 7 razy
Kontaktowanie:

Post08 cze 2011, 23:41

kitemobile pisze:
suburban kite pisze:Cześć,

Żeby zobaczyć mój film Lekcja Pierwsza trzeba wejść na http://www.funkite.pl i tam na samym dole w oknie postów z http://www.facebook.com/pages/FunKitepl ... 419?ref=ts jest link do niego. Można też po prostu kliknąć powyższy link i zalogować się do FB.

Andy

oooooo tu też jest post "informacyjny" :thumbsup:

Sprecyzuj co w tym złego że wkleiłem film kitowy szkoleniowy który zrobiłem w dziale o filmach szkoleniowych ? Nawet jeśli sobie podciągam pod to promocje marki swojej to daje film za darmo wiec pomagam ludziom co się uczą. Boli cię to więc albo sprzedajesz takie filmy albo jesteś chłopakiem producenta który ten film wyprodukował :* a Ja to daje za darmo żeby sie ludzie cieszyli... Kitemobile skomentowałeś tylko moje posty - anty reklama ?

Wróć do „Forum Główne”