Powinno Coś się z tym zrobić. KONIEC SPAMOWANIA!!!
kiteman pisze:Dlaczego on (Ziomek) naśmiewa się wciąż z innych szkółek? bo nie są rozwinięte tak jak jego? bo dysponują trochę starszym sprzętem? bo nie robią sobie wciąż reklam typu moja szkółka jest The BEST...? Wytłumaczcie mi o co temu panu chodzi...? Zaczynając naukę z kite kupiłem sobie książkę autorstwa Tego użytkownika.. Początkowo bardzo pragnąłem zrobić sobie u niego kurs (zaimponowała mi książka) potem zacząłem oglądać się nad kitami firmy Best... W obecnej chwili nie wybrał bym jego szkółki ani kajta besta bo będzie kojarzył mi się z ZIOMKIEM![]()
dreadless pisze:kiteman pisze:Dlaczego on (Ziomek) naśmiewa się wciąż z innych szkółek? bo nie są rozwinięte tak jak jego? bo dysponują trochę starszym sprzętem? bo nie robią sobie wciąż reklam typu moja szkółka jest The BEST...? Wytłumaczcie mi o co temu panu chodzi...? Zaczynając naukę z kite kupiłem sobie książkę autorstwa Tego użytkownika.. Początkowo bardzo pragnąłem zrobić sobie u niego kurs (zaimponowała mi książka) potem zacząłem oglądać się nad kitami firmy Best... W obecnej chwili nie wybrał bym jego szkółki ani kajta besta bo będzie kojarzył mi się z ZIOMKIEM![]()
a to przepraszam w związku z czym![]()
Panicz pisze:ostatni post jaki napisałem.
Pozdro!
Panicz pisze:Masz racje jeb te g:)
co do snow, bynajmniej moi znajomi tak nie robią, nie wiem co Ci tak rozbawilo, aha zapomniałem w PL nikt nie może smigac na snow na dobrym poziomie;) poza takimi lansiarzami, nie powiem jak Ty bo Cie nie znam, ale jak wiekszosc na tym forum! Targaja z lansiarzy, a sami zamiast prezentować poziom lansuja swoje produkty żal.pl
ostatni post jaki napisałem.
Pozdro!
Panicz pisze:Targaja z lansiarzy, a sami zamiast prezentować poziom lansuja swoje produkty żal.pl
__kater__ pisze:kiteman pisze:W obecnej chwili nie wybrał bym jego szkółki ani kajta besta bo będzie kojarzył mi się z ZIOMKIEM
bigfoot gt pisze:
a szkółka ponoć z dłuuuugą tradycją
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości