Jeśli jest tu szkółka w której brałeś/aś kurs na kite, zagłosuj na nią.
lista szkółek z adresu http://www.kiteforum.pl/forum/viewtopic.php?t=906
ahryl pisze:dodajcie tez opcje samouk bo jestem ciekaw wynikow a zadnej opcji nie moge wybrac ;]
k2 pisze:ahryl pisze:dodajcie tez opcje samouk bo jestem ciekaw wynikow a zadnej opcji nie moge wybrac ;]
1.to by byla dość ciekawa opcja...
2.po co ta ankieta?? [w sumie bardzej by mnie interesował stosunek samouków, czyli ludzi nauczonych przez pływajacych znajomych, a ludzi po szkołkach]
3. Wiarygodność takiej ankiety jest zerowa , jak komuś bedzie zlezalo na wypromowaniu danej szkółki, to moze i 40 kont na forum zalozyc i głosować [nawet po IP sie nie doszukasz]
btw lista szkołek jest nepełna
k2 pisze:2.po co ta ankieta?? [w sumie bardzej by mnie interesował stosunek samouków, czyli ludzi nauczonych przez pływajacych znajomych, a ludzi po szkołkach]
felix8024 pisze:– Stwierdzam, że głosowanie, które tu się odbywa w poważnych instytucjach, uważane byłoby za nieważne. Są trzy metody głosowania. Pierwsza przez aplauz. Znaczy, że wszyscy głosują. Druga metoda... Kulkami. Są kulki czarne i czerwone, które otrzymuje każdy głosujący... Yyyy... Przepraszam białe i czarne, które otrzymuje każdy głosujący... Czarna za – lub odwrotnie: czarna za... Yyyy... Czarna przeciw – biała za lub odwrotnie. Jest trzecia metoda przez podniesienie rąk. Ta metoda jest najdoskonalsza.
– No świetnie, ale jaką metodą wybierzemy metodę głosowania?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości