Artykul takrze mozna przeczytac TU
mkmiec pisze: Inaczej Polska scena kitesurfingu sie nie bedzie rozwijala i ludzie ktorzy prowadza szkolki oraz sklepu czesto odgrywajacy role by utrzymac dany spot straca motywacje.
szed pisze: Przyklad z ostatnich paru dni: chce kupic dobry ekspres do kawy i widze, ze MM i u oficjalnego dystrybutora na PL jest on uwaga! o 50-60% drozszy niz u dystrybutora w Niemczech. I zeby bylo tego malo to u nas dostaje np. gwarancje na 1 rok a w DE na ten sam produkt na 2 lata. A serwis w razie awarii jak znam zycie to bede mial szybciej i sprawniej jak wysle go kurierem do DE niz jak oddam u nas gdzies w punkcie
między innymi w związku z TYM
WAKE.PL jako oficjalny dystrybutor BEST KITEBOARDING w Polsce
mamy taki oto baner na www:
peg pisze:Wiesz Michał - to chyba po części jest tak, że Polak szuka taniej bo NAJCZĘŚCIEJ w Polsce najpierw go Polski diler naciągnie na cenie latawca a później ponownie na serwisie wmawiając, że wada jest z winy użytkownika... Sam wiesz, że tak bywa... Rozumiem Twoje argumenty ale w PL jeszcze długo będzie co "poprawiać". Pozdrowienia!
MArcinBe pisze:Besta nie wysylasz za granice, a inne marki?
MArcinBe pisze:Pozatym ty Darek nie badz tez taki 'swiety' bo bardzo dobrze wiemy, ze sprzedales tez sprzet osobom mieszkajacym ZA GRANICA..., racja, nie wyslales za granice, ale tylko dlatego, ze kupujacy tak zdecydowal...
MArcinBe pisze:
Bo idac tym tropem, to dlaczego szkolki i sklepy z Helu sprzedaja cos ludziom z poludnia Polski przez np. internet??? O wiele blizej maja oni do Czech, Slowacji, Austrii... tak samo caly zachod Polski, blizej do Niemiec...
hehe
albo masz jakieś"lepsze" informacje niż ja
albo zaczynasz pier@#*&ć jak potłuczony
- znamy sie nie od wczoraj
- masz POLSKI paszport
- ja sprzet wysyłałem DO POLSKI - nie za granicę - a CHYBA TAKI baner wkleiłem powyżej?
..bo mam wrażenie że jeden z nas wychodzi na idiotę
..a drugie wrażenie podpowiada mi że to nie jestem ja
COŚ jeszcze chciałbyś dodać?
MArcinBe pisze:napisalem nieprawde o tobie lub o twojej szkolce? hmm, sam nie wiem?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości