Problem z dobraniem sprzetu!!!

Forum dla początkujących
wtyka22

Post12 sie 2009, 00:03

oczywiscie najblizszy z kielc

yanosik
Deska: DaMystery
Latawiec: Twister
Postawił piwka: 10 razy
Dostał piwko: 13 razy
Kontaktowanie:

Post12 sie 2009, 11:34

Kolego - poszukaj trochę na KF, to nie boli, a znajdziesz topic o Kielcach http://www.kiteforum.pl/forum/viewtopic ... ght=kielce , napisz do któregoś z chłopaków na PRIV, jak się da to spotkaj się , porozmawiaj... nie ma to, jak bezpośrednia rozmowa, oblukanie sprzętu, przyswojenie kilku dobrych porad w zakresie zakupów i pierwszych kroków...
Chłopaki kiedyś stali przed takim samym problemem, jak ty teraz, więc pewnie chętnie coś doradzą :thumbsup:

Pozdrawiam i zyczę powodzenia!!!

wtyka22

Post13 sie 2009, 19:54

Hej ale wlasnie takie forum z ludzmi dowiadczonymi jest po to aby pomogli w razie potrzeby a w tym przypadku mi sie wydaje ze napisanie jak rodzaj sprzetu to dla was nic znaczy sie rozmiar deski i latawca ewentualnie trapezu nic nie zaszkodzi

wtyka22

Post13 sie 2009, 19:56

Zreszta wy macie swoj sprzet i wiecie w razie potrzeby co i jak a napisanie tego to kilka minut i po klopocie nie trzeba tego dwa razy pisac

Awatar użytkownika
fokus123
Deska: SU-2
Latawiec: Core
Postawił piwka: 1 raz
Dostał piwko: 2 razy

Post13 sie 2009, 20:23

wtyka22 pisze:Hej ale wlasnie takie forum z ludzmi dowiadczonymi jest po to aby pomogli w razie potrzeby a w tym przypadku mi sie wydaje ze napisanie jak rodzaj sprzetu to dla was nic znaczy sie rozmiar deski i latawca ewentualnie trapezu nic nie zaszkodzi

Stary, ale po co pisać kolejny raz coś co już co najmniej 100 razy zostało na tym forum napisane? Użyj opcji szukaj, która masz w górnym pasku, a tak na przyszłość jak coś piszesz to skorzystaj z opcji "edytuj posta", a nie piszesz posta pod postem. Jestem przekonany, że jak poszukasz to znajdziesz to co cię interesuje, a nawet więcej ciekawych rzeczy, które na pewno ci się przydadzą skoro piszesz, że zajarał cię ten sport.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
djdaniel
Deska: SU-2 prorider
Latawiec: Liquid Force
Kontaktowanie:

Post13 sie 2009, 21:31

[quote="yanosik"
Wtyka - możesz poprosić Tatę do klawiatury :?:[/quote]
Zgadzam się w 1000%

koleś ogarnij się, chociaż trochę
forum jest by pomagać zgadza się, ale ludziom którzy choć trochę wykazują inicjatywy

poznałem ten sport ół roku temu, szok, chce kupić sprzęt jaki, tata waży 90 ja 60, trapezu nie przymierze bo będę zamawiał i co mam oddać

w ogóle nie czytasz tego co Ci piszą, i dalej wałkujesz swoje bzdury
poczytaj swoje pytania i zastanów się czy byś na nie odpowiedział,
bo są to pytania typowego napaleńca któremu gdzieś tam jakaś szmatka przeleciała przed oczami, strasznie się napalił przez to, tatuś mu ją kupi po tygodniu mu się znudzi i pieprznie ją gdzieś do garażu, pod warunkiem że wcześniej sobie krzywdy nie zrobi
wysil się trochę poczytaj bo już 100 innych osób pytało o to samo co Ty
Wykaz trochę inicjatywy a na pewno ktoś tu chętnie Ci pomoże,

please think just a little bit, it doesn't hurt :!:

PS. dział dobór sprzętu ma około 92 stron, powinieneś coś tam znaleźć dla siebie :twisted: powodzenia
ps.2 gdybyś nie znalazł nic to wtedy tam zapytaj podaje linka, żebyś ni musiał szukać, bo z tym masz widzę też problem
http://www.kiteforum.pl/forum/viewtopic.php?t=16987

PABLO DO ŚMIETNIKA Z TYM

Awatar użytkownika
nietaki
Deska: 129 Nobile 666
Latawiec: North Evo 8, Rebel 12
Postawił piwka: 2 razy
Kontaktowanie:

Post13 sie 2009, 21:46

Zgadzam się z postem powyżej, ale w ramach pomocy - trapez na Twoim miejscu kupowałbym na końcu, na kursie i tak dostaniesz, i o ile okazyjnie sprzedawane kajty i deski są w całej Polsce, to na hellu wybór trapezów (nowych, chyba nie ma rynku wtórnego) jest duży i to w całkiem niezłych cenach (wszystkie sklepy kajtowo-lajfstajlowe, albo ten taki na brzegu Władysławowa przy lidlu)

A na podstawie info znalezionego na tym forum ostatnio dobrałem sobie rozmiar deski i jestem BAAAARDZO zadowolony ;D

yanosik
Deska: DaMystery
Latawiec: Twister
Postawił piwka: 10 razy
Dostał piwko: 13 razy
Kontaktowanie:

Post14 sie 2009, 04:23

nietaki pisze:A na podstawie info znalezionego na tym forum ostatnio dobrałem sobie rozmiar deski i jestem BAAAARDZO zadowolony ;D

...to można tak??? Bez zakładania nowego tematu???

:wink: taki joke z przekąsem

Wróć do „Pierwsze Kroki”