MArcinBe pisze:latawiec jest ZBYT szybki
ale to czegos nie rozumiem...
skoro sa rozne ustawienia latawca to przeciez mozna go spowolnic, czy nie?
ja osobiscie nie widzialem jakiejs znaczacej roznicy w predkosci miedzy smoke 9 na ktorym plywalem a moja 9tka waroo '08.
przy nowoczesnym fristajlu opartym na hp i mocnych kiteloopach nie jest to najłatwiejszy latawiec
hmm, a czy vegas, albo fuel to latwe latawce? dla mnie ten latawiec byl latwiejszy niz np. vegas '08
przemass pisze:Vegas i Fuel to trudne latawce, ale mają lepszy dead point i duuużo mocniejsze kiteloopy niż jakiekolwiek bowy
MArcinBe pisze:a od kiedy zaczyna sie 'fristajl', i dlaczego bys go do niego nie polecil?
na pewno po glebie unhooked wstaje o niebo lepiej niz waroo...
przemass pisze:
Dokładnie, fristajl jest trudniejszy, bo latawiec jest ZBYT szybki, do tego zachowuje stały ciąg po skoku z krawędzi... przy nowoczesnym fristajlu opartym na hp i mocnych kiteloopach nie jest to najłatwiejszy latawiec.
.
przemass pisze:Tylko że Ty piszesz chyba o kl w haku, gdzie jest to podstawą, a ja o uh...z resztą się zgodzę
Smokie pisze:przemass pisze:Vegas i Fuel to trudne latawce, ale mają lepszy dead point i duuużo mocniejsze kiteloopy niż jakiekolwiek bowy
to nie do końca tak... sa latawce ktore maja mocniejsze kl niz fuel na przyklad. ale nie do konca o to w tym chodzi. rozchodzi sie o to zeby latawiec po kl z powrotem szybko i miekko wracal do zenitu i zeby ladowanie bylo kontrolowane. a moim zdaniem Fuel nie ma sobie rownych w tym.
MArcinBe pisze: , pomylilem sie, wstaje lepiej niz delty
sam wstaje
zawsze i wszedzie
stiv amoralny pisze:a powiedz mi smokie czy masz może jakieś doświadczenia w tym zakresie jak tegoroczny torche wypada??
ebol pisze:sorry za offtop :
fajnie sie czyta takie klotnie ludzie ktorzy machaja kiteloopy uh, fikolki, przeskakujac polwysep helski ale mowia ze latawiec sie ciezko stawia....
![]()
![]()
pod rozwage wszystkim czytajacym recenzje kazda sroka swoj ogon chwali ??( tak to szlo ?? )
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości