Szukam toważyszy Świdwin-Kołobrzeg-Koszalin

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze
andkoni

Post24 sie 2009, 17:57

Witam jestem ze Świdwina. Lata ktoś w tych okolicach? Jeżeli tak to gdzie? Z chęcią się podepnę i pouczę :) Dopiero zaczynam a nie bardzo w mieście u mnie znam osoby chętne do tego sportu. Generalnie obecnie interesuje mnie latanko na lądzie. W razie co gg 6422573.

Awatar użytkownika
fokus123
Deska: SU-2
Latawiec: Core
Postawił piwka: 1 raz
Dostał piwko: 2 razy

Post24 sie 2009, 20:17

Najbliżej masz ekipę z Kołobrzegu, która reprezentuje bracuru no i jest ekipa koszalińska z tym, że bawimy się raczej w wodzie niż na lądzie. Nie wiem dokładnie jak tam wygląda w Kołobrzegu, ale w Koszalinie śmigamy po Jamnie, w Dąbkach no i oczywiście morze.

gr8

Post24 sie 2009, 20:19

andkoni pisze:Generalnie obecnie interesuje mnie latanko na lądzie.

Jakbys jednak zmienil zdanie i zdecydowal sie na "wode" to daj znac ;)
Jestem z okolic.

andkoni

Post24 sie 2009, 20:44

Najbliżej masz ekipę z Kołobrzegu, która reprezentuje bracuru no i jest ekipa koszalińska z tym, że bawimy się raczej w wodzie niż na lądzie. Nie wiem dokładnie jak tam wygląda w Kołobrzegu, ale w Koszalinie śmigamy po Jamnie, w Dąbkach no i oczywiście morze.

Czy Kołobrzeg ma jakąś stronkę ? Jakiś konkakt ?

Jakbys jednak zmienil zdanie i zdecydowal sie na "wode" to daj znac
Jestem z okolic.

Z chęcią kolego, ale zaczynam, i myślałem, ze nim się nauczę prowadzić latawiec to utonę :) Druga rzecz to taka, że chcę kupić FS Pulse2 lub Psycho3 i nie wiem czy jako "Noob" dam rade. Jeżeli jednak uważasz, że można to jakoś połączyć i zaczać na wodzie to z chęcią, skąd jesteś, gdzie latasz, jakiś kontakt ?

gr8

Post24 sie 2009, 21:11

gg: 9311683

Awatar użytkownika
BraCuru
Deska: BraCuru Hover, SABfoil
Latawiec: Flysurfer Sonics
Postawił piwka: 185 razy
Dostał piwko: 374 razy
Kontaktowanie:

Post24 sie 2009, 21:32

andkoni pisze:Czy Kołobrzeg ma jakąś stronkę ?

Stronki to tutaj nikt nie ma.
Z tego co piszesz to warto, abys sprobowal poplywac na Resku. Znajdziesz tam dobre warunki do nauki, dobra szkole ktora szanuje kursantow.
Pospiesz sie, bo koncza dzialalnosc w polowie wrzesnia.

Poza tym w Swidwinie masz dwoch pilotow co kajtują.
Fajni goscie i czesto sprawdzaja jak wieje w Grzybowie przelatujac sobie SU-22 nad spotem :lol:

andkoni

Post24 sie 2009, 22:05

Poza tym w Swidwinie masz dwoch pilotow co kajtują.
Fajni goscie i czesto sprawdzaja jak wieje w Grzybowie przelatujac sobie SU-22 nad spotem

Znasz ich ? Znam troszke pilotów ale tych chyba nie za bardzo kojarzę. O resku pomyśle, narazie obadam siecino, jest tam wiele ośrodków, może gdzies są warunki, mam tam tylko 30km.

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”