prodegior pisze:chlopaki-kupcie sobie dobre szorty i po sprawiew zielonych sie lzej plywa a w rozowych wyzej skacze
Hhmmm... a ja słyszałem, że zielone przynoszą pecha

gozdi pisze:Hhmmm... a ja słyszałem, że zielone przynoszą pecha![]()
Nomercy pisze:gozdi pisze:Hhmmm... a ja słyszałem, że zielone przynoszą pecha![]()
dzisiaj wlasnie wzialem zielone i jak przyjechalem na spot to siadl wiatr
![]()
![]()
![]()
![]()
ted pisze:nie ma reguły. całą sobotę siedziałem w zielonych i wiało. wreszcie zdecydowałem się, że wchodzę i poszedłem do przyczepy przebrać w piankę. jak wróciłem - 5 minut ! - to już nie wiało.
...a zdjąłem zielone i ubrałem czarne szorty.
janciowodnik pisze:chłopaki naprawdę można się tak uczyć pływać
ja niestety jestem tego przykładem
w oczekiwaniu aż przyjdzie trapez zdążyłem zaliczyc trzy "sesje" bez na Rhino 1
po jednej takiej sesji wywaliło mnie kiteloopami z 500 metrów od brzegu ale nie póściłem, wiatr off shore- rewelacja jak to wspominam
andrzejwodejszo pisze:janciowodnik pisze: pewnie jeszcze nie miałeś gruntu i wróciłeś z nim wpław![]()
no na naszym jeziorku ciężko o grunt, naginałem wpław z latawcem pod pachą, w połowie drogi dobił do mnie kumpel i pomógł bo było ciężkojanciowodnik nie podałeś ważnej informacji jako kolor spodenek wtedy miałeś ? zielony?
gozdi pisze:prodegior pisze:chlopaki-kupcie sobie dobre szorty i po sprawiew zielonych sie lzej plywa a w rozowych wyzej skacze
Hhmmm... a ja słyszałem, że zielone przynoszą pecha![]()
yanosik pisze:gozdi pisze:prodegior pisze:chlopaki-kupcie sobie dobre szorty i po sprawiew zielonych sie lzej plywa a w rozowych wyzej skacze
Hhmmm... a ja słyszałem, że zielone przynoszą pecha![]()
...a ja słyszałem, że po "zielonym" świat wydaje sie bardziej kolorowy, wszystko jest ładniejsze, a drzewa od wiatru tak się śmiesznie pochylają
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości