Skoki

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze
averse

Post05 wrz 2009, 19:30

Witam wszystkich mam problem ze zwyklym skokiem. Postaram sie opisac co i jak. Zatem, plynę prawym halsem zacinam latawiec z okolo godziny 1 tak zeby przeszedl przez zenit, czuje ze mnie wyciaga i blyskawicznie zacinam latawiec tak aby wrocil do zenitu. Mimo wszystko latawiec ciagnie mnie w lewo i do gory, zamiast tylko do gory, Przez to wyciaganie w lewo i do gory moja sylwetka dziwnie sie rotuje, w ogole mam problem z wyladowaniem. Taki dziwny skok ma u mnie miejsce mniej wiecej co drugi. Polowa skokow jest normalnych, latawiec fajnie ciagnie w gore, elegancko laduje. Myslalem, myslalem i nie mam pojecia co robie zle :)

Awatar użytkownika
Pinio
Postawił piwka: 25 razy
Dostał piwko: 30 razy

Post05 wrz 2009, 19:32

skup się :wink:
rób to sam ale 2 razy szybciej :idea:
ale ja się nie znam

averse

Post05 wrz 2009, 19:45

sorka za zly dzial, niech jakis admin przeniesie jesli mozna, sory za problem.

Awatar użytkownika
Pinio
Postawił piwka: 25 razy
Dostał piwko: 30 razy

Post05 wrz 2009, 19:53

averse pisze:sorka za zly dzial, niech jakis admin przeniesie jesli mozna, sory za problem.

Skoki :arrow:
2 część jest już poważnie 2 razy szybciej i będziesz Małysz :wink:

Awatar użytkownika
don Komorro
Latawiec: ss fuel
Postawił piwka: 8 razy
Dostał piwko: 5 razy

Post05 wrz 2009, 20:34

do tego jeszcze spróbuj dodać krawędź i w ogóle bedzie malysz. chodzi o to zeby w odpowiednim momencie zaciąć deską (jak juz zaczniesz kierować latawiec z 1>11 powiedzmy) i trzymaj krawędz az do momentu wyrwania cie z wody. z początku bedzie ci sie to wydawało trudne i nie bedzie wychodziło zgranie latawiec-zaciecie dechą ale wszystko przyjdzie z czasem.

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”