Nowy numer Free&Style (KiteSurf) Magazynu

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
Awatar użytkownika
Free&Style Magazyn
Kontaktowanie:

Post03 mar 2005, 10:17

Witam,

Od ubiegłego tygodnia jest w sprzedaży nowy numer naszego magazynu Free&Style. Ciekawi jesteśmy Waszych opinii na temat nowej formuły magazynu, zawartości, itd, ... i jak podoba się Wam szata graficzna?
Okładka tego numeru:
Obrazek

Pozdrawiam,

Awatar użytkownika
yacol
Kontaktowanie:

Post03 mar 2005, 13:38

a ja bylem we wtorek w empiku w Poznaniu i nie bylo... ?

Awatar użytkownika
kamilKITE
Kontaktowanie:

Post03 mar 2005, 18:35

Hej,

Ja mam juz ten numer i wertuję go od kilku dni. Informacja zdecydowanie najważniejsza to to, że Wódz pracuje nad skoczeniem Handle Passa!!! Druga rzecz najważniejsiejsza to taka, że Wódz czyta kiteforum i na koniec swojego wywodu jak skoczyć HP - przesyła kiteforumowiczom pozdrowienia słowami następującymi:

"Doncio - przyjaciel wszystkich kiteforumowiczów".

Stanąłem jak wryty wzruszony.
Wzruszony również o tyle, że pismo w tej formule mi się podoba, więcej bym tylko poczytał na temat sprzętu narciarskiego i snowboardowego. Grafika niestety bez rewelacji, jestem zdecydowanie zwolennikiem prostszych rozwiązań.

Pozdrawiam i gratuluję redakcji

Awatar użytkownika
onzo
Deska: Wainman Joke 138
Latawiec: Vegas 9,12,16
Postawił piwka: 41 razy
Dostał piwko: 89 razy
Kontaktowanie:

Post03 mar 2005, 18:41

kamilKITE pisze:Informacja zdecydowanie najważniejsza to to, że Wódz pracuje nad skoczeniem Handle Passa!!! Druga rzecz najważniejsiejsza to taka, że Wódz czyta kiteforum i na koniec swojego wywodu jak skoczyć HP - przesyła kiteforumowiczom pozdrowienia słowami następującymi:

"Doncio - przyjaciel wszystkich kiteforumowiczów".

Oooooo jak pięknie ;) Naprawdę cudowne... Muszę zobaczyc jutro w jakimś Empiku albo co, może jest coś więcej o naszym sporcie.... Bo jeżeli tylko tyle to ciekaw jestem reakcji wszystkich prenumeratorów :roll:

Awatar użytkownika
Jancio Wodnik
Deska: aDECHAde.com
Kontaktowanie:

Post03 mar 2005, 19:05

mam :) dostałem w Empiku co graniczy z cudem ( pomyślcie nad rozszerzeniem dystrybucji) szata w sumie ok treści przybywa i ogoolnie widać że idzie w dobrym kierukq :)

pzdr 4@ll
ps
[ przy okazji konczy sie konkurs na logo dla zajawki - final zaglosujcie plisss bo juz sam nie wiem co wybrac )) ]

offtopic -> http://www.kiteforum.pl/forum/viewtopic.php?t=2930 //admin

Awatar użytkownika
Dioda... Mistrz Dioda
Kontaktowanie:

Post03 mar 2005, 19:32

Mi nowa forma (merytoryczna jak i graficzna) się bardzo podoba i nie wypada zrobić nic innego jak pogratulować... no więc gratuluje :)

pozdrawiam!
Chucky

lugowski1

Post03 mar 2005, 19:46

Witka!
Może ktoś wie gdzie w mieście o nazwie Słupsk można nabyć tą gazetkę, bo empik nie dysponuje (niewiadomo dlaczego) a kitesurfa raz udało mi sie kupić w sklepiku kolportera.
Czekam na podpowiedzi!

Awatar użytkownika
Pedro
Postawił piwka: 2 razy
Dostał piwko: 2 razy
Kontaktowanie:

Post03 mar 2005, 21:53

A mnie się wydaje że jak ktoś chce czytać o snowbordzie to kupuje gazete o takiej tematyce jak co innego to idzie gdzie indziej.........
Ja chce poczytać o kite, a większość w gazecie to snowboard......... dla mnie lipa :evil:
Tak samo myśle że koleś zajawiony na snowboard będzie miał gdzieś w lecie taką gazete w której goście będą tylko latać :lol:
Prenumerata takiego pisma jest dla mnie wielką zagadką..........

Awatar użytkownika
kamilKITE
Kontaktowanie:

Post04 mar 2005, 08:22

Pedro pisze:A mnie się wydaje że jak ktoś chce czytać o snowbordzie to kupuje gazete o takiej tematyce jak co innego to idzie gdzie indziej..........

Moim zdaniem jest to bardzo odbra formuła bo przede wszystkim łączy wszystkie te sporty i znosi podziały, a przecież wszystkich nas łączy jedno - zamiłowanie do freestyle'u.

Po drugie, im bardziej się wkręcam w snowkite, tym bardziej interesuję się sprzętem narciarsko-snowboardowym i mam nadzieję, że w przyszłości będzie więcej o sprzęcie a mniej rozwlekłych opisów imprez - chlubnym wyjątkiem jest tutaj fotorelacja z "Free & Style Promo Party", dlaczego? ... fajne mają dziunie we wrocku ;).

pzdr

Awatar użytkownika
Neykon
Deska: z OBI
Latawiec: ze Składnicy Harcerskiej
Dostał piwko: 1 raz

Post12 mar 2005, 21:18

powiem tak, dla mnie jest Git

<wiecej nie ma co pisac kazdy powinien ocenic sam >

ps. Kamilos mam to samo :lol: do tego dochodzi dylemat co wybrac "parkiet" czy "panel podlogowy" :think:

Awatar użytkownika
kamilKITE
Kontaktowanie:

Post12 mar 2005, 21:44

Neykon pisze:ps. Kamilos mam to samo :lol: do tego dochodzi dylemat co wybrac "parkiet" czy "panel podlogowy" :think:

Ja też ciągle nie mam jasności... wybiorę chyba jednak narty bo szybko i wysoko, tylko nad stylem i trickami trzeba popracować bo wygląda się na 2 dechach beznadziejnie ;).

Ale SB napewno sobie zostawiam na puch i mocne wiatry.

Jednym słowem korzystnie ten dylemat rozwiąże tylko ten kto działa "i na parę i na żagiel" ;).

pzdr

Awatar użytkownika
Maslav
Kontaktowanie:

Post12 mar 2005, 21:58

kamilKITE pisze:tylko nad stylem i trickami trzeba popracować bo wygląda się na 2 dechach beznadziejnie ;).

A wcale że nie :P Dechy są spoko. Gdybym był sflustrowanym Surferem przez duże S to bym się spytał ile przesiadujesz przed lustrem zanim pójdziesz na spot :roll:

Awatar użytkownika
onzo
Deska: Wainman Joke 138
Latawiec: Vegas 9,12,16
Postawił piwka: 41 razy
Dostał piwko: 89 razy
Kontaktowanie:

Post14 mar 2005, 22:47

Wracając do tematu - byłem w Empiku, widziałem, spodobało mi się. Głównie za tekst o trickach narciarskich na hopie. A jeżeli chodzi o kite to całkiem przyjemny test desek (tylko czemu tak mało :?: :?: :?: ) no i brakowało mi czegokolwiek o zimie. Ja wiem - koniec sezonu, o zimie pozostałe stronki, ale... No i tylko 30 stron tekstu - trochę mało :(

Wróć do „Forum Główne”