texas pisze:gdzie chcesz pływac ?
dpacior pisze:Witam, czy przy wadze oscylujacej wokół 85kg latawiec Cabrinha Switchblade 14m, 07' bedzie dobrym latawcem na dzien dobry do nauki plywania od podstaw? czy tez jednak poszukac czegos mniejszego w okolicach 11-12m ?
lukaszagas pisze:Proszę o pomoc w wyborze sprzętu
Waga - 111 kg
Wzrost - 194 cm
dpacior pisze:a gdzie w okolicy gdanska jest taka "przyjazna" woda? bo otomin raczej nie, bo tam slabo wieje, a zatoka ma tego plusa ze mam 10 min do stogow
dpacior pisze:Witam, czy przy wadze oscylujacej wokół 85kg latawiec Cabrinha Switchblade 14m, 07' bedzie dobrym latawcem na dzien dobry do nauki plywania od podstaw? czy tez jednak poszukac czegos mniejszego w okolicach 11-12m ?
jaktk pisze:cześć,
jestem stosunkowo początkujący w tej całej zabawie, więc mam pytanko, ważę 72kg i zastanawiam się nad deska naish haze 132, myślicie, że jest wporządku? chciałbym już kupić taką deche, której nie musiałbym zmieniać za niedługo.
Mam też drugie pytanie, widziałem, że ktoś na forum sprzedaje taką, tylko 136, to już za dużo jak na moją wagę?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości