Rebel- podpięcie 4 linkowego baru?

Pytania odnośnie naprawy, budowy, i modyfikacji sprzętu.
Awatar użytkownika
deluvian

Post02 paź 2009, 09:52

Czy jest mozliwe podpięcie i normalne uzytkowanie North-a np. Rebela do baru czterolinkowego innej firmy?

evolutionVIII
Deska: nkb
Latawiec: nkb
Kontaktowanie:

Post02 paź 2009, 09:56

deluvian pisze:Czy jest mozliwe podpięcie i normalne uzytkowanie North-a np. Rebela do baru czterolinkowego innej firmy?

Nie nie jest możliwe, 5-ta linka jest nie tylko dla bezpieczeństwa, stabilizuje profil latawca. Na 4 linki to Evo.
pozdrawiam

przemass
Deska: Encore Nirvana
Latawiec: Airush Razor
Postawił piwka: 26 razy
Dostał piwko: 25 razy
Kontaktowanie:

Post02 paź 2009, 14:24

Evolution orientujesz się może czy w Norcie można kupić SAM bridel do 5 linki? Mam klienta który go zgubił :roll: tzn odpiął od latawca i gdzieś posiał. Nie wiem czy mu doradzać żeby kombinował czy lepiej żeby kupił oryginałkę.

evolutionVIII
Deska: nkb
Latawiec: nkb
Kontaktowanie:

Post02 paź 2009, 14:30

przemass pisze:Evolution orientujesz się może czy w Norcie można kupić SAM bridel do 5 linki? Mam klienta który go zgubił :roll: tzn odpiął od latawca i gdzieś posiał. Nie wiem czy mu doradzać żeby kombinował czy lepiej żeby kupił oryginałkę.

Napisz na pw jaki latawiec, który rok i jaki rozmiar.
pzdr

przemass
Deska: Encore Nirvana
Latawiec: Airush Razor
Postawił piwka: 26 razy
Dostał piwko: 25 razy
Kontaktowanie:

Post12 paź 2009, 16:59

evolutionVIII pisze:
przemass pisze:Evolution orientujesz się może czy w Norcie można kupić SAM bridel do 5 linki? Mam klienta który go zgubił :roll: tzn odpiął od latawca i gdzieś posiał. Nie wiem czy mu doradzać żeby kombinował czy lepiej żeby kupił oryginałkę.

Napisz na pw jaki latawiec, który rok i jaki rozmiar.
pzdr

:/ sorry ze tak późno, już to sobie jakoś ogarnął "po domowemu":/ to był Rebel 09, 9m - rozumiem że na przyszłość w takiej sytuacji nie ma problemu.

pzdr

Wróć do „Zrób to Sam & Naprawa Sprzętu”