przemass pisze:Starałem się zrozumieć w tym temacie jakieś głębsze przesłanie i chyba mi się udało. Mam nadzieję że admin również je dostrzeże i jak najszybciej zablokuje ten wątek.
Chyba jednak nie za bardzo zrozumiałeś przesłanie tego tematu

ale to nic , trudno nie kazdy jest na tyle bystry zeby to zrozumiec
Na szczęście admin nie jest osobą ograniczoną intelektualnie i trochę inaczej podchodzi do tematu niż takie indywidua jak SWIRUS, rolnik, waldir czy Ty , więc nie widzi powodu aby go zamknąć
przemass pisze:Nie myliłbym sarkazmu z kiczem a Twoje cięte riposty papier są podróbką ironii. Proponowałbym skończyć z obrażaniem ludzi tak poza tym.
Więc nie myl sarkazmu z kiczem. riposty są jakie są , jesli wogóle są ironiczne .
waldir tak z innej beczki pisze: Wiesz co Papier po twoim poście z pedofilskimi podtekstami zastanawiałem się czy to prawda ale teraz to potwierdziłeś ty jestes kolejnym burakiem z polski który paskudzi naszą opinię za granica. Wcale nie ci pracownicy sezonowi. Jesteś zwykłym kundlem. Znalazł byś prace jako kapo - na bank!
więc jak widzisz , co do obrażania to mnie te typy próbowały obrażać , z marnym skutkiem zresztą bo nie dałem się sprowokować
Dlatego właśnie napisałem że waldir i jemu podobni to tępe ch .
A po obejrzeniu kilku odcinków Kapitana Bomby określenie "tępy ch*** " wogóle wydaje mi sie bardziej żartobliwe niż obrazliwe
tak poza tym .