temat do smietnika :)

Dyskusje nie związane z profilem forum.

Temat pedobear .... ?

Czas głosowania minął 17 paź 2009, 16:19

zostawic ...
28
43%
usunac ...
37
57%

Liczba głosów: 65

przemass
Deska: Encore Nirvana
Latawiec: Airush Razor
Postawił piwka: 26 razy
Dostał piwko: 25 razy
Kontaktowanie:

Post03 paź 2009, 17:32

Starałem się zrozumieć w tym temacie jakieś głębsze przesłanie i chyba mi się udało. Mam nadzieję że admin również je dostrzeże i jak najszybciej zablokuje ten wątek.

Nie myliłbym sarkazmu z kiczem a Twoje cięte riposty papier są podróbką ironii. Proponowałbym skończyć z obrażaniem ludzi tak poza tym.

Awatar użytkownika
fando
Latawiec: PLYNN

Post04 paź 2009, 11:08

przemass pisze:Starałem się zrozumieć w tym temacie jakieś głębsze przesłanie i chyba mi się udało. Mam nadzieję że admin również je dostrzeże i jak najszybciej zablokuje ten wątek.

Chyba jednak nie za bardzo zrozumiałeś przesłanie tego tematu :) ale to nic , trudno nie kazdy jest na tyle bystry zeby to zrozumiec :)
Na szczęście admin nie jest osobą ograniczoną intelektualnie i trochę inaczej podchodzi do tematu niż takie indywidua jak SWIRUS, rolnik, waldir czy Ty , więc nie widzi powodu aby go zamknąć

przemass pisze:Nie myliłbym sarkazmu z kiczem a Twoje cięte riposty papier są podróbką ironii. Proponowałbym skończyć z obrażaniem ludzi tak poza tym.

Więc nie myl sarkazmu z kiczem. riposty są jakie są , jesli wogóle są ironiczne .

waldir tak z innej beczki pisze: Wiesz co Papier po twoim poście z pedofilskimi podtekstami zastanawiałem się czy to prawda ale teraz to potwierdziłeś ty jestes kolejnym burakiem z polski który paskudzi naszą opinię za granica. Wcale nie ci pracownicy sezonowi. Jesteś zwykłym kundlem. Znalazł byś prace jako kapo - na bank!

więc jak widzisz , co do obrażania to mnie te typy próbowały obrażać , z marnym skutkiem zresztą bo nie dałem się sprowokować
Dlatego właśnie napisałem że waldir i jemu podobni to tępe ch .
A po obejrzeniu kilku odcinków Kapitana Bomby określenie "tępy ch*** " wogóle wydaje mi sie bardziej żartobliwe niż obrazliwe
tak poza tym .

d4bas

Post04 paź 2009, 16:57

Przeciez pedobear to juz kultowa postac prawie jak kubus puchatek ;] i nie rozumiem tej spinki co poniektorych.

Awatar użytkownika
Felix

Post04 paź 2009, 17:03

to się nazywa hipokryzja.

Awatar użytkownika
kowal
Postawił piwka: 21 razy
Dostał piwko: 11 razy
Kontaktowanie:

Post04 paź 2009, 19:04

PedoBear porusza temat pedofilii i kurde chyba jestem strasznie ograniczony skoro mnie to nie śmieszy :roll:
No chyba że PedoBear spelnia funkcję edukacyjną :?: :roll:

Troche tego nie czaję weź Papier nakieruj mnie trochę co??

Awatar użytkownika
Felix

Post04 paź 2009, 19:28

Jest wiele tematów z których nie powinno się żartować a się żartuje.
I nikt jakoś nie protestuje. Dlaczego? Bo człowiek ma coś takiego jak zdrowy rozsądek i potrafi patrzeć na niektóre rzeczy z przymróżeniem oka.

Kawały o Żydach poruszają temat antysemityzmu, ludobójstwa itd. a jakoś nie widziałem zeby któś z tego powodu protestował.

przemass
Kontaktowanie:

Post04 paź 2009, 19:41

felix8024 pisze:Kawały o Żydach poruszają temat antysemityzmu, ludobójstwa itd. a jakoś nie widziałem zeby któś z tego powodu protestował.

To spoko, masz fajnych znajomych...

Papier, mam dla Ciebie propozycję, prześlij nam zdjęcie jakiegoś dzieciaczka ze swojej rodziny, może nawet Twojego, my mu dorobimy ładnie misia i wrzucimy na tą stronkę. Pasuje Ci? Przecież to to tylko żarcik :lol: Wszyscy się pośmiejemy.

Jeśli ta stronka ma w jakikolwiek sposób zapobiegać pedofilii to nie wiem jak, jeśli jest tylko żartem to wybitnie kiepskim :/

Aha, felix, w innym poście papier zażartował sobie też trochę z polaczków, rozumiem że to też Ci nie przeszkadza?

Hipokryzją jest żartowanie z wszystkich i wszystkiego tylko nie z siebie.

Awatar użytkownika
fando

Post05 paź 2009, 01:03

przemass pisze:

Papier, mam dla Ciebie propozycję, prześlij nam zdjęcie jakiegoś dzieciaczka ze swojej rodziny, może nawet Twojego, my mu dorobimy ładnie misia i wrzucimy na tą stronkę. Pasuje Ci? Przecież to to tylko żarcik :lol: Wszyscy się pośmiejemy.

nie jestem hipokrytą ,bez problemu ,niestety dzieciaczki z mojej rodziny sa juz "too old" ;) gdybym tylko miał swojego dzieciaczka wysłał bym wam zdjęcie , tylko czy udało by wam się umieścic je na stronie PB ? Ogólnie kupił bym też koszulke i w niej chodził lub kupił bym ją dzieciakowi
nie widze nic strasznego w PB , to Ty i tobie podobni doszukują sie w PB drugiego dna

przemass pisze:Aha, felix, w innym poście papier zażartował sobie też trochę z polaczków, rozumiem że to też Ci nie przeszkadza?

bo w poście w innym temacie : Smokie pisze:.... a później jadę za granice i znowu mówią: o polaczki ;) taki żarcik :)

hehe w NL nawet zrobili o polakach teledysk ( taka kapela troche w stylu discopolo) ogolnie wiekszosc polakow przyjezdza tu busikami do pracy sezonowej , pracuja 12 godzin dziennie ,mieszkaja w 15 w jednym mieszkaniu i kupuja w sklepach tylko produkty euroshoper oraz piwo polskie , ogolnie o takich jest ten teledysk
http://www.youtube.com/watch?v=5qvQ_2ns ... r_embedded[/quote]

Ja się nie wyśmiewam tylko podałem przykład dla smokiego odpowiadając na jego posta dlaczego jak jedzie za granice to mówią - o polaczki .
taki żarcik ot ...
Ostatnio zmieniony 21 paź 2009, 13:49 przez fando, łącznie zmieniany 1 raz.

przemass
Kontaktowanie:

Post05 paź 2009, 16:10

papier pisze:nie jestem hipokrytą ,bez problemu ,niestety dzieciaczki z mojej rodziny sa juz "too old" ;) gdybym tylko miał swojego dzieciaczka wysłał bym wam zdjęcie , tylko czy udało by wam się umieścic je na stronie PB ? Ogólnie kupił bym też koszulke i w niej chodził lub kupił bym ją dzieciakowi
http://www.pedobearstore.com/?SectionCode=0101 nie widze nic strasznego w PB , to Ty i tobie podobni doszukują sie w PB drugiego dna

Skoro tak, z takim podejściem nie da się dyskutować - dla mnie zarówno temat jak i cała dyskusja nadają się do zamknięcia.

Co do żartów o polaczkach - widzę że Ciebie to śmieszy, mnie niestety nie bo obserwuję drugie dno sytuacji. Trochę znajomości historii i wiedziałbyś DLACZEGO Polacy muszą jeździć za granicę, pracować po 12 h dziennie i co tam sobie jeszcze napiszesz. Ty niestety tego nie zrozumiesz, bo masz to "szczęście" że mieszkasz gdzie indziej i nie patrzysz na niektóre sprawy obiektywnie.

Mimo Twoich pseudo intelektualnych odpowiedzi podtrzymuję zdanie że prezentowany żart jest bliski dna i obraża niektórych z nas.

Awatar użytkownika
fando

Post05 paź 2009, 16:39

Wiec czas wyciagnac tez wnioski z tej historii Polski i skonczyc wreszcie z ta glupia mentalnoscia polaczka ... i nauczyc sie smiac z samych siebie :lol:

Awatar użytkownika
michooo

Post05 paź 2009, 16:53

papier pisze: glupia mentalnoscia polaczka ...

ze co kur.a? wez wypier papier

Awatar użytkownika
fando

Post05 paź 2009, 17:14

michooo pisze:
ze co kur.a? wez wypier papier

nauczyc sie smiac z wlasnych slabosci i przywar ...ze to ku.rwa , nie rozumiesz ? to Twoj problem i Twojej mentalnosci !

Awatar użytkownika
fando

Post07 paź 2009, 14:14

d4bas pisze:Przeciez pedobear to juz kultowa postac prawie jak kubus puchatek ;] i nie rozumiem tej spinki co poniektorych.

:lol: a ja chyba rozumiem , ogolnie PB zawsze najbardziej drazni podtatusialych 30 latkow oraz pedofilow :lol: ale je*** ich , niech sie spinaja ...
Ostatnio zmieniony 21 paź 2009, 13:49 przez fando, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
infidelity
Deska: Nobile 555
Latawiec: Best Waroo

Post07 paź 2009, 15:28

Ani nie mam 30 lat, ani nie jestem facetem, a temat jest dla mnie zdecydowanie żenujący i dziwię się że nie został zamknięty na samym początku istnienia.
Jeżeli to ma być zabawne, to może i jest dla człowieka który nie skończył podstawówki i jest za przeproszeniem idiotą.
Papier, nie przekładaj swoich kompleksów dotyczących pochodzenia na normalnych ludzi.

Awatar użytkownika
fando

Post07 paź 2009, 16:16

Infidelity to nie jest temat o mnie tyl;ko o pedobear ... mam wrazenie czytajac wasze obrazliwe ( podobno) opinie jakbym byl co najmniej tworca PB , albo autorem kilku clipartow ...
Przez moj szacunek do kobiet, nie bede wypowiadal sie na temat Twojej wypowiedzi powyzej dotyczacej mojej osoby .
Od poczatku tego tematu o PB - 6 osob wypowiedzialo sie negatywnie
oraz 6 osob nie widzi w PB nic zlego . wiec mamy remis :) ( nie liczac mnie czyli kolesia bez podstawowki ktory wkleil ten temat na to forum ) temat przegladalo ponad 1000 osob wiec moze o usunieciu tematu zadecyduje glosowanie ? ankieta ? tak bedzie sprawiedliwie :) czas ankiety 10 dni ...
Ostatnio zmieniony 07 paź 2009, 17:14 przez fando, łącznie zmieniany 2 razy.

Wróć do „Offtopic”