BEZPIECZEŃSTWO - DirtMiron: Skok z mostu

Wszystko o bezpieczeństwie - dział prowadzony przez BraCuru
Awatar użytkownika
Krzaq
Deska: SU-2 FREESTYLER
Latawiec: Ozone Sport+ 11m
Kontaktowanie:

Post05 paź 2009, 20:45

Awatar użytkownika
eXsports.info
Kontaktowanie:

Post05 paź 2009, 20:55

na filmach, które przedstawiłeś powyżej jest ten sam zawodnik Miron i ekipa 8)

Co do skoku Maćka, wielki respect za to, że zrobił to pierwszy, ale Miron po prostu podnosi poprzeczkę.

Skoro ten skok robi takie zamieszanie, niedługo pokażemy Wam co wykonał wczoraj podczas sztormu na Bałtyku 8)
Ostatnio zmieniony 06 paź 2009, 19:33 przez eXsports.info, łącznie zmieniany 1 raz.

yanosik
Deska: DaMystery
Latawiec: Twister
Postawił piwka: 10 razy
Dostał piwko: 13 razy
Kontaktowanie:

Post05 paź 2009, 21:18

eXsports.info pisze:... ale Miron po prostu podnosi poprzeczkę...

...to ja proponuję pełen hardkor:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Miron - dawaj :!:

Awatar użytkownika
eXsports.info
Kontaktowanie:

Post05 paź 2009, 21:22

skoro już rzucasz takie pomysły, to poszukaj czegoś z lądowaniem na wode, bo tego typu propozycja jest przynajmniej głupia, a kopara Ci opadnie jeszcze....

yanosik
Deska: DaMystery
Latawiec: Twister
Postawił piwka: 10 razy
Dostał piwko: 13 razy
Kontaktowanie:

Post05 paź 2009, 21:34

Proszę, a oto i woda pod owym mostem:

Obrazek

...i wyluzuj kolego z tym tonem :? bo ja ani nie potępiam, ani nie pochwalam takiej rozrywki - każdy bawi sie swoim życiem według własnego uznania!!!

Awatar użytkownika
eXsports.info
Kontaktowanie:

Post05 paź 2009, 21:41

jestem wyluzowany :D

immune69

Post05 paź 2009, 23:15

Chyba nie liczycie na pozytywne komentarze po czymś takim - pełna amatorka. Zero asekuracji cieszę się że nic się złego nikomu nie stało.
Wystarczy że komuś z postronnych widzów się coś złego przytrafi przypadkiem przy takim wygłupie. Całe środowisko będzie ponosiło tego konsekwencje prze długie lata, w postaci zamkniętych plaż, problemów ze zorganizowaniem jakiejkolwiek imprezy itd. bo percepcja tego sportu będzie negatywna.

Czouem P.

Smokie
Deska: Semente Pocket Rocket, 77
Latawiec: Slingshot RPM
Postawił piwka: 121 razy
Dostał piwko: 77 razy
Kontaktowanie:

Post05 paź 2009, 23:20

Ale się napinka zrobiła...... dawaj to z Bałtyku lepiej :)

Awatar użytkownika
kowal
Postawił piwka: 21 razy
Dostał piwko: 11 razy
Kontaktowanie:

Post05 paź 2009, 23:20

Zero asekuracji cieszę się że nic się złego nikomu nie stało.

no co ty przecież miał zrywkę :lol: :lol:
a tak poważnie to dziwie się tej spinie trochę :think:
Miron jest Kaskader na krosie dopiero napiera to to lipa jakaś jest... :thumb:
Taa dawaj to z Bałtyku :think:

__kater__
Postawił piwka: 6 razy
Dostał piwko: 1 raz

Post06 paź 2009, 08:43

miron czekamy 8)

stawiam ze odpalił 12m

Awatar użytkownika
terranborn

Post06 paź 2009, 09:15

a ja stawiam na Trzęsacz Obrazek Na 9 m :lol:

Awatar użytkownika
onzo
Deska: Wainman Joke 138
Latawiec: Vegas 9,12,16
Postawił piwka: 41 razy
Dostał piwko: 89 razy
Kontaktowanie:

Post06 paź 2009, 11:09

ooooo :shock: :shock: to by było coś i małe ryzyko uszkodzenia kogokolwiek poza sobą ;). Tylko wiatr chyba wzdłuż brzegu by był najlepszy...

Mevlana

Post06 paź 2009, 13:54

el_kopyto pisze:
Mevlana pisze:a nie zastanawiales sie nad tym ze jebnac glowa w sciane? w sumie to tez moze byc fajne a napewno bedzie bardziej bezpieczne dla osob trzecich

ty napewno sie uderzyles zanim to napisales, a jak tyle niektorzy z was jezdza po tych polskich "autostradach" to nigdy nie zdazylo im sie zatrzymac na poboczu zeby zmienic opone?? i co wtedy wjezdzales do lasu?? nieprzesadalbym ze niewiadomo jak narazaili cudze zycie na wypadek, swoje i owszem ale taka pasaja.
a jak cisniesz 180 na ograniczeniu do 70 czy zasypiasz za kierwonica to sorry ale to ty jest zagrozeniem i to ciebie powinno sie pientnowac.

zalosne porownanie na nic wiecej Ciebie nie bylo stac? wymiana opony, a robienie czegos skrajnie glupiego w moim przekonaniu to zasadniczo dwie rozne sprawy. ja nie krytykuje tutaj kto co robi jak sie zabije trudno jednego czlowieka mniej, ja raczej mam na mysli to jaki to wplyw moze wywrzec na dzieciaki, ktore plywaja i beda chcialy sie czyms podobnym popisac i to podejrza... chce niech robi nikt mu nie zabroni ale do jasnej cholery nie ma sie czym chwalic !!! pomyslcie ze to forum przegladaja takze dzieciaki ktore maja 15-18 lat i sie takimi rzeczami jaraja. ja rozumiem ze jest parcie jakies tam ze strony czy sponsora czy chec pokazania sie ja to wszystko rozumiem ale sa tysiace innych rzeczy ktorymi mozna zaimponowac, a igranie z wlasnym zyciem? moze to i jakis sposob ale jak dla mnie skrajnie naganny. nie mam nic osobiscie do ridera ale naprawde zastanowcie sie jakimi tresciami napychacie glowy malolatow, bo nie sadze ze bylbys wstanie spojrzec w oczy matce czy ojcu dzieciaka, ktory sie zabil bo chcial Ciebie nasladowac...

Gumiś.
Kontaktowanie:

Post06 paź 2009, 14:01

co to k&%$# wogole za spina ? :| jak Kozerski skakal to wszyscy srali pod siebie z podniecenie a zagrozenie stworzyl bardzo podobne. Przestancie sledzic forum 24h na dobe i zadbajcie o siebie a nie o innych.

Sorry za bulwers ale nie rozumiem ludzi, ktorzy nie potrafia zajac sie soba tylko wiecznie dosrywaja sie do innych majac w tym jakas pozywke.

Crazy Horse
Deska: Cabrinha Spectrum
Latawiec: Cabrinha Drifter
Postawił piwka: 29 razy
Dostał piwko: 117 razy
Kontaktowanie:

Post06 paź 2009, 14:05

Mevlana pisze:
el_kopyto pisze:
Mevlana pisze:a nie zastanawiales sie nad tym ze jebnac glowa w sciane? w sumie to tez moze byc fajne a napewno bedzie bardziej bezpieczne dla osob trzecich

ty napewno sie uderzyles zanim to napisales, a jak tyle niektorzy z was jezdza po tych polskich "autostradach" to nigdy nie zdazylo im sie zatrzymac na poboczu zeby zmienic opone?? i co wtedy wjezdzales do lasu?? nieprzesadalbym ze niewiadomo jak narazaili cudze zycie na wypadek, swoje i owszem ale taka pasaja.
a jak cisniesz 180 na ograniczeniu do 70 czy zasypiasz za kierwonica to sorry ale to ty jest zagrozeniem i to ciebie powinno sie pientnowac.

zalosne porownanie na nic wiecej Ciebie nie bylo stac? wymiana opony, a robienie czegos skrajnie glupiego w moim przekonaniu to zasadniczo dwie rozne sprawy. ja nie krytykuje tutaj kto co robi jak sie zabije trudno jednego czlowieka mniej, ja raczej mam na mysli to jaki to wplyw moze wywrzec na dzieciaki, ktore plywaja i beda chcialy sie czyms podobnym popisac i to podejrza... chce niech robi nikt mu nie zabroni ale do jasnej cholery nie ma sie czym chwalic !!! pomyslcie ze to forum przegladaja takze dzieciaki ktore maja 15-18 lat i sie takimi rzeczami jaraja. ja rozumiem ze jest parcie jakies tam ze strony czy sponsora czy chec pokazania sie ja to wszystko rozumiem ale sa tysiace innych rzeczy ktorymi mozna zaimponowac, a igranie z wlasnym zyciem? moze to i jakis sposob ale jak dla mnie skrajnie naganny. nie mam nic osobiscie do ridera ale naprawde zastanowcie sie jakimi tresciami napychacie glowy malolatow, bo nie sadze ze bylbys wstanie spojrzec w oczy matce czy ojcu dzieciaka, ktory sie zabil bo chcial Ciebie nasladowac...

Halo, a jak pastrana robi 2 backflipy, to tego dzieicaki juz nie widza.
A jak Hawk skacze przez Mur Chiński, to wtedy one od razu odwracają głowy??

Dajesz Miron!

Jedyne, do czego można się przyczepić, to że skacze z mostu, a nie wybija sie z wody i bardziej podcodzi to pod Glajding, czy skok z samolotu niż kajta, no i jak co roku będize skakał, to nudne to się zrobi powoli ;)

Wróć do „Bezpieczeństwo”