szkoły kite'owe Hiszpania Galicja blisko ViGo :)

Miejscówki Kitesurfingowe
kate_snd
Kontaktowanie:

Post12 paź 2009, 22:55

HoLa Amigos!!

Jestem w Hiszpani na Erasmusie a to dlatego ze chcialam miec stycznosc z kite'm jak najwiecej. Mieszkam w Vigo i choLera jasna szukam jakies szkoly ktora znajduje sie jak najblizej Vigo. Cos tam plywalam na kite'cie ale to byl dawno i nieprawda w sensie rok temu na rhodos i to byly 2 tygodnie wiec nie jestem jakims zaawansowanym riderem raczej begginer ;P sprzet rowniez chce zakupic ale jak juz bede mogla sobie ufac ;P
POMOZECIE??!!

Z gory dzieki za jakiekolwiek info ;) PoZZdro

bart_dr

Post14 paź 2009, 17:35

ale tam chyba czesto nei wieje:)

Awatar użytkownika
KasiaW
Dostał piwko: 3 razy
Kontaktowanie:

Post14 paź 2009, 22:17

kate_snd pisze:HoLa Amigos!!

Jestem w Hiszpani na Erasmusie a to dlatego ze chcialam miec stycznosc z kite'm jak najwiecej. Mieszkam w Vigo i choLera jasna szukam jakies szkoly ktora znajduje sie jak najblizej Vigo. Cos tam plywalam na kite'cie ale to byl dawno i nieprawda w sensie rok temu na rhodos i to byly 2 tygodnie wiec nie jestem jakims zaawansowanym riderem raczej begginer ;P sprzet rowniez chce zakupic ale jak juz bede mogla sobie ufac ;P
POMOZECIE??!!

Z gory dzieki za jakiekolwiek info ;) PoZZdro

Hola Amiga, napisz do nich: http://www.devilskiteboards.com/tiendad ... scuela.php - pewnie beda najlepiej zorientowani w temacie. Ale a Galicji to chyba przede wszystkim surfing - tego tez spróbuj, jak masz okazję. Pozdrawiam, Kasia

kate_snd
Kontaktowanie:

Post14 paź 2009, 23:10

Nie wieje?? W Vigo moze ale niedaleko Vigo napewno :) Jest dosyc duzo spotow ale niestety nie jestem jeszcze tak wprawiona zeby sama sie tam udac ;) Dzieki KAsia za info :) POzdrawiam

Awatar użytkownika
KasiaW
Dostał piwko: 3 razy
Kontaktowanie:

Post15 paź 2009, 12:04

kate_snd pisze:Nie wieje?? W Vigo moze ale niedaleko Vigo napewno :) Jest dosyc duzo spotow ale niestety nie jestem jeszcze tak wprawiona zeby sama sie tam udac ;) Dzieki KAsia za info :) POzdrawiam

Nie ma za co, baw się dobrze :D

Wróć do „Spoty”