tarifa4you pisze:stiv amoralny pisze:a ja mam inne niż Ty i nie powinno to stanowic problemu.
Jak zasnąłeś za kierownicą z trójką dzieci w samochodzie (między innymi z moja córka) i podsumowałeś to - "zdarza się" albo jak przywiało lewante, poszedłem na wodę z WS-em i po tym jak wyrywało mnie ze strapów przy żaglu 4,2 wróciłem na brzeg i przestrzegłem Cię abyś nie wypuszczał na wodę swojego kilkunastoletniego syna który miał z kitem do czynienia od zaledwie kilku miesięcy a Ty zignorowałeś mnie i chłopaka wysłałeś aby sobie pofruwał - wtedy już zrozumiałem że mamy bardzo odmienne poglądy w wielu sprawach.stiv amoralny pisze:Natomiast moim zdaniem nie potrafisz przyjąć argumentów innych, a szkoda niekiedy.
pozdrawiam
Potrafię przyjąć argumenty od tych co takowe posiadają. Jakie może mieć argumenty a propo spotów dla początkujących kite-rów osoba co nie ma nic wspólnego z kitem.
Reklama np. bananów w formie "banany są smaczne i ładnie pachną" jest OK. ale reklama " moje banany są smaczniejsze i ładniej pachną od twoich pomarańczy" to już jest zagranie poniżej pasa i o ile wiem taka forma reklamy jest zabroniona w mediach.
A druga sprawa - przestrzeganie innych że banany są nie smaczne jest bzdurą jeśli robi to osoba która nigdy ich nie jadła a zaledwie w ręku trzymała.
Jak poniente się uspokoi i troszkę czasu znajdę to wrzucę na swoją stronę troszkę informacji o Tarifie i pływaniu tutaj, dla tych co takowych informacji szukają bo z tego co widzę na KF.pl ciężko z tym.
A dla tych co zastanawiają się nad przyjazdem do mnie – od dzisiaj ci co z mojego mieszkania korzystają dostaną samochód gratis. Więcej na maila karoladhd@gmail.com albo wkrótce na www.tarifa4you.com
Pozdrawiam.
luzuj stary bo te wycieczki osobiste naprawde nie polepszaja ani twojego wizerunku ani wiarygdnosci
Jak będziesz publicznie obnażał każdego twojego gościa, który ma inne zdanie niż twoje to samochód gratis może niewiele pomóc
march_in pisze:kiedys tu byl juz brazylijski serial
przemass pisze:Co nie zmienia faktu że w sezonie Tarifa jest do d*** jeśli chodzi o pływanie...a poza sezonem są lepsze miejsca
march_in pisze:kiedys tu byl juz brazylijski serial
przemass pisze:Co nie zmienia faktu że w sezonie Tarifa jest do d*** jeśli chodzi o pływanie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości