OSTRZEŻENIE DLA RODZICÓW

Forum dla początkujących
Andrzej wapniak

Post24 lis 2009, 14:42

peg pisze:Endrju no przestań się czepiać - bicz party bez wejsbira to jak wesele bez muzyki :wink:
jestem wapniakiem i czepianie się to moja rola, jak Ty będziesz to też się będziesz czepiał - taka kolej rzeczy

Andrzej wapniak

Post24 lis 2009, 14:48

djbartekk pisze:zgadzam sie z przedmówca jak stoi w menu obozowym "bicz party" to .... no, wszyscy wiemy o co chodzi :twisted: z drugiej strony niepelnoletni nie powinni spozywac napojow wyskokowych o zabarwieniu procentowym :arrow:
Miło się z Wami pisze. Mam nadzieję że nasza dyskusja zwróci uwagę potencjanych klientów i teraz będą mieli jasny obraz oferty. Nie chodzi o to że impreza była zła lecz o to że organizator celowo wprowadził w błąd potencjalnych uczestników. Gdybym został poinformowany o charakterze wyjazdu wszystko byłoby Ok, a tak zostały urażone wapniackie uczuci.a

Awatar użytkownika
peg
Deska: C.L.A.S.H
Latawiec: EVO, Rebel, Vegas
Postawił piwka: 11 razy
Dostał piwko: 9 razy
Kontaktowanie:

Post24 lis 2009, 14:53

Uczucia uczuciami ale ważne, że luźne, młodzieżowe podejście do świata Ci zostało. A do wapniaka już mi niewiele zostało - na szczęście mam żonkę 10 lat młodszą :lol:

Andrzej wapniak

Post24 lis 2009, 14:56

peg pisze:Uczucia uczuciami ale ważne, że luźne, młodzieżowe podejście do świata Ci zostało. A do wapniaka już mi niewiele zostało - na szczęście mam żonkę 10 lat młodszą :lol:
Nie będę pisał że zazdroszczę bo mogłoby dotrzeć do mojej - nie młodszej o 10 lat - żony :D

Awatar użytkownika
onzo
Deska: Wainman Joke 138
Latawiec: Vegas 9,12,16
Postawił piwka: 41 razy
Dostał piwko: 89 razy
Kontaktowanie:

Post24 lis 2009, 15:03

No tak - rzeczywiście główny problem to karaoke - no bo jak zrobic paintball na 2 osoby ;)
A wystarczyłaby krótka informacja przed obozem, że nie ma chętnych, więc imprez nie będzie. A weissbier i tak by płynęło - taki wiek ;)

Andrzej wapniak

Post24 lis 2009, 15:07

onzo pisze:No tak - rzeczywiście główny problem to karaoke - no bo jak zrobic paintball na 2 osoby ;)
A wystarczyłaby krótka informacja przed obozem, że nie ma chętnych, więc imprez nie będzie. A weissbier i tak by płynęło - taki wiek ;)
Płynąłby ale na innym obozie, bo mając informację że nie ma chętnych nie wysłałbym małolat.

Awatar użytkownika
m1
Dostał piwko: 2 razy

Post24 lis 2009, 16:17

Witam i z góry dziękuję za Wasze sugestie...
Jak tylko się ociepli planuję wysłać żonę na kurs i wolałbym aby robiła postępy w prawym halsie a nie spijaniu drinków z parasolką :P

patron
Postawił piwka: 6 razy
Kontaktowanie:

Post24 lis 2009, 18:21

m1 pisze:Witam i z góry dziękuję za Wasze sugestie...
Jak tylko się ociepli planuję wysłać żonę na kurs i wolałbym aby robiła postępy w prawym halsie a nie spijaniu drinków z parasolką :P

Wysyłasz żonę na obóz młodzieżowy? Jakiej religii jesteś wyznawcą? :D

Awatar użytkownika
Felix

Post24 lis 2009, 18:49

Żone zapisać na kurs a siebie do koła łowieckiego.
W razie czego odpiłują rogi. :twisted:

taki mały żarcik

Piotrekb
Deska: Squad 5,9/SU2 Prorider
Latawiec: LF NRG 12/ SB 8
Postawił piwka: 3 razy

Post25 lis 2009, 09:48

A ja mam sposób na obozy surfingowe organizowane pod czas wakacji na Helu: poprostu zakupy alkoholowe w sklepikach kempingowych robię zawsze wcześniej, bo po zmroku to ciężko sie do kasy dopchać :lol:.

Awatar użytkownika
m1

Post25 lis 2009, 09:54

Żone zapisać na kurs a siebie do koła łowieckiego.
W razie czego odpiłują rogi.:P

Hej ! nie można przecież być takim psem ogrodnika ! Poza tym mi też się należy trochę wolnego czasu...

Awatar użytkownika
slawek
Postawił piwka: 18 razy
Kontaktowanie:

Post25 lis 2009, 11:28

no nie ma co piotrek, lisek chytrusek z ciebie, a co na to rodzice?

Piotrekb
Deska: Squad 5,9/SU2 Prorider
Latawiec: LF NRG 12/ SB 8
Postawił piwka: 3 razy

Post25 lis 2009, 12:41

slawek pisze:no nie ma co piotrek, lisek chytrusek z ciebie, a co na to rodzice?

Mieli czas żeby się przyzwyczaić. Od prawie 32 lat manifestuję im swoją przedsiębiorczość :wink:

Awatar użytkownika
slawek
Postawił piwka: 18 razy
Kontaktowanie:

Post25 lis 2009, 13:18

:lol:

Awatar użytkownika
Zaba

Post25 lis 2009, 14:01

Andrzej wapniak pisze:Otrzegam przed szkołą KITECENTER . Latem wysłałem córkę z koleżanką na "obóz" młodzieżowy kite. Mimo zapewnień organizatorów okazało się że dziewczyny były jedynymi uczestnikami obozu a bogatego programu dodatkowego "przecież nie opłaca się organizować dla 2 osób" szkoda tylko że nikt mi o tym nie powiedział przed wyjazdem. Może to dobrzy instruktorzy (tego nie wiem) ale młodzieży to bym im nie powierzył. U nich młodzież ma dużo wolnego czasu .Może poznać smak lokalnych alkoholi (dowiedziałem się od córki że na półwyspie robią całkiem niezłego weisbeera) . Jeśli chodzi o taką "edukację" to w LIVIGNO (organizują tam obóz młodzieżowy)w strefiie wolnocłowej znajdą dużo większe pole do popisu. . Z wapniackim pozdrowieniem Andrzej.

Dzień Dobry,

Na wstępie dziękuję za wypowiedź. Na pewno zadziała mobilizująco.
Szkoda, że swoje żale wyrzuca Pan w taki sposób i po takim czasie...

Panie Andrzeju,

Jak już piszemy coś to proszę o trzymanie się faktów. Ma Pan wiedzę na temat tego co zaproponowałem osobiście pierwszego dnia przy rozmowie z dziewczynami??

Chyba nie!

Zaproponowałem CAŁKOWITY zwrot kosztów które poniosły i odesłanie do domu, czyli do TRÓJMIASTA. Jako, że grupa która miała się cała zjawić na obozie z niewiadomych do końca dla mnie przyczyn się wycofała na dzień przed rozpoczęciem obozu. Pytałem się ich wprost czego ode mnie oczekują ?? Powiedziały, że w sumie spodziewały się, że będzie więcej osób itp, itd. Nawet po tym jak zaproponowałem zwrot kosztów postanowiły ZOSTAĆ.

Obrażanie, oskarżanie i wylewanie pomyj na Nas nie jest uzasadnione
z Pana strony (szkoda, że 6 razy zmieniał Pan swojego pierwszego posta)

Rozliczenie?

Nie będę poruszał tego tematu bo nie o to tutaj chodzi. Chciałem aby było dobrze i poszedłem po rozmowie telefoniczne na wymuszoną "propozycję" matki jednej z uczestniczek bez zająknięcia.

Dziewczyny szkolone były zarówno na Kitesurfingu jak wiało! i na windsurfingu kiedy tego wiatru było mniej. Każdy możliwy czas spędzały aktywnie! Miały swojego instruktora i opiekuna przez cały czas trwania obozu!

Fakt, że dla dwóch osób ciężko nam było cokolwiek więcej w tej sytuacji zrobić (karaoke, paintball) dlatego przytoczę raz jeszcze:

Zaproponowałem uczciwie całkowity zwrot kosztów ponieważ w tej sytuacji samemu było mi bardzo głupio i chciałem jakoś ten problem rozwiązać na miejscu !

za resztę najmocniej PRZEPRASZAM !!!

na koniec:

Wyjazd do LIVIGNO jest dla osób PEŁNOLETNICH !!!

Tej wiedzy też Pan nie posiada? :wink:

p.s. Obserwuję temat od początku i aż sam się dziwie jak można TAK często zmieniać treść swojej pierwszej wypowiedzi ... ech..

p.s.2 Formę Pańskich postów zostawię bez komentarza.

p.s.3 Z tematu uciekam. Nie dam się prowokować w jesienne długie wieczory :wink:

pozdrawiam / Michał

Wróć do „Pierwsze Kroki”