KTO JEDZIE PŁYWAĆ DO PORĘBY (Łąka)

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze
adman.
Dostał piwko: 1 raz

Post28 lis 2009, 18:46

arkonada pisze:
adman. pisze:Ja Bede tak kolo 12, tylko powiedzcie w ktorym miejscu dokladnie bedziecie? Dzis bylem tak na rozeznanie w Wisle Wielkiej. Dojazd do brzegu jest ok, troche blota ale nie jest zle. Jeszcze mam pytanie bo rozmawialem ostatnio z jakims rybakiem i mowil zeby uwazac na betonowe plyty z pretami zebrowymi pod woda . W tym momencie ich nie widac bo jest dosc wysoki poziom wody ale dobrze by bylo wiedziec w ktorym miejscu one sa dokladnie. Chyba nikt by nie chcial skaczac wpieprzyc sie w to wszystko. Czy wiecie cos o tym?? Pozdrawiam

płyty znajdują sie z 20metrów od brzegu koło basenów na tzw harcerzówce a tam jeszcze nikt nie plywał.jest to teren połozony na prawo w kierunku strumienia od miejsca gdzie plywamy około kilometra wiec spokojnie.zresztą pamietam goczały z czasów remontu tamy gdy stan wody był od brzegu z 200 metrów w głab i jedyne co wystawało to pnie dzrzew wycietych przy drodze która kiedys tam przebiegała.dzis te pnie sa z 5 jak nie wiecej metrów pod woda jakies 300 metrów od brzegu.

A no to ok. Dzieki za wyjasnienie. A jak znalesc to miejsce gdzie plywacie jadac od Pszczyny?? Czy to jest w Wisle Wlk. ?

Awatar użytkownika
Lukasz
Kontaktowanie:

Post29 lis 2009, 17:01

I jak tam dzisiaj, udało się na Goczałach popływać?? będzie ktoś jutro?? Stawiam się koło 9

Awatar użytkownika
dzony
Deska: SU-2
Latawiec: Switchblade 12m2
Postawił piwka: 16 razy
Dostał piwko: 6 razy
Kontaktowanie:

Post29 lis 2009, 17:03

a była ekipa pszczynkowa i niezle popływała, niestety ja bylem dzisiaj do 13 i to jako widz:(
prognozy na jutro jeszcze lepsze:)

arkonada
Kontaktowanie:

Post29 lis 2009, 17:44

pikny ten halny taki cieplutki.jutro bedzie wypasik.na bank małe zestawiki.

adman.

Post29 lis 2009, 19:46

Swietne plywanko, piekny dzien wiaterek i lampa :D . Widzialem ze ktos cykal foty, moze wrzucicie jakies :D

Awatar użytkownika
szed
Deska: CF, North, Shin
Latawiec: Naish
Postawił piwka: 8 razy
Dostał piwko: 31 razy
Kontaktowanie:

Post29 lis 2009, 21:27

A gdzie plywaliscie? Tam gdzie zawsze? Bo slyszalem o jakims nowym spociku cos z jakims szerszym dojsciem do wody.. Prawda to to?

Awatar użytkownika
robinm
Deska: Nobile, North
Latawiec: Nemesis, Bandit
Postawił piwka: 13 razy
Dostał piwko: 5 razy

Post29 lis 2009, 21:49

Tam gdzie zawsze.

Awatar użytkownika
Krzysztof-L
Deska: NHP
Latawiec: Ozone
Postawił piwka: 47 razy
Dostał piwko: 37 razy

Post29 lis 2009, 23:38

szed pisze:A gdzie plywaliscie? Tam gdzie zawsze? Bo slyszalem o jakims nowym spociku cos z jakims szerszym dojsciem do wody.. Prawda to to?

niestety - bo razem raźniej - pływałem z drugiej strony Wisły Wlk, bo tu mogę pieszo dojść - niby szerzej, ale dla tego kierunku lepiej było chyba na Maderze. Ok. 12 trochę siadło, konieczna była zmiana (jak na mnie) z 9 na 12, jutro replay!

jarek
Deska: naish gun 5'11
Kontaktowanie:

Post30 lis 2009, 09:30

Awatar użytkownika
wieloryb
Postawił piwka: 6 razy
Dostał piwko: 9 razy
Kontaktowanie:

Post30 lis 2009, 11:16

jarek pisze:http://picasaweb.google.com/qdwhaty/Fotygoczalki29112009#

zachód słońca mieliście priekrasnyj :shock:

GURU 10.5
Latawiec: OZONE EDGE, C4, CATALYST
Postawił piwka: 24 razy
Dostał piwko: 24 razy
Kontaktowanie:

Post30 lis 2009, 12:45

wieloryb pisze:
zachód słońca mieliście priekrasnyj :shock:

...to nie zachód :!: wręcz przeciwnie :wink: wschód słońca !!! serio, powaga :idea:

MArcinBe

Post30 lis 2009, 12:51

zawsze tak blisko drzewek plywacie/chodzicie? ogladalem z 15 minut i ze dwa razy juz myslalem, ze bedzie kajt w krzakach/linki zachacza o galezie...
mocno wyluzowani jestescie 8)
a juz najbardziej wyluzowani ci co bez butow i rekawiczek plywali :shock: nie szkoda wam stawow na 'starosc' :roll:

ale kurcze fajne miejsce, o wiele lepsze niz Laka! Jak tylko reke bede mial zdrowa to chetnie zrobie dodatkowy sztuczny tlok na spocie...

MR Adam
Deska: North Cesar Pro
Latawiec: North Rino
Kontaktowanie:

Post30 lis 2009, 13:18

Szacun za pływanie w takich warunkach :!:

Chociaż z brzegu wyglądało nie najgorzej to jednak wiatr nie dość ze szkwalił to jeszcze coś słabiutki był na 9 które głównie widziałem .
HP to raczej w takich warunkach chyba nikomu się w ten dzień nie udało wykręcić ?
Jak na razie nie próbowałem się przełamać do krajowych spotów o tej porze roku :( ale patrząc na tak zacne towarzystwo na wodzie , wcześniej czy później to nastąpi .

Do Egiptu ktoś się w ten weekend wybiera ?

Danielo

Post30 lis 2009, 20:18

MR Adam pisze:Szacun za pływanie w takich warunkach :!:

Chociaż z brzegu wyglądało nie najgorzej to jednak wiatr nie dość ze szkwalił to jeszcze coś słabiutki był na 9 które głównie widziałem .
HP to raczej w takich warunkach chyba nikomu się w ten dzień nie udało wykręcić ?
Jak na razie nie próbowałem się przełamać do krajowych spotów o tej porze roku :( ale patrząc na tak zacne towarzystwo na wodzie , wcześniej czy później to nastąpi .

Lece z Katowic w sobote do Safagi,Imperial Shams.

Awatar użytkownika
wieloryb
Postawił piwka: 6 razy
Dostał piwko: 9 razy
Kontaktowanie:

Post30 lis 2009, 20:58

Danielo pisze:
MR Adam pisze:Szacun za pływanie w takich warunkach :!:

Lece z Katowic w sobote do Safagi,Imperial Shams.

Do Safagi są niezłe ceny obecnie , tylko żeby się wszczelić na dobrą prognozę to już większy problem
w każdym razie życzę dużo wiatru :!:

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”