kozaaak film! Batmandzi, toc to Twoje kolory!
ellllo
slawek pisze:wez ty eska zmien tego komodore na cos nowszego i nie bedziesz miala juz tego typu problemow
slawek pisze:wez ty eska zmien tego komodore na cos nowszego i nie bedziesz miala juz tego typu problemow
hehe swoją drogą to się zastanawiam, który "dzisiejszy" dżojstik jest w stanie wytrzymać tyle co te sprzed 20 lat na commodore czy atari Wink
TIKKO_aloha pisze:hehe swoją drogą to się zastanawiam, który "dzisiejszy" dżojstik jest w stanie wytrzymać tyle co te sprzed 20 lat na commodore czy atari Wink
na pewno nie te z sony - ericssonów![]()
a odnośnie cięcia się vimeo, jeszcze w skrajnych przypadkach może to być zawalenie kompa adwarami trojanami itd.
i Eska, ja tutaj tylko daje propozycje ROZWIĄZANIA problemu, nie mówię że "moja racja jest mojsza niż Twojsza"![]()
TIKKO_aloha pisze:i Eska, ja tutaj tylko daje propozycje ROZWIĄZANIA problemu, nie mówię że "moja racja jest mojsza niż Twojsza"![]()
peg pisze:hehe swoją drogą to się zastanawiam, który "dzisiejszy" dżojstik jest w stanie wytrzymać tyle co te sprzed 20 lat na commodore czy atari
slawek pisze:eska nie chce byc nie elegancki ale czy aby napewno podlaczylas komputer do pradu?
ps. ja nie godzien dotykac twoich dżojstików
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 20 gości