Wow przez wielkie W !
Ziomek, chyba zaloze twoj funclub
na kitesnobing.pl
Pozdro...
w ustach kolesia który jak dotąd wrzucił tu jedno railey to blind w 12 knts - to brzmi dumnie Twisted Evil
żal...
MArcinBe pisze:w ustach kolesia który jak dotąd wrzucił tu jedno railey to blind w 12 knts - to brzmi dumnie Twisted Evil
żal...
no rzeczywiscie 'zal'... (ale pamietaj: przy 12 knts przy moich umiejetnosciach to ja w slizg nie wchodze... za cienki jestem)
ale fajnie to skomentowal Zaba, ja dodam: szpanerka fifty-fifty na boxie... to tak jak backroll w haku na kajcie
- wiec Przemku, wybacz, ale nie tego poziomu jestesmy przyzwyczajeni po Darka i Twoich zdjeciach
Kubo jestem mile zaskoczony twoim mejlem, czy moze tak jestem zapatrzony w siebie, ze nie widze tu sarkazmu, haha?bo niestety zdarzylo mi sie juz tutaj sniegowe zdjecia wstawiac, i badzmy szczerzy, to co ty mojego wstawiles, to tez poziom backrolla w haku, to bylo dobrych kilka lat temu kiedy sie podniecalem, ze w ogole przez rurke przejechalem
![]()
ale zaproponuje back rolla, tylko ze bez haka:
Zaba, wstawiaj w koncu zdjecia/filmy, bo my tu spam ostry uprawiamy, a fajnie byloby popatrzec w koncu na to Livigno!
NIe rozumiem jedynie bezsensownej krytyki i czepiania się detali skoro samemu ma się być może lepsze zdjęcia...nie lepiej wrzucić wtedy?
MArcinBe pisze:najs! ladne zdjecia Darku, ladne kolory, fajne panoramki ..
MArcinBe pisze:jezeli sie nie myle z miejscowka to zdawalo mi sie, ze we wtorek w Tyrolu sypalo i byla brzydka pogoda, pewnie sie mylilem, sorry![]()
MArcinBe pisze:ale w zwiazku z tym, zem upierdliwy i zeby nie bylo za slodko, to zapomniales wstawic foty z frirajdu, bo wiesz, jedno zdjecie z zaspy przy trasie nie robi na mnie wrazenia
MArcinBe pisze:..ale spodziewalem sie wiecej akcji, rotacji po tobie![]()
Zaba pisze:Ziomuś jak zwykle w swoim tonie![]()
A więc ... Jestem pod ogromnym wrażeniem Tego co widzę... fifty/fifty boardslide na boxiku, ogóreczki z hopki i to co lubie w zdjęciach jak lądowania nie widać ..
Zaba pisze:.. do tego wszystkiego ta przerażająca linia XS. Wypas.
Zaba pisze: "miszczu" NIE fotoszopowych trików
pozdro
mary.dk pisze:Ziomek, chyba zaloze twoj funclub
na kitesnobing.pl
Pozdro...
szed pisze:..nie ma to jak nasikac sobie do rekawiczki
MArcinBe pisze:. tylko czemu sie tak podniecales w Kaprun jak sie poznalismy, jak jakis malolat skoczyl trojke, albo piatke przez kikera ze stolem moze 8 metrow?![]()
szed pisze:jachu pisze:wazne, ze kombinezon nie przeszkadza w sikaniu![]()
..nie ma to jak nasikac sobie do rekawiczki
zrywam się z kolejnego tematu
i graba nawet klepniętego nie było
Ziomek. pisze:szed pisze:..nie ma to jak nasikac sobie do rekawiczki
a to nie wiem - nie zdarzyło mi się - ale chętnie wysłucham Twoich doświadczeń![]()
cieplej jest?
i graba nawet klepniętego nie było
MArcinBe pisze: mysle, ze raczej byl...
MArcinBe pisze:zrywam się z kolejnego tematu
az nie chce mi sie wierzyc![]()
MArcinBe pisze:ok, obiecuje, ostatni offtop..
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 33 gości