Kalendarz 2010 - samoróbka

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
Awatar użytkownika
S@mmY
Kontaktowanie:

Post21 gru 2009, 12:53

Czołem.
Święta i nowy rok za pasem ;) kalendarz się przyda. Robiąc kalendarz do innych celów postanowiłem zrobić i "latawcowy".
Mówiąc szczerze, nie znam się na tym i pewnie zaraz posypią się posty, że taki czy inny program robi to lepiej, a czyjaś ciocia ma wytwórnię itd...
Dobra drukarka + papier kredowy + bindownica i mamy gotowe.
Co do zdjęć, to nie wiem jak się ma taki kalendarz (w dodatku udostęopniony w necie) do praw autorskich autorów fotek, więc (jako dupochron) zaznaczam, że żadnych korzyści z tego nie będzie ;)

Link:
Link Zniknął...

Pozdro 4 all
Ostatnio zmieniony 27 gru 2009, 13:55 przez S@mmY, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
przemjas
Deska: SU-2 Prorider
Latawiec: SS RPM 10m
Postawił piwka: 22 razy
Dostał piwko: 18 razy
Kontaktowanie:

Post21 gru 2009, 14:19

to ja się podłączę do tematu ale troszkę w innym kontekście.

Proszę wszystkich którzy mają fajne fotki kiteowe , landkitowe, snowkitowe i inne związane z kitem, firmowe itp, którzy udostępniliby nieodplatnie do produkcji kalendarzy na 2010 rok, cos w stylu kalendarza S@mmY'ego z których dochód zostałby przeznaczony na leczenie Wojtusia. ( http://www.elblag24.pl/index.php?m=388 )

chętnych prosze o przesłanie zdjęć na przemyslaw-jasniewski@wp.pl
z dopiskiem: jestem autorem zdjęcia i posiadam do niego wszelkie prawa, jednocześnie zgadzam się na nieodpłatne wykorzystanie tego zdjęcia do produkcji kalendarza kiteowego z którego zysk zostanie przeznaczony na leczenie Wojtka Sekulskiego.

Wróć do „Forum Główne”