dzis bylem na malcie lod gruby sniegu jakies 10 centow tylko wiatr byl slaby ale udalo sie wykonac pare halsow jak co to piatek z kumplem dajemy nocna sesje chetnych zapraszamy
siema jezdzimy miedzy hotel parkiem a centrum handlowym a auto mozesz zostawic na parkingu ktory znajduje sie jakie 100m za hotel parkiem w strone miasta pozdrawiam
bylem dzisiaj sprawdzic warunki na malcie około 12.00 - widziałem w miejscu gdzie w piątek chłopaki smigali takie "odparzelisko" czy jak to sie nazywa wiec na lód nie wchodziłem. wiać - wieje
niestety tak jak napisał EASY na MALCIE zrobiło sie COŚ. po przejściu 60 merów po lodzie pode mną zatrzeszczało ....w tyl zwrot i koniec zabawy.
czekam na ustawkę ala piątek.
No z lodem to nigdy nic nie wiadomo, mimo że to "środek miasta" to wolałbym z deską na nogach w przeręblu się nie kąpać, widziałem na śniegu takie "mokre plamy" więc odpuściłem.
Malta może być "zdradliwa" przez tą rzeczkę, która płynie i na pewno osłabia lód w pewnych miejsach.
Ale w tym tyg ma przywalić mrozem więc lód urośnie konkretny.
lod ma jakies 15 centymetrow a miejsca o ktorych mowisz sprawdzalem i niewiem dlaczego ale w niektorych miejscah wyglada jak by sie odparzylo ale i tak jest tam twardy lod a rzeczka plynie jakies 200 metrow od brzegu mozna powiedziec ze na malcie to ja sie wychowalem pozdrowiam
Szukam kogoś z kim można by polatać (urządzać spoty). Nie mam żadnej panny i nie ma komu choćby wezwać pogotowia w razie potrzeby. Nikomu też sie nie chce marznąć i patrzeć jak latam, lądowanie też kłopotliwe. Więc przydał by się ktoś kto lata i można by się zgadać na loty. ja mam najbliżej na malte, ale auto też mam. Czas też mam i to nie tylko w weekendy.