czy kots z Was zna to miejsce ? planujemy jakis wyjazd z rodzinami i w zwiazku z tym pyatnie: czy da sie tam popolywac na KS/WS ??
moze ktos byl i ma doswiadczenia ? jesli tak to bardzo prosze o informacje

pozdrawiam,
Kuba
Jaki hotel poleciłbyś w El Gounie, żeby żona była zadowolona? (dzieciakom wystarczy fajny basen)RAFAŁ pisze:Na spot trzeba dojechać jak pojedziesz
tam z dzieciakami to umrą z nudów.Większość osób jadąc do EL guny
jedzie do Panoramy jak tam zostawisz rodzinkę to nudy i jeszcze raz nudy.
desperadek pisze:Podepnę się do tematu. Jestem też na etapie planowania wczasów z rodziną. Chciałbym do El GounyJaki hotel poleciłbyś w El Gounie, żeby żona była zadowolona? (dzieciakom wystarczy fajny basen)RAFAŁ pisze:Na spot trzeba dojechać jak pojedziesz
desperadek pisze:Chodzi o ten hotel? http://www.holidaycheck.pl/hotel-Inform ... 38291.html
RAFAŁ pisze:Jak jedziesz z dzieciakami to moim zdaniem El guna jest lipna, chyba że chcesz być cały czas bez rodziny.
Na spot trzeba dojechać jak pojedziesz
Tam to tylko sam.
maciejmo pisze:
W pełni zgadzam się z przedmówcami: Hurgada to przy El Gounie jeden wielki śmietnik. W El Gounie polecam kameralny hotel Panorama Bungalows. Ma trochę naciągane 4*, ale w opcji AI do przyjęcia. Szczególnie fajne są bungalowy z tarasem bezpośrednio przy wodzie z fajnym widokiem. Dla dzieciaków niestety prawie nic do roboty tu nie ma. Dojazd na spot RS to nie problem wychodzisz z hotelu i natychmiast łapiesz took tooka za 5 wariatów od głowy.
Mondy pisze:przemass pisze: Hurghadę trawię najlepiej jadąc do El Niny na zupę Seafood
A mi sie wydaje, ze El Mina
przemass pisze:Mondy pisze:przemass pisze: Hurghadę trawię najlepiej jadąc do El Niny na zupę Seafood
A mi sie wydaje, ze El Mina
Jak dla mnie może być nawet El Dina...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 23 gości