Hurghada - Hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park- Info pls.!!!

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze
Hans13

Post31 sty 2010, 17:27

Hej.
Byłem w tym hotelu w grudniu. Oceniam go w miarę pozytywnie:) Jeżeli chodzi o dzieciaki to aqua park super (chociaż dla starszych około 30 też pełnia zdowolenia)) Podgrzewane baseny, dużo zjeżdzalni. Animacje dla dzieci i dla kobiet (aerobik)Kolejnym jego plusem jest to iż oddali go do użytku w połowie zeszłego roku i nie jest jeszcze zniszczony. Ogólnie poztyw.
Pozdrawiam

KubaD

Post20 lut 2010, 09:56

a jak tam z plywaniem, cos sensownego ?

AdamR

Post20 lut 2010, 13:32

KubaD pisze:a jak tam z plywaniem, cos sensownego ?

Właśnie wykupiłem Jungla Aqua Park w terminie 03-16.07. na rodzinne wczasy. Z tego co słyszałem i czytałem hotel jest super :) (nówka z 2009, największy aqua park i dużo pozytywów na forach)
Sprzęt i pływanie w Magawishu (5 minut taxi od Jungle) i .......nadal podtrzymuję, że dziecko(ci) zadowolone = dobry humor u żony = spokojne pływanie :)

Awatar użytkownika
Pedros
Kontaktowanie:

Post21 lut 2010, 19:20

Z tego c osłyszałem to całkiem niezły jest movenpick w el gunie - spot przy hotelu a to dla mnie najwaznieszje - jade z rodzina w maja na 2 tyg i szukam tylko takiego hotelu ktory ma spot - wiadomo ze kilka razy wyskocze na inne spoty - ale i tak spot przy hotelu jest konieczny

jedzie jeszcze ktos w maju do elguny - na kitowo rodzinny wyjazd ?

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”